הוא נראה רע כבלם, כמגן שמאלי זה כבר מעורר רחמים
NOSFERATU ZODD אמר:עידן נחמיאס לא שחקן פותח בבולגריה.
צריך להביא אותו כי שון כבר לא מתאים לרמות האלה.
שום פציעות דרמטיות חוץ מ4-5 קרעים במפשעה, פריקת כתף וקרע במעטפת המפרק, קרע ברצועות הברך ועודרק בן 31
גיל שיא לבלם
לא עבר איזו פציעה דרמטית אם אני לא טועה (?)
מבחנה מנטלית הלוואי וכולם היו כמוהו
מודע למכירות שעשה שנה שעברה כששותף, ועדיין אין סיכוי שהוא מקום 6 בהיררכיה בתור בלם
ואני יודע שאחטוף על זה פה
אין על מה להחטיף לך.רק בן 31
גיל שיא לבלם
לא עבר איזו פציעה דרמטית אם אני לא טועה (?)
מבחנה מנטלית הלוואי וכולם היו כמוהו
מודע למכירות שעשה שנה שעברה כששותף, ועדיין אין סיכוי שהוא מקום 6 בהיררכיה בתור בלם
ואני יודע שאחטוף על זה פה
בעונת 24/25 הוא נפצע בכתף, במפשעה וקרע את רצועות הברך ועל כל זה, החמיץ 20 משחקים בכל המסגרות.אין על מה להחטיף לך.
אני גם לא חושב שזה קשור לפציעה שהייתה לו. וכן גיל 31 זה גיל שיא לבלם.
אבל ראינו אותו מעל לשנה כבר ביכולת הזאת.
הוא צמח אצל בכר, זה לא שדווקא הוא היה מוחק אותו בלי סיבה.
הוא בלם פינישד.
מה הסיבה לכך? כנראה שהוריד רגל מהגז. כדורגל זה דינמי. יש הרבה דוגמאות לשחקנים שהלכו דרמטית אחורה ביכולת בגיל מוקדם יחסית בלי שהייתה פציעה או משהו כזה.
בפשטות, הוא הפסיק להיות טוב ונהיה גרוע. לדעתי הוא נשאר רק מבחינת התרומה שלו למרקם של הקבוצה וכי לא באמת היה מישהו להביא.
יופי אז אתה כבר קבעת שבגלל שהיו לו כמה פציעות (לא משהו חריג לשחקן כדורגל) אז זה מה שהכריע אותו?בעונת 24/25 הוא נפצע בכתף, במפשעה וקרע את רצועות הברך ועל כל זה, החמיץ 20 משחקים בכל המסגרות.
קרע ברצועות בברך וקרע בכתף זה פציעות מאוד משמעותיות. הירידה ביכולת שלו התחילה מאז ולכן באופן הגיוני אני מקשר בין הדבריםיופי אז אתה כבר קבעת שבגלל שהיו לו כמה פציעות (לא משהו חריג לשחקן כדורגל) אז זה מה שהכריע אותו?
הוא שיחק עונה שעברה 27 משחקים ברובם נתן 90 דקות ואני אישית לא רואה אותו כשחקן שיש לו מגבלה פיזית או משהו שמפריע לו ביחס לעונת 2023/24 לצורך העניין. אין לו גיליון פציעות חריג לשחקן כדורגל. שחקנים נפצעים כל הזמן.
לדעתי זה פשוט דעיכה ביכולת. זה קורה. כדורגל הוא דינמי.
פה בדיוק אני לא מסכים איתך, הירידה ביכולת לא התחילה אחרי פציעה מסוימת ולא הסתיימה אחרי שחזר למגרשים ונחלש תוך כדי העונה.קרע ברצועות בברך וקרע בכתף זה פציעות מאוד משמעותיות. הירידה ביכולת שלו התחילה מאז ולכן באופן הגיוני אני מקשר בין הדברים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!