נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מנסים להעתיק את המערך של סיטי כשזכו בטרבל בלי שיש שחקנים מתאימים או יכולת אימון. שילך להשתלמות אצל קוז'וך קודם

• אהבתי
תגובות: Apoc
תתחיל לארוז מחזור 2 אתה בבית.
עד עכשיו באמת שלא האשמתי אותו כי יש כל כך הרבה דברים להאשים לפני וכל כך הרבה מחדלים במועדון הזה אבל. די
הבן אדם(לצערי הרב!!) פשוט הפסיק לתפקד,שפת הגוף,חוסר הכריזמה חוסר חשק.
איפה התשוקה? איפה התעוזה? איפה לעשות חילופים ולנער גם שלא הולך. כלום הבן אדם הפסיק לתפקד
מחזור 2

אולי שינסו את לונוויק על הקווים ואת בכר בלם?
כן אני יודע שהוא היה מגן ולא בלם אבל גם דון לא קשור לכנף ימין אז מה זה כבר משנה

תסתכלו עליו בראיון. הוא גמור.

הבן אדם אמר בערך 40 פעם עבודה/לעבוד בראיון. אין לו פתרונות.

‏בכר:
‏ברור שאנחנו צריכים להיראות יותר טוב, עבודה, לא היינו מספיק לעבוד חדים מול השער עבודה קשה ואנחנו נצטרך לעבוד עבודה קשה עד יום שבת ולהראות עבודה לעבוד עבודה קשה אחרת.

‏יש פה הרבה עבודה לחבר לעבוד עבודה קשה שחקנים לעבוד עבודה קשה חדשים ואנחנו נעבוד לעבוד עבודה קשה לעשות את זה

‏זוכר תמשחק הראשון בקריה
‏איך עבדתי
‏מה לא עברנו מאז עבודה
‏לא שכחתי

‏מהילדות כבר הייתי שלך
‏ועבדתי
‏ככה בגימל כל ילד חונך
‏רק לעבוד

‏נהפוך את האיצטדיון לעבודה
‏וכולם יעבדו איתנו
‏כל העיר כבר עבודה
‏תחזירו לה
‏את העבודה שלנו

‏או הו
‏תגידי מי לא יעבוד
‏זאת העבודה שלנו

"גם אם היינו מנצחים ונראים טוב צריך להיות מודאג. מרגיש לי שלא היינו מספיק חדים כי בחצי הראשון הגענו לאזורים שרצינו. בחצי השני כמעט ולא הגענו למצבים. צריכים לעבוד עוד".
"אני לא אשב ואנתח כל שחקן. יש הרבה מה לעבוד. יש כאן הרבה שחקנים שעובדים קשה וצריכים להתחבר. היו הרבה מ'צאפים של אחד על אחד, לא רוצה לסכם שחקנים. האווירה במחזור הראשון תהיה אחרת, אין הוקוס פוקוס"
"מרגיש שאני צריך לעבוד יותר קשה. יש פה הרבה עבודה, וכבר בשבת נרצה להשתפר. בסוף ישפטו אותנו לפי התוצאות בליגה. הבנו שיש פה הרבה עבודה לחבר את השחקנים. יש פה לחץ, יש קבוצה שצריכה להבין את הציפיות מהם. חלק הם מבינים, אבל זה ייקח זמן. לא מפחדים מעבודה קשה. צריכים לנצח במשחק הפתיחה של הליגה".

ואז בטאי המשיך אותו
"מאוכזבים. רצינו להראות שאנחנו מוכנים. היו לנו מספיק מצבים אבל הם לא היה מספיק טובים. היינו רכים. אנחנו צריכים להתרכז בשבת ולהראות שאנחנו מוכנים. אנחנו עובדים קשה ונראים טוב באימונים, אבל במשחקים אנחנו צריכים למצוא את מה שחסר לנו".

סך הכל בהקשר של מכבי חיפה השורש עבד נאמר 8 פעמים.
אני חושב שהמסר שהם מנסים להעביר זה שניסו לעבוד על האוהדים אבל על הדשא אי אפשר לזייף עבודה של קיץ שלם.

