• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן אבדולאי סק

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
איזה לשחרר אנשים עם זיכרון קצר, בלם על. תקופה רעה של הקבוצה וגם שלו. להביא בלם זר איכותי במקום שימיץ סטייל דילאן יכול רק לשפר אותו ולתת לו תחרות אמיתית.

אם זה תלוי במועדון, ברור שחייבים להשאיר אותו. אי אפשר להביא תחליף ברמתו, בטח לא בקלות. העובדה שהביאו לפה את פלאניץ׳, באטו וסק טשטשה קצת את רמת הבלמים שבד״כ מגיעים לארץ.

הבעיה שזה כנראה בכלל לא תלוי במועדון. הוא שחקן שכבר בעונה הקודמת היה יכול להתקדם והעונה אין הרבה למכור לו כדי שירגיש שכדאי לו להישאר. תוסיפו לזה את המלחמה ואת המצב המנטלי שלו שבולט מאד בזמן האחרון ובכלל נדמה שזה מופרך שישאר.

אני מתגעגע לחילוצי הכדור שלו, שהוא היה מאמלל את החלוצים ופשוט זורק אותם עם הגוף וכל הקהל היה נכנס לטירוף מזה. לאן זה נעלם?

נגד לשחרר אותו וחושב שהוא חייב לפתוח את העונה הבאה פה.

אבל היום הוא איבד את זה לגמרי, איזה משחק חלש

מוכר אותו, מרגיש שאיבד אתזה.
רק הפחד שלי שהגרזנים יעשו משימיץ בלם ראשון עונה הבאה אז כבר לא יודע מה עדיף

עונה חלשה שלו. אין מה לעשות, כמאמר הקלישאה יש סיבה כנראה שהוא לא בלם בטופ של ליגה צרפתית ואולי אפילו יותר.
זה בלם שצריך סיטואציה מסויימת, קבוצה מסודרת והרבה אהבה מהקהל. לא משחרר אותו בחיים

Rmc אמר:

מה היה כזה משחק חלש, אולי פספסתי משהו
אם הגיד אני שם בצד עצבים של משחק שאתה מרגיש שהוא עוד רגע עושה שטות, חוץ מהטעות עם דוידה ששילם עליה בצהוב, מה כבר היה בו כזה גרוע לפחות ברמה ההגנתית?
מילסון פרפר אותו? זהבי חגג עליו?
לא נוח לו ב 5 המעפן הזה, מרגע ששיחקנו ב433 היה נראה מתואם עם שון ושיחקנו עם ביטחון בהגנה

אני גם לא חושב שהיה לו משחק כזה חלש.
דוידה הבריש לו שם וזה משהו שבעבר לא היה קורה אבל היא היה סולידי בסך הכל.
מה שכן, אסור לו לנהל את המשחק מאחורה ולהוביל כדור. זה פשוט לא בשבילו.

Ganjot אמר:
Rmc אמר:

אם הגיד אני שם בצד עצבים של משחק שאתה מרגיש שהוא עוד רגע עושה שטות, חוץ מהטעות עם דוידה ששילם עליה בצהוב, מה כבר היה בו כזה גרוע לפחות ברמה ההגנתית?
לא נוח לו ב 5 המעפן הזה, מרגע ששיחקנו ב433 היה נראה מתואם עם שון ושיחקנו עם ביטחון בהגנה
איבד המון כדורים (חלק הזויים מאוד, כמו הריצה עם תורגמן בסוף), והיו לו הרבה פעמים שהוא פספס כדור ובמזל שחקן אחר שלנו היה כדי לגבות

Rmc אמר:
Ganjot אמר:
Rmc אמר:

