• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ברק בכר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ברק.י אמר:
אופתע מאד אם יעזוב. דיבר רק השבוע באנליסטים על המשמעות של בחירת יעד שנמצא בעלייה וליאז׳ סיימה במקום מאד נמוך את העונה שלה. אם הוא מכוון לבסס את עצמו כמאמן הגדול בהיסטוריה של הליגה או רוצה להמשיך לקחת תארים זה לא נשמע כמו יעד טוב עבורו (לפחות בטווח הקצר).

המועדון השלישי בגודלו בבלגיה. את אינטר הוא לא הולך לקבל.

הוא רוצה להעמיד קבוצה איכותית
והרמאים בטח רוצים להמשיך לבנות על חולשה של היריבות. בכל מקרה, הפרסום לא נראה רציני

הוא לא יעזוב העונה. עונה הבאה לדעתי סיכוי גבוה מאוד שיעזוב אבל לא בטוח שלקבוצה כמו ליאז עם בעלים גרוע גם אחרי עונה מזעזעת. הוא לא טיפש ויודע לזהות טיימינג טוב להגיע לקבוצות

לא מתאים לבכר בכלל ללכת לשם, כקבוצה ראשונה באירופה באתגר כזה. מעולם הוא לא לקח קבוצה במצב כזה, אז עוד בחו''ל?

לפי התגובה של הסוכן שלו אפשר להבין שזה מסר למועדון. לא אתפלא אם זה קשור לרודריגז

רונן22 אמר:
לפי התגובה של הסוכן שלו אפשר להבין שזה מסר למועדון. לא אתפלא אם זה קשור לרודריגז
הוא לא רוצה את רודריגס לדעתי. לא מבחינה מקצועית אלא מעדיף לפנות משבצת של זר. זה כן מסר למועדון לגבי רכש כנראה

KevinDurant אמר:
לא מתאים לבכר בכלל ללכת לשם, כקבוצה ראשונה באירופה באתגר כזה. מעולם הוא לא לקח קבוצה במצב כזה, אז עוד בחו''ל?

זה אותו מועדון שהיה רחוק פסע מלגרום ליקום כולו לקרוס ולקחת אליפות עם גיא לוזון כמאמן
בכל מקרה, בכר פה לעונה הקרובה בוודאות וטוב שכך

רונן22 אמר:

איך זה קשור לרודריגז

התחיל להתראיין בפודקאסים הראשון קבסה ועכשיו בכר התראיין בפודיום ביחד עם קטורזה

David אמר:
התחיל להתראיין בפודקאסים הראשון קבסה ועכשיו בכר התראיין בפודיום ביחד עם קטורזה

לגמרי, בכל מקום שאני פותח הוא שם
אפילו היום בבוקר היה בתוכנית הבוקר של רסקה

מי מאזין לראיונות עם אנשי כדורגל, זה הדבר הכי משעמם שיש.

מכה עולמית הפודקאסטים האלה. כל שרלטן פותח פודקאסט

מי ששומע פודקאסטים בחדר כושר, בנסיעות וכו'.

רונן22 אמר:

הקשבתי לכל הראיונות של בכר וכל אחד מהם היה מעניין. הוא בן אדם שיודע לדבר ויש לו מה לומר בניגוד לבלבול (עם כל הסנטימנטים בצד) חסר הכריזמה

שמעתי היום ברדיו שמחר הוא יתראיין בגלי ישראל, ב13:40 אם אני זוכר נכון

רונן22 אמר:

למה בעבודות ושאתה עושה ספורט זה כיף לשמוע פודקאסטים אני אישית אוהב מאוד זה תמיד טוב לשמוע דעות שונות משלך

מעדיף להאזין לתוכניות אקטואליה. אני צופה בכדורגל וקורא חדשות ספורט באתרים, שום דבר מעבר. את הטלוויזיה אני מדליק כמה שניות לפני שריקת הפתיחה ושם על מיוט

רונן22 זה האידיאל האנושי. אם אתם רוצים ללמוד איך לחיות נכון - זו הכתובת

חזרה
למעלה