נתתי 6. חייב להודות שהיה לי קשה לענות, אבל אנסה להסביר את הלך המחשבה.
לפני שנפתח החלון, דיברנו על צורך בשוער, קשר לעיבוי האמצע וקשר התקפי. כשהתברר שנטע עוזב, הצורך בקשר לאמצע הפך לצורך בשני קשרים.
שוער - כיוף הוחזר, כנראה בגלל שראו שג'וש עתיד לשוב לשער. כגיבוי למקרה שג'וש לא יצליח לשמור על כשירות, זה בסדר. לצד זאת, חשוב להגיד - ג'וש עם פציעה כרונית ובכל עונה מחדש חושב לעזוב. אנחנו צריכים לחשוב על שוער לטווח הרחוק. אני לא יודע אם חייקין היה ריאלי בכלל, אבל העובדה שחתם בבריסטול סיטי רק לחצי עונה גורמת לי להאמין שיכולנו לגרום לו להגיע לכאן.
קשר - קשה להאשים את המועדון שלא הצליח להביא לנטע מחליף ברמה גבוהה ובמחיר סביר. החתמה של נאור היא מתבקשת ואני מקווה שיצליח לעשות את קפיצת המדרגה ולהשתלב. יחד עם זאת, נאור היה אמור להגיע ללא קשר לנטע וראינו שרצו להביא אותו לפה כבר בקיץ. אני מתקשה להבין למה אחרי השחרור של נטע שכחו את הצורך שהיה עוד קודם בקשר וויתרו על רכישה של קשר נוסף. התחושה סביב בניית הקישור היא אכזבה גדולה. גם נחלשנו וגם החוליה נשארה קצרה מדי. אפשר לטעון שהביאו גם את זרגרי וזערורה לעיבוי העמדה, אבל את זרגרי הצוות המקצועי לא רצה ואת זערורה הוא נכון להיום לא ממש רוצה.
קשר התקפי - ההחתמה של דיא היא זו שמונעת מהחלון הזה להפוך לכישלון אחד גדול ומביש. מצד אחד, כשאני מסתכל לאחור, המועדון עמד בציפיות והרבה מעבר לכך, ביחס לעמדה הזו. מצד שני, יש פה אפקט אחרונות ואם לא היינו כל כך נואשים לחיזוק בשבועות האחרונים, יתכן שההשפעה הרגשית של ההחתמה עליי (/עלינו) הייתה פחותה יותר. לכן, זו לא החתמה שהופכת את החלון הזה לציון של 8-9, למרות שהיא מאד מאד משמחת אותי.
זערורה, זרגרי, ארד, אליהו, שהר וכו', זה לא מעניין ולא רלווונטי. אף אחד מהם לא היה משנה את ציון החלון שלי לכאן או לכאן, למרות שהייתי שמח אם התוצאות של החלון בהקשר שלהם היו אחרות.
יאללה, עם הפנים לחלון של יולי. ללא קשר לעזיבות, אנחנו נצטרך פה חיזוק לחוד ולקישור, מגנים מחליפים ואולי גם שוער. צפוי לנו חלון עמוס ביחס למה שרציתי שיהיה.