• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן שון (שונגו) גולדברג

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
בן דור טוען שהנבחרת מתעקשים לבדוק את גולדברג עצמאית ולא מקבלים את הטענה של המועדון שהוא פצוע (לא זוכר דבר כזה)

Shocking4U אמר:
בן דור טוען שהנבחרת מתעקשים לבדוק את גולדברג עצמאית ולא מקבלים את הטענה של המועדון שהוא פצוע (לא זוכר דבר כזה)

זה לא בהכרח רעיון רע, הרופאים של הנבחרת בטח יותר טובים מהרופאים שלנו, אולי
הם יאבחנו בדיוק מה יש לו.

hezildo אמר:
Shocking4U אמר:

זה אומר שהם בעצם טוענים שהקבוצה משקרת. זה תקדים. לא קרה עם שחקנים של קבוצות אחרות שטענו לפציעה

Shocking4U אמר:
hezildo אמר:
Shocking4U אמר:

זה אומר שהם בעצם טוענים שהקבוצה משקרת. זה תקדים. לא קרה עם שחקנים של קבוצות אחרות שטענו לפציעה

ברור לי מה המשמעות של זה.
אני רק אומר שאולי ככה נוכל לקבל הוכחה מה שווים הרופאים שלנו.

hezildo אמר:
Shocking4U אמר:
hezildo אמר:

אתה רוצה ששון ישחק בנבחרת רק כדי להוכיח מה הצוות הרפואי שלנו שווה. ואז שהוא יפצע ויגמור תעונה מה תגיד? אם שון מזומן לנבחרת למרות מה שהמועדון אמר צריך להחרים אותם ולא לשחרר להם שחקנים. חתיכת ביזיון.

GKagelmacher אמר:
hezildo אמר:
Shocking4U אמר:

אתה רוצה ששון ישחק בנבחרת רק כדי להוכיח מה הצוות הרפואי שלנו שווה. ואז שהוא יפצע ויגמור תעונה מה תגיד? אם שון מזומן לנבחרת למרות מה שהמועדון אמר צריך להחרים אותם ולא לשחרר להם שחקנים. חתיכת ביזיון.

לא אמרתי שאני רוצה שהוא ישחק.
אני בטוח שהוא פצוע והרופאים של הנבחרת יגלו את זה, השאלה היא מה הפציעה שלו בדיוק. אני לא אופתע
אם הם יגלו פציעה שונה או יתנו טיפול שונה.

Shocking4U אמר:

התחושה היא שלא אכפת להם שם באמת מבריאות השחקנים. גם כשנטע נפצע שם סיפרו על זה שהוא דרש לשחק, כאילו אין להם אפשרות לשמור עליו ולהחליט שישב על הספסל. אאל״ט, גם את ג׳אבר טחנו שם, מבלי להתחשב בזה שאין לו פגרה בין עונת 21/22 לעונת 22/23.

כל זה, מבלי להתייחס ליחסים של הנבחרת עם המועדון, כפי שאתה ציינת ובצדק.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

התחושה היא שלא אכפת להם שם באמת מבריאות השחקנים. גם כשנטע נפצע שם סיפרו על זה שהוא דרש לשחק, כאילו אין להם אפשרות לשמור עליו ולהחליט שישב על הספסל. אאל״ט, גם את ג׳אבר טחנו שם, מבלי להתחשב בזה שאין לו פגרה בין עונת 21/22 לעונת 22/23.

כל זה, מבלי להתייחס ליחסים של הנבחרת עם המועדון, כפי שאתה ציינת ובצדק.

מפנה את מה שכתבת לחזי

מה איתו? יהיה כשיר לנתניה? גמר את העונה?

Apoc אמר:
מה איתו? יהיה כשיר לנתניה? גמר את העונה?
יותר חשוב להכשיר אותו להפועל י-ם שסק יהיה בחוץ עם צהובים

אני לא אתפלא אם הוא סיים את העונה.
ותודה לחנן ממן האפס.

אהבתי שכבר התרגלנו לזה שרושמים למשחקים שחקנים לא כשירים

כרגיל, אנדרייטד. היה ענק היום ולא מדברים עליו כמעט

חזרה
למעלה