lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
כן אבל אנחנו בדרך למצב שכל מי שכשיר פשוט ישחק, כרגיל אצל בכר. ככה שזה כבר לא משנה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:עוד שחקן שמקבל דקות כדי לנסות להצדיק את הרכישה הבזיונית שלו.
או שחזיזה ישחק בשמאל ולעלות עם אמצע חזק או לעבור לשחק עם 2 חלוצים.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:עוד שחקן שמקבל דקות כדי לנסות להצדיק את הרכישה הבזיונית שלו.
לא שאני בונה עליו באיזו שהיא צורה, אבל עם מי היית עולה בכנף שמאל? חורה, דון, אוחנה וקורנו פצועים. זה השאיר לבכר לבחור אם חזיזה, סייף או קאני יאבקו מול אסנטה באגף.
Shocking4U אמר:או שחזיזה ישחק בשמאל ולעלות עם אמצע חזק או לעבור לשחק עם 2 חלוצים.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:עוד שחקן שמקבל דקות כדי לנסות להצדיק את הרכישה הבזיונית שלו.
לא שאני בונה עליו באיזו שהיא צורה, אבל עם מי היית עולה בכנף שמאל? חורה, דון, אוחנה וקורנו פצועים. זה השאיר לבכר לבחור אם חזיזה, סייף או קאני יאבקו מול אסנטה באגף.
והחלק העצוב זה שהוא בוודאות פה בעונה הבאהרק מכבי אמר:לא האמנתי שתהיה עסקה גרועה מחן עזריאל.
והנה.
רק מכבי אמר:לא האמנתי שתהיה עסקה גרועה מחן עזריאל.
והנה.
Shocking4U אמר:והחלק העצוב זה שהוא בוודאות פה בעונה הבאהרק מכבי אמר:לא האמנתי שתהיה עסקה גרועה מחן עזריאל.
והנה.
hezildo אמר:רק מכבי אמר:לא האמנתי שתהיה עסקה גרועה מחן עזריאל.
והנה.
חן עזריאל היה תרומה לבית"ר, הם ידעו שהוא לא שווה את הכסף.
קאני זה יותר גרוע, הם באמת חשבו שהוא מחזק את הקבוצה.
Daniel123 אמר:גולדשטיין מדווח: "אך מי שבלט לרעה אמש היה סילבה קאני שלא מצליח לבוא לידי ביטוי, בלי קשר לעמדה בה הוא מוצב. יש התלבטות גדולה בנוגע אליו לקראת העונה הבאה."
עד אתמול הם עוד חשבו להשאיר אותו, עכשיו הם מתלבטים אתם מבינים?
צריך למנות מנהל מקצועי חדש כי עם רפאלוב לא נגיע רחוק.
הבן אדם חסר הבנה בכדורגל, עיוור ולא מחובר למציאות אני מצטער.
יניב קטן היחיד שמדבר בהיגיון ברדיו ואמר מלכתחילה שאין לשחקנים האלה מקום במועדון, גם לא לסדריק דון.
חבל שהוא לא במערכת.

lemmacantor אמר:Daniel123 אמר:גולדשטיין מדווח: "אך מי שבלט לרעה אמש היה סילבה קאני שלא מצליח לבוא לידי ביטוי, בלי קשר לעמדה בה הוא מוצב. יש התלבטות גדולה בנוגע אליו לקראת העונה הבאה."
יניב קטן היחיד שמדבר בהיגיון ברדיו ואמר מלכתחילה שאין לשחקנים האלה מקום במועדון, גם לא לסדריק דון.
חבל שהוא לא במערכת.
![]()
![]()
![]()
Daniel123 אמר:lemmacantor אמר:Daniel123 אמר:גולדשטיין מדווח: "אך מי שבלט לרעה אמש היה סילבה קאני שלא מצליח לבוא לידי ביטוי, בלי קשר לעמדה בה הוא מוצב. יש התלבטות גדולה בנוגע אליו לקראת העונה הבאה."
חבל שהוא לא במערכת.
![]()
![]()
![]()
לא הבנתי מה מצחיק.
אם יניב קטן היה מנהל מקצועי לפחות לא היינו מקבלים את כל השחקנים העלובים שהנחיתו כאן.
היחיד שמדבר לעניין וכבר יש גורמים במועדון שיוצאים נגדו כי הוא אומר את האמת ומאוד קשה להם איתה.