• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן סילבה קאני

• יוצר הנושא יוצר הנושא yanivst9
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
כן אבל אנחנו בדרך למצב שכל מי שכשיר פשוט ישחק, כרגיל אצל בכר. ככה שזה כבר לא משנה.

Shocking4U אמר:
עוד שחקן שמקבל דקות כדי לנסות להצדיק את הרכישה הבזיונית שלו.

לא שאני בונה עליו באיזו שהיא צורה, אבל עם מי היית עולה בכנף שמאל? חורה, דון, אוחנה וקורנו פצועים. זה השאיר לבכר לבחור אם חזיזה, סייף או קאני יאבקו מול אסנטה באגף.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

לא שאני בונה עליו באיזו שהיא צורה, אבל עם מי היית עולה בכנף שמאל? חורה, דון, אוחנה וקורנו פצועים. זה השאיר לבכר לבחור אם חזיזה, סייף או קאני יאבקו מול אסנטה באגף.
או שחזיזה ישחק בשמאל ולעלות עם אמצע חזק או לעבור לשחק עם 2 חלוצים.

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

או שחזיזה ישחק בשמאל ולעלות עם אמצע חזק או לעבור לשחק עם 2 חלוצים.

אני לא יודע למה הוא לא רצה לשחק עם עלי-רטנר-אזולאי. אולי חלוקת עומסים או רצון שיהיה חילוף הגנתי לקישור מהספסל.
גם אם היה עושה את זה, אני לא חושב שחזיזה היה מייצר יותר מקאני באגף.

לגבי שני חלוצים, אני חושב שזה היה הדבר הנכון לעשות, אבל ברק די זנח את המערכים עם שני החלוצים במשחקים האחרונים ונראה שהוא לא סומך על אף חלוץ בסגל. תחת המגבלה המחשבתית הזו והמחויבות ל-4-3-3, העליתי את מה ששאלתי. אם ברק היה מראה יותר גמישות, אולי הוא היה מנסה לשחק נסוג יותר, 4-2-3-1, או כל דבר אחר שהיה מאזן קצת יותר את הקבוצה.

כך או כך, משהו רע עובר על הקבוצה ועל ברק. לא מובנת לי הירידה ברמה וקבלת ההחלטות שלו ושל השחקנים סשני המשחקים הראשונים של הפלייאוף וגם הנתונים פחות טובים משהיו מול הפועל ת״א ומול מכבי ת״א בגביע.

בכנף הוא היה מזעזע, לא עזר בסגירות ולא הצליח לייצר כלום.

כשהוא שיחק 9 במחצית השנייה הוא גם לחץ יותר וגם הורגש יותר.

בסוף הוא שחקן של שטחים, בין אם זה בשפיץ ובין אם זה בכנף.

לא קשור לענף. מדהים איך החתמה כזאת יוצאת לפועל ועוד בסכומים כאלה.

גם לו, יפתח בשבת צריך לקבל בוז בכל נגיעה בכדור שלא יחשבו להשאיר את הזבל הזה כאן.

רק מכבי אמר:
לא האמנתי שתהיה עסקה גרועה מחן עזריאל.
והנה.
והחלק העצוב זה שהוא בוודאות פה בעונה הבאה

רק מכבי אמר:
והנה.

חן עזריאל היה תרומה לבית"ר, הם ידעו שהוא לא שווה את הכסף.
קאני זה יותר גרוע, הם באמת חשבו שהוא מחזק את הקבוצה.

hezildo אמר:
רק מכבי אמר:
והנה.

חן עזריאל היה תרומה לבית"ר, הם ידעו שהוא לא שווה את הכסף.
קאני זה יותר גרוע, הם באמת חשבו שהוא מחזק את הקבוצה.

זה היה סתם מהלך פאניקה של האיש בעל מליון הכובעים, עובדיה

גולדשטיין מדווח: "אך מי שבלט לרעה אמש היה סילבה קאני שלא מצליח לבוא לידי ביטוי, בלי קשר לעמדה בה הוא מוצב. יש התלבטות גדולה בנוגע אליו לקראת העונה הבאה."
עד אתמול הם עוד חשבו להשאיר אותו, עכשיו הם מתלבטים אתם מבינים?
צריך למנות מנהל מקצועי חדש כי עם רפאלוב לא נגיע רחוק.
הבן אדם חסר הבנה בכדורגל, עיוור ולא מחובר למציאות אני מצטער.
יניב קטן היחיד שמדבר בהיגיון ברדיו ואמר מלכתחילה שאין לשחקנים האלה מקום במועדון, גם לא לסדריק דון.
חבל שהוא לא במערכת.

Daniel123 אמר:
גולדשטיין מדווח: "אך מי שבלט לרעה אמש היה סילבה קאני שלא מצליח לבוא לידי ביטוי, בלי קשר לעמדה בה הוא מוצב. יש התלבטות גדולה בנוגע אליו לקראת העונה הבאה."
יניב קטן היחיד שמדבר בהיגיון ברדיו ואמר מלכתחילה שאין לשחקנים האלה מקום במועדון, גם לא לסדריק דון.
חבל שהוא לא במערכת.

סצוחק סצוחק סצוחק

lemmacantor אמר:
Daniel123 אמר:
חבל שהוא לא במערכת.

סצוחק סצוחק סצוחק

לא הבנתי מה מצחיק.
אם יניב קטן היה מנהל מקצועי לפחות לא היינו מקבלים את כל השחקנים העלובים שהנחיתו כאן.
היחיד שמדבר לעניין וכבר יש גורמים במועדון שיוצאים נגדו כי הוא אומר את האמת ומאוד קשה להם איתה.

בנסון וסייף פצועים, בכר העדיף את דון ששיחק בימין וגם את חלאיילי על פניו, מעניין לראות אם בשלישי יקבל הזדמנות

Daniel123 אמר:
lemmacantor אמר:
Daniel123 אמר:
חבל שהוא לא במערכת.

סצוחק סצוחק סצוחק

לא הבנתי מה מצחיק.
אם יניב קטן היה מנהל מקצועי לפחות לא היינו מקבלים את כל השחקנים העלובים שהנחיתו כאן.
היחיד שמדבר לעניין וכבר יש גורמים במועדון שיוצאים נגדו כי הוא אומר את האמת ומאוד קשה להם איתה.

היינו מקבלים שחקנים עלובים אחרים
נכון שהוא אומר אמת אבל בעונות האחרות שהוא היה כאן אולי טובת המועדון היתה כנגד עיניו אבל המסקנות שלו היו עקומות

חזרה
למעלה