איבד המון כדורים (חלק הזויים מאוד, כמו הריצה עם תורגמן בסוף), והיו לו הרבה פעמים שהוא פספס כדור ובמזל שחקן אחר שלנו היה כדי לגבות
הבלם(!!!) איבד כדורים אז זה משחק חלש שלו. אתם זוכרים ששיחקנו נגד קבוצה שבסופו של דבר, עם כמה שהייתה חלשה אתמול, היא 10 נקודות מעלינו?
אפשר לאבד כדורים, קורה, מודה שגם לי היה התקפות לב ממנו במהלך המשחק (וכמעט גם נפל לשטות של צהוב שני מול מילסון), אבל להגיד משחק חלש בגלל זה?
הגנתית היה בסדר גמור ומרגע שעברנו ל 4 היה הרבה יותר מבסדר גמור והיה נראה הרבה יותר כמו סק הטוב שאנחנו מכירים.
אנחנו לא טובים ב 5, סק זה לא בלם של לשבת מאחורה ולהעיף, זה בלם של לחץ גבוה ולנצל את המהירות שלו בסגירה, כשהוא יושב מאחורה אין הבדל באמת בינו לבין כל בלם אחר שצריך להעיף כדורים.

אם היה מושפל הגנתית כל המשחק הייתי מבין ומקבל, אבל חוץ מגול בטעות הם לא הגיעו לכלום במשחק הזה

משחרר בלי לחשוב פעמיים.
לא רק בגלל היכולת המקצועית העונה, בעיקר בגלל הגישה ושפת הגוף הממש רעה.
שחקן שלא רוצה להיות פה לא יהיה בכוח.
אגב, אם שימיץ' פותח אתמול אנחנו מנצחים.

עונה מאוד מאכזבת מבחינתו מרגיש כאילו הוא מיצה וחבל כי הוא היה מפלץ. מקווה שעם מאמן אחר יראה אחרת

אם אפשר להחזיר את דילן על חשבונו לא חושב פעמיים

דגו הפתיע אותי מאוד אתמול שנתן לסק לשחק ולשימיץ לא, במיוחד בגלל איך שסק נראה בזמן האחרון

הסיבה היחידה לשחרר היא אם מגיעה הצעה של 4 מיליון
אתם מנותקים בצורה קיצונית ומביכה
קיבלנו את שואו ושימיץ בקיץ, מי אתם חושבים שהביא בקיץ אחרי מלחמה ששונאים אותנו בכל העולם?
עלק משחררים בלי לחשוב פעמיים
וברור, בגללו לא ניצחנו אתמול, כי הרי הוא עשה עבירה מיותרת באמצע המגרש, והוא זה שהחטיא מצבים מצוך ה 5 ומול שוער, אין ספק שהוא אשם בחוסר יכולת הבקעה שלנו.

מגיע לכם קצת ריינן, סיינסבורי וכו

Ganjot אמר:
קיבלנו את שואו ושימיץ בקיץ, מי אתם חושבים שהביא בקיץ אחרי מלחמה ששונאים אותנו בכל העולם?
וברור, בגללו לא ניצחנו אתמול, כי הרי הוא עשה עבירה מיותרת באמצע המגרש, והוא זה שהחטיא מצבים מצוך ה 5 ומול שוער, אין ספק שהוא אשם בחוסר יכולת הבקעה שלנו.

תביא את דילן שהיה כאן, אחרי עונה טובה בסנט אטיין צעיר מסק ב4 שנים.
ולא זה לא על היכולות המקצועית כמו הריב עם שימיץ וההרגשה שהוא חושב שהוא מעל הקבוצה ועושה מה שהוא רוצה.

Hulk אמר:
Ganjot אמר:

תביא את דילן שהיה כאן, אחרי עונה טובה בסנט אטיין צעיר מסק ב4 שנים.
ולא זה לא על היכולות המקצועית כמו הריב עם שימיץ וההרגשה שהוא חושב שהוא מעל הקבוצה ועושה מה שהוא רוצה.
דילן היה נגמר, הלוואי והיה נשאר אבל הטיפשים אצלנו החליטו לשחרר אותו (לא קונה את הטענה על אשתו)
למי אכפת מהריב? כשלקבוצה לא הולך אז יש ריבים, פשוט אצל דגו הכל מתנהל כמו שכונה והתקשורת חוגגת, אתה חושב שאצל בכר לא היה ריבים שיכלו להתפתח מעבר?
כשאין מאמן ששולט אז זה עליו, לא על השחקנים.
איך מצבטא שהוא מעל הקבוצה? כי עלה לשחק חלוץ הגד הפועל או ריינה (לא זוכר כבר איפה זה היה), מה שהיה מתבקש רק שהליצן על הקוים לא מבין את זה?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה