ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מייקל בן חמו אמר:כל הזמן יושב לי בראש.. ואני לא יודע אם אני צודק בקשר לזה.. שמרקו שילם את המחיר בגלל השטויות של שועה ובסוף שניהם הלכו.. אבל מרקו הכין את הקרקע כמו שאלישע עשה בזמנו בבאר שבע שמקבוצה שהיתה מתנדנדת בין הליגות הפכה להיות קבוצת צמרת עוד לפני בכר. ובכר באיזשהו מקום גזר את הקופון ואי אפשר להגיד בודאות שמרקו ואלישע לא היו מגיעים לזה בעצמם תוך שנה שנתיים.
דבר יותר משמעותי זה סוף הדרך של בכר בבש. היה לו שחקנים. מי שהוא רק רצה. ממן היה שחקן העונה, שנה אחרי הוא גמר אותו. הביא עוד ועוד וכלום. לא הצליח להוציא מהם שום דבר
lemmacantor אמר:אין לאלישע ומרקו שום חלק באליפויות. אצל בכר בא חיזוק לכל החלקי המגרש וסגנון המשחק שלו מודרני ולא קשור לשני המאמנים הנ"ל.
Margheriti אמר:בניגוד לדעה הרווחת פה אני חושב שבכר יכול להשאר פה בשקט עוד כמה שנים.
הוא עוד לא קרוב למיצוי ועדיין הקבוצה לא הגיעה לשיא שלה מבחינת הסגל, ההרכב הפותח והיכולת. לדעתי יש לו פה עוד לא מעט עבודה ועוד לאן להתקדם.
הכי חשוב שיתנו לו לעבוד, יעזרו לו לחזק את הסגל עם זרים וישראלים בכירים בלבד, יעלה כמה שיעלה(בניגוד לשנים בבאר שבע שהביא כל מיני בינוניים) וחוץ מזה, אני לא רואה הרבה שחקנים משמעותיים אצלנו עוזבים לאירופה כי הם פשוט לא מתאימים לשם אבל מצוינים בביצה המקומית.
Wolfine אמר:אם הוא כזה רוצה לצאת לאירופה אני לא רואה איך ההחלטה להישאר עוד שנה מקדמת את האינטרסים שלו, הסיכוי שלו להצליח בקמפיין אירופי שואף ל0 ולקחת עוד אליפות לא כזה גבוה.
היה עדיף לו לעזוב בסיום העונה הזאת
lemmacantor אמר:אין דבר אוברייטד יותר מתרגול פנדלים.