Shocking4U אמר:לא מבין מה אתם רוצים ממנו, דילן היה יותר חלש. דילן 3 דקות לתוך המשחק מוסר כדור בלי להסתכל בכלל לתוך הרחבה שסק הצליח להציל מכנעאן.
דילן כרגע לא ראוי להיות בהרכב ולא משנה באיזה מערך
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:לא מבין מה אתם רוצים ממנו, דילן היה יותר חלש. דילן 3 דקות לתוך המשחק מוסר כדור בלי להסתכל בכלל לתוך הרחבה שסק הצליח להציל מכנעאן.
Ganjot אמר:מה הוא אשם כשאנחנו משחקים בלי קישור, מול קבוצה שכל אחד יודע שמתפרצות זה צד חזק שלה?
כמה אפשר להפקיר בלמים לשחק עם הפנים מול שחקנים זריזים, מהירים וטכניים?
בלמים מניעים כדור כי אין קישור, נשארים חשופים כי אין קישור, כאילו הם אשמים במשהו.
פשוט אם פלאניץ' היה פה היינו משחקים מדהים היום.
Jerry אמר:תהרגו אותי עדיין לא מחזיק ממנו ומקווה שלא ימשיך בעונה הבאה, ואני עדיין חושב שבשביל לחזור להיות קבוצה מאוזנת בהגנה צריך לשחק עם שון ודילן
אי אפשר להחזיק שני בלמים זרים כשיש את גולדברג ולדעתי גם סונדגרן בעונה הבאה יהפוך לבלם לסירוגין, זה לא רציני ומגביל את הקבוצה, נצטרך בקיץ להביא חלוץ זר וקשר אחוריי זרGKagelmacher אמר:Jerry אמר:תהרגו אותי עדיין לא מחזיק ממנו ומקווה שלא ימשיך בעונה הבאה, ואני עדיין חושב שבשביל לחזור להיות קבוצה מאוזנת בהגנה צריך לשחק עם שון ודילן
יהיה לי עצוב להפרד מאחד מהם בקיץ מי שזה לא יהיה.
Jerry אמר:אי אפשר להחזיק שני בלמים זרים כשיש את גולדברג ולדעתי גם סונדגרן בעונה הבאה יהפוך לבלם לסירוגין, זה לא רציני ומגביל את הקבוצה, נצטרך בקיץ להביא חלוץ זר וקשר אחוריי זרGKagelmacher אמר:Jerry אמר:תהרגו אותי עדיין לא מחזיק ממנו ומקווה שלא ימשיך בעונה הבאה, ואני עדיין חושב שבשביל לחזור להיות קבוצה מאוזנת בהגנה צריך לשחק עם שון ודילן
יהיה לי עצוב להפרד מאחד מהם בקיץ מי שזה לא יהיה.
Kozmo אמר:Jerry אמר:אי אפשר להחזיק שני בלמים זרים כשיש את גולדברג ולדעתי גם סונדגרן בעונה הבאה יהפוך לבלם לסירוגין, זה לא רציני ומגביל את הקבוצה, נצטרך בקיץ להביא חלוץ זר וקשר אחוריי זרGKagelmacher אמר:יהיה לי עצוב להפרד מאחד מהם בקיץ מי שזה לא יהיה.
חד משמעית אפשר. אין סיבה להפרד מאף אחד מהם. כל עוד לא תהיה ירידה חדה ביכולת או רצון לצאת לחו"ל הם מהראשונים שאני משאיר לעונה הבאה.
לא, זאת לא פריבילגיה שיש שני בלמים זרים, גם כשיש את שון.
תהיה יותר יצירתי בשאר העמדות ותביא ישראלים טובים לעמדות האחרות, גם אם זה עולה כסף, אל תגע בשחקני ההגנה (קורנו-סונדגרן-סק-בוטבינסיקה).
Kozmo אמר:Jerry אמר:אי אפשר להחזיק שני בלמים זרים כשיש את גולדברג ולדעתי גם סונדגרן בעונה הבאה יהפוך לבלם לסירוגין, זה לא רציני ומגביל את הקבוצה, נצטרך בקיץ להביא חלוץ זר וקשר אחוריי זרGKagelmacher אמר:יהיה לי עצוב להפרד מאחד מהם בקיץ מי שזה לא יהיה.
חד משמעית אפשר. אין סיבה להפרד מאף אחד מהם. כל עוד לא תהיה ירידה חדה ביכולת או רצון לצאת לחו"ל הם מהראשונים שאני משאיר לעונה הבאה.
לא, זאת לא פריבילגיה שיש שני בלמים זרים, גם כשיש את שון.
תהיה יותר יצירתי בשאר העמדות ותביא ישראלים טובים לעמדות האחרות, גם אם זה עולה כסף, אל תגע בשחקני ההגנה (קורנו-סונדגרן-סק-בוטבינסיקה).