נושא שחקן שון (שונגו) גולדברג

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הוא נראה רע כבלם, כמגן שמאלי זה כבר מעורר רחמים

עידן נחמיאס לא שחקן פותח בבולגריה.
צריך להביא אותו כי שון כבר לא מתאים לרמות האלה.

NOSFERATU ZODD אמר:
עידן נחמיאס לא שחקן פותח בבולגריה.
צריך להביא אותו כי שון כבר לא מתאים לרמות האלה.

אתה לא מדייק כאן בעליל.

נחמיאס סיים את העונה הקודמת כשחקן הרכב.
כמעט בכל משחקי ההכנה פתח בהרכב, פתח בהרכב במחזור הראשון של הליגה הבולגרית בשבוע שעבר.
אמרו שהרגיש משהו באותו משחק, ולכן לא פתח נגד הפועל ת"א ועלה רק ל-14 דקות.

הוא לגמרי שחקן פותח שם.
המאמן החדש שלהם(אני לא בטוח שהוא יישאר אם הוא יודח) גם פירגן לו במסיבת העיתונאים לקראת המשחק מול הפועל.

בכל מקרה, הוא לא יבוא לכאן להיות שחקן שמתנדנד בין שחקן ספסל לשחקן פותח.
כל זה במשכורת של 400 אלף יורו.

לגבי שון - לשחק איתי מגן שמאל זה עוול גדול.
יכול לשחק אך ורק כחלק משלישיית בלמים.
אם זה צמד בלמים - שטייפמן, נייג'ל וצונאמי קודמים לו.

רק בן 31
גיל שיא לבלם
לא עבר איזו פציעה דרמטית אם אני לא טועה (?)
מבחנה מנטלית הלוואי וכולם היו כמוהו
מודע למכירות שעשה שנה שעברה כששותף, ועדיין אין סיכוי שהוא מקום 6 בהיררכיה בתור בלם
ואני יודע שאחטוף על זה פה

רק בן 31
גיל שיא לבלם
מודע למכירות שעשה שנה שעברה כששותף, ועדיין אין סיכוי שהוא מקום 6 בהיררכיה בתור בלם
שום פציעות דרמטיות חוץ מ4-5 קרעים במפשעה, פריקת כתף וקרע במעטפת המפרק, קרע ברצועות הברך ועוד

מאז הפציעה ההיא בכתף (שהוא לא עשה ניתוח וזה משהו שלא עובר) הוא בירידה חדה מאוד (אוגוסט 24)

רק בן 31
גיל שיא לבלם
אין על מה להחטיף לך.
אני גם לא חושב שזה קשור לפציעה שהייתה לו. וכן גיל 31 זה גיל שיא לבלם.

אבל ראינו אותו מעל לשנה כבר ביכולת הזאת.
הוא צמח אצל בכר, זה לא שדווקא הוא היה מוחק אותו בלי סיבה.

הוא בלם פינישד.
מה הסיבה לכך? כנראה שהוריד רגל מהגז. כדורגל זה דינמי. יש הרבה דוגמאות לשחקנים שהלכו דרמטית אחורה ביכולת בגיל מוקדם יחסית בלי שהייתה פציעה או משהו כזה.

בפשטות, הוא הפסיק להיות טוב ונהיה גרוע. לדעתי הוא נשאר רק מבחינת התרומה שלו למרקם של הקבוצה וכי לא באמת היה מישהו להביא.

אין על מה להחטיף לך.
אני גם לא חושב שזה קשור לפציעה שהייתה לו. וכן גיל 31 זה גיל שיא לבלם.

אבל ראינו אותו מעל לשנה כבר ביכולת הזאת.
הוא צמח אצל בכר, זה לא שדווקא הוא היה מוחק אותו בלי סיבה.

הוא בלם פינישד.
מה הסיבה לכך? כנראה שהוריד רגל מהגז. כדורגל זה דינמי. יש הרבה דוגמאות לשחקנים שהלכו דרמטית אחורה ביכולת בגיל מוקדם יחסית בלי שהייתה פציעה או משהו כזה.

בפשטות, הוא הפסיק להיות טוב ונהיה גרוע. לדעתי הוא נשאר רק מבחינת התרומה שלו למרקם של הקבוצה וכי לא באמת היה מישהו להביא.
בעונת 24/25 הוא נפצע בכתף, במפשעה וקרע את רצועות הברך ועל כל זה, החמיץ 20 משחקים בכל המסגרות.

בסוף זה לא כל כך משנה אם זה קשור פציעה או לא. הוא חתום עד 2028 והוא מספיק לבלם רביעי חמישי ברוטציה.

בעונת 24/25 הוא נפצע בכתף, במפשעה וקרע את רצועות הברך ועל כל זה, החמיץ 20 משחקים בכל המסגרות.
יופי אז אתה כבר קבעת שבגלל שהיו לו כמה פציעות (לא משהו חריג לשחקן כדורגל) אז זה מה שהכריע אותו?
הוא שיחק עונה שעברה 27 משחקים ברובם נתן 90 דקות ואני אישית לא רואה אותו כשחקן שיש לו מגבלה פיזית או משהו שמפריע לו ביחס לעונת 2023/24 לצורך העניין. אין לו גיליון פציעות חריג לשחקן כדורגל. שחקנים נפצעים כל הזמן.

לדעתי זה פשוט דעיכה ביכולת. זה קורה. כדורגל הוא דינמי.

יופי אז אתה כבר קבעת שבגלל שהיו לו כמה פציעות (לא משהו חריג לשחקן כדורגל) אז זה מה שהכריע אותו?
הוא שיחק עונה שעברה 27 משחקים ברובם נתן 90 דקות ואני אישית לא רואה אותו כשחקן שיש לו מגבלה פיזית או משהו שמפריע לו ביחס לעונת 2023/24 לצורך העניין. אין לו גיליון פציעות חריג לשחקן כדורגל. שחקנים נפצעים כל הזמן.

לדעתי זה פשוט דעיכה ביכולת. זה קורה. כדורגל הוא דינמי.
קרע ברצועות בברך וקרע בכתף זה פציעות מאוד משמעותיות. הירידה ביכולת שלו התחילה מאז ולכן באופן הגיוני אני מקשר בין הדברים

קרע ברצועות בברך וקרע בכתף זה פציעות מאוד משמעותיות. הירידה ביכולת שלו התחילה מאז ולכן באופן הגיוני אני מקשר בין הדברים
פה בדיוק אני לא מסכים איתך, הירידה ביכולת לא התחילה אחרי פציעה מסוימת ולא הסתיימה אחרי שחזר למגרשים ונחלש תוך כדי העונה.

חזרה
למעלה