"גם אם היינו מנצחים ונראים טוב צריך להיות מודאג. מרגיש לי שלא היינו מספיק חדים כי בחצי הראשון הגענו לאזורים שרצינו. בחצי השני כמעט ולא הגענו למצבים. צריכים לעבוד עוד".
"אני לא אשב ואנתח כל שחקן. יש הרבה מה לעבוד. יש כאן הרבה שחקנים שעובדים קשה וצריכים להתחבר. היו הרבה מ'צאפים של אחד על אחד, לא רוצה לסכם שחקנים. האווירה במחזור הראשון תהיה אחרת, אין הוקוס פוקוס"
"מרגיש שאני צריך לעבוד יותר קשה. יש פה הרבה עבודה, וכבר בשבת נרצה להשתפר. בסוף ישפטו אותנו לפי התוצאות בליגה. הבנו שיש פה הרבה עבודה לחבר את השחקנים. יש פה לחץ, יש קבוצה שצריכה להבין את הציפיות מהם. חלק הם מבינים, אבל זה ייקח זמן. לא מפחדים מעבודה קשה. צריכים לנצח במשחק הפתיחה של הליגה".

ואז בטאי המשיך אותו
"מאוכזבים. רצינו להראות שאנחנו מוכנים. היו לנו מספיק מצבים אבל הם לא היה מספיק טובים. היינו רכים. אנחנו צריכים להתרכז בשבת ולהראות שאנחנו מוכנים. אנחנו עובדים קשה ונראים טוב באימונים, אבל במשחקים אנחנו צריכים למצוא את מה שחסר לנו".

סך הכל בהקשר של מכבי חיפה השורש עבד נאמר 8 פעמים.
אני חושב שהמסר שהם מנסים להעביר זה שניסו לעבוד על האוהדים אבל על הדשא אי אפשר לזייף עבודה של קיץ שלם.
עבדת קשה על ההודעה הזאת אה

אני ממליץ לו להתפטר לפני פתיחת הליגה, טוב לא יצא מהסגל שחקנים הזה והוא לא יצליח להוציא יותר.
70% מהסגל ברמה של קבוצת אמצע טבלה ומטה.

ברקוביץ אמר שיודע שברק מחכה שיפטרו אותו ובהתחלה אמרתי עוד חארטה של ברקו, אני מתחיל לחשוב שברקו צדק.
לא משנה מה חומר השחקנים שיש לך אי אפשר להעמיד קבוצה ככ גרוע זה נראה כמו קבוצה של מתנס, ברק איבד את יכולת האימון שלו או שמעולם לא הייתה לו אחת. למרות שהוא לא הבעיה העיקרית אפשר להפרד ממנו כבר עכשיו

נערך לאחרונה:
גם בלי להגיד קוזוך ולהיתלות באילנות גבוהים כרגע, אפשר להסתכל על קבוצות אחרות ואיך הן נראות כרגע ולהבין שהעבודה באימונים היא כמעט לא קיימת
וזה אחרי מחנה אימון וזרים שהגיעו יחסית מוקדם

ברקוביץ אמר שיודע שברק מחכה שיפתרו אותו ובהתחלה אמרתי עוד חארטה של ברקו, אני מתחיל לחשוב שברקו צדק.
לא משנה מה חומר השחקנים שיש לך אי אפשר להעמיד קבוצה ככ גרוע זה נראה כמו קבוצה של מתנס, ברק איבד את יכולת האימון שלו או שמעולם לא הייתה לו אחת. למרות שהוא לא הבעיה העיקרית אפשר להפרד ממנו כבר עכשיו

או שבכר עושה סאבוטז', נראה לי שלזה ברקו התכוון.

נניח לרגע את הסנטימנטים ועברו המפואר בצד.
אם מסתכלים נטו על מה שקורה כרגע על הדשא:
  • התוצאות רעות
  • היכולת של הקבוצה עגומה
  • אין סימנים לשיפור ממשחק למשחק
  • לא נראה שהצוות המקצועי מצליח למצוא פתרונות לבעיות שחוזרות על עצמן פעם אחר פעם.
ברור שלבכר יש המון קרדיט על מה שעשה כאן בעבר, ובצדק.
הוא