הוא פאניקר ועושה יותר מדי טעויות. לא שווה משבצת של זר. שיורידו מהאגו, יודו בטעות ויתקנו בינואר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא אשם במובן של זאת השתלטות מזעזעת שלו שנובעת מזה שהוא נגר. לא משנה מה תגידו למרות שהוא השתפר אחרי זה במשחק הוא לא בלם מספיק טוב. הוא פאניקר שמעורר חוסר ביטחון בכל קו ההגנהאליאור אמר:טוב. אחרי שראיתי את הגול (לא ראיתי בשידור הראשון) - הוא לא אשם בעצמי. ממה שאני ראיתי במהלך המשחק הוא היה בסדר.
Smile אמר:כתבתי בנושא המשחק ואכתוב גם פה.
היה בסדר גמור היום, למעט הטעות בתחילת המשחק (אותה החלקה מדוברת).
הגול לא עליו.
כשכל הקבוצה הרימה הילוך הוא גם העלה רמה והיה נראה הרבה יותר טוב ואפילו מנע כמה מצבים שיכלו להתפתח להתקפות מסוכנות.
Shocking4U אמר:הוא אשם במובן של זאת השתלטות מזעזעת שלו שנובעת מזה שהוא נגר. לא משנה מה תגידו למרות שהוא השתפר אחרי זה במשחק הוא לא בלם מספיק טוב. הוא פאניקר שמעורר חוסר ביטחון בכל קו ההגנהאליאור אמר:טוב. אחרי שראיתי את הגול (לא ראיתי בשידור הראשון) - הוא לא אשם בעצמי. ממה שאני ראיתי במהלך המשחק הוא היה בסדר.
מישהו פה רגוע כשהוא כנראה משחק במקום דילן נגד בנפיקה?
benrey אמר:מעניין אותי לדעת כמה מתוך ה20 שערים שספגנו בליגת האלופות הם על הראש שלו
הוא החוליה החלשה של הטורניר הזהApoc אמר:איזה שטויות
בכמעט כל שער שני שספגת בקמפיין יש לו חלק. זה לא בלם זר למכבי חיפה. הוא לא שווה משבצת של זר.Apoc אמר:איזה שטויות