ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:בן דור טוען שהנבחרת מתעקשים לבדוק את גולדברג עצמאית ולא מקבלים את הטענה של המועדון שהוא פצוע (לא זוכר דבר כזה)
זה אומר שהם בעצם טוענים שהקבוצה משקרת. זה תקדים. לא קרה עם שחקנים של קבוצות אחרות שטענו לפציעהhezildo אמר:Shocking4U אמר:בן דור טוען שהנבחרת מתעקשים לבדוק את גולדברג עצמאית ולא מקבלים את הטענה של המועדון שהוא פצוע (לא זוכר דבר כזה)
זה לא בהכרח רעיון רע, הרופאים של הנבחרת בטח יותר טובים מהרופאים שלנו, אולי
הם יאבחנו בדיוק מה יש לו.
Shocking4U אמר:זה אומר שהם בעצם טוענים שהקבוצה משקרת. זה תקדים. לא קרה עם שחקנים של קבוצות אחרות שטענו לפציעהhezildo אמר:Shocking4U אמר:בן דור טוען שהנבחרת מתעקשים לבדוק את גולדברג עצמאית ולא מקבלים את הטענה של המועדון שהוא פצוע (לא זוכר דבר כזה)
זה לא בהכרח רעיון רע, הרופאים של הנבחרת בטח יותר טובים מהרופאים שלנו, אולי
hezildo אמר:Shocking4U אמר:זה אומר שהם בעצם טוענים שהקבוצה משקרת. זה תקדים. לא קרה עם שחקנים של קבוצות אחרות שטענו לפציעהhezildo אמר:זה לא בהכרח רעיון רע, הרופאים של הנבחרת בטח יותר טובים מהרופאים שלנו, אולי
ברור לי מה המשמעות של זה.
אני רק אומר שאולי ככה נוכל לקבל הוכחה מה שווים הרופאים שלנו.
GKagelmacher אמר:hezildo אמר:Shocking4U אמר:זה אומר שהם בעצם טוענים שהקבוצה משקרת. זה תקדים. לא קרה עם שחקנים של קבוצות אחרות שטענו לפציעה
ברור לי מה המשמעות של זה.
אני רק אומר שאולי ככה נוכל לקבל הוכחה מה שווים הרופאים שלנו.
אתה רוצה ששון ישחק בנבחרת רק כדי להוכיח מה הצוות הרפואי שלנו שווה. ואז שהוא יפצע ויגמור תעונה מה תגיד? אם שון מזומן לנבחרת למרות מה שהמועדון אמר צריך להחרים אותם ולא לשחרר להם שחקנים. חתיכת ביזיון.
Shocking4U אמר:בן דור טוען שהנבחרת מתעקשים לבדוק את גולדברג עצמאית ולא מקבלים את הטענה של המועדון שהוא פצוע (לא זוכר דבר כזה)
ברק.י אמר:Shocking4U אמר:בן דור טוען שהנבחרת מתעקשים לבדוק את גולדברג עצמאית ולא מקבלים את הטענה של המועדון שהוא פצוע (לא זוכר דבר כזה)
התחושה היא שלא אכפת להם שם באמת מבריאות השחקנים. גם כשנטע נפצע שם סיפרו על זה שהוא דרש לשחק, כאילו אין להם אפשרות לשמור עליו ולהחליט שישב על הספסל. אאל״ט, גם את ג׳אבר טחנו שם, מבלי להתחשב בזה שאין לו פגרה בין עונת 21/22 לעונת 22/23.
כל זה, מבלי להתייחס ליחסים של הנבחרת עם המועדון, כפי שאתה ציינת ובצדק.
יותר חשוב להכשיר אותו להפועל י-ם שסק יהיה בחוץ עם צהוביםApoc אמר:מה איתו? יהיה כשיר לנתניה? גמר את העונה?