• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן אבדולאי סק

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא פאניקר ועושה יותר מדי טעויות. לא שווה משבצת של זר. שיורידו מהאגו, יודו בטעות ויתקנו בינואר

טוב. אחרי שראיתי את הגול (לא ראיתי בשידור הראשון) - הוא לא אשם בעצמי. ממה שאני ראיתי במהלך המשחק הוא היה בסדר.

אחרי שיצא מההלם של הפתיחה, אפשר לומר שהוא היה בסדר גמור. סגר כמו שצריך, חיפה בשני מקרים יפה.

יש לו פיזיות מרשימה, הוא משחק נכון עם הגוף. הבעיה שיש לו קריאת משחק מזעזעת וטכניקה ממש לא טובה עם הכדור. אי אפשר להניע כדור מאחור כשהוא שם.

המהלך שלו באיבוד בהתחלה לכנעאן הזכיר לי בלמים אחרים שהיו פה בתקופה השחורה
צריכים לתת לו הוראה לא להסתבך ולהעיף כדורים אם צריך רק לא לנסות לשחק עם הכדור כשלוחצים אותו, כמו שנותנים לג'וש כהן

אליאור אמר:
טוב. אחרי שראיתי את הגול (לא ראיתי בשידור הראשון) - הוא לא אשם בעצמי. ממה שאני ראיתי במהלך המשחק הוא היה בסדר.
הוא אשם במובן של זאת השתלטות מזעזעת שלו שנובעת מזה שהוא נגר. לא משנה מה תגידו למרות שהוא השתפר אחרי זה במשחק הוא לא בלם מספיק טוב. הוא פאניקר שמעורר חוסר ביטחון בכל קו ההגנה

מישהו פה רגוע כשהוא כנראה משחק במקום דילן נגד בנפיקה?

כתבתי בנושא המשחק ואכתוב גם פה.
היה בסדר גמור היום, למעט הטעות בתחילת המשחק (אותה החלקה מדוברת).
הגול לא עליו.
כשכל הקבוצה הרימה הילוך הוא גם העלה רמה והיה נראה הרבה יותר טוב ואפילו מנע כמה מצבים שיכלו להתפתח להתקפות מסוכנות.

Smile אמר:
כתבתי בנושא המשחק ואכתוב גם פה.
היה בסדר גמור היום, למעט הטעות בתחילת המשחק (אותה החלקה מדוברת).
הגול לא עליו.
כשכל הקבוצה הרימה הילוך הוא גם העלה רמה והיה נראה הרבה יותר טוב ואפילו מנע כמה מצבים שיכלו להתפתח להתקפות מסוכנות.

Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
הוא אשם במובן של זאת השתלטות מזעזעת שלו שנובעת מזה שהוא נגר. לא משנה מה תגידו למרות שהוא השתפר אחרי זה במשחק הוא לא בלם מספיק טוב. הוא פאניקר שמעורר חוסר ביטחון בכל קו ההגנה

מישהו פה רגוע כשהוא כנראה משחק במקום דילן נגד בנפיקה?

הוא בא במהירות לכדור בגלל הטעות של שון ובגלל זה היה לו קשה להשתלט עליו או להעיף אותו טוב יותר. יכול להיות ששחקן איכותי יותר היה עושה את זה טוב יותר, אבל הגול לא עליו בכלל.

לא ברורה הטעות של שון שם, וזה כן גול עליו

אבל להוציא את סק מהאחריות זה ממש בת יענה.
זה לא כמו הדפלקשן של ארד נגד לימסול, או של פלאניץ' נגד קש. סק ממש דוחק את הכדור לשער.

הבנאדם עושה טעויות על בסיס שבועי, אשם בככ הרבה גולים ומקבל ככ הרבה הנחות ממש שלא בצדק

הוא שווה כל משחק בין שער לשני שערים ליריבה. הוא חוטף גולים מביכים גם על הנקודת חוזקה שלו לכאורה שזה המשחק ראש. הוא לא שווה משבצת של זר. לשחרר ולהביא זר לקישור.

מעניין אותי לדעת כמה מתוך ה20 שערים שספגנו בליגת האלופות הם על הראש שלו

benrey אמר:
מעניין אותי לדעת כמה מתוך ה20 שערים שספגנו בליגת האלופות הם על הראש שלו

מעל 10 לדעתי

Apoc אמר:
איזה שטויות
הוא החוליה החלשה של הטורניר הזה
יותר מדי שערים על הראש שלו, וברוב המקרים זה קרה מאיטיות במחשבה

Apoc אמר:
איזה שטויות
בכמעט כל שער שני שספגת בקמפיין יש לו חלק. זה לא בלם זר למכבי חיפה. הוא לא שווה משבצת של זר.

הוא לא מתאים לצורת המשחק שלו. גם בצד ההגנתי הוא לא מתאים לשחק בקבוצה שלוחצת גבוה, גם בהתקפה המשחק הרבה יותר נתקע כשהכדור מגיע אליו.

היכולות שלו כבר הרבה יותר ברורות במשחקים שהוא שיחק, וזה לא יתאים למה שאנחנו צריכים. צריך להיות הראשון שמוחלף בינואר

לאירופה זה לא מתאים, בטח לא בשיטה שאנחנו משחקים נגד קבוצות טובות מאיתנו עם ההתאבדות ההתקפית. יש לו זמן עכשיו עד סיום העונה להוכיח מה הוא שווה עבורנו בליגה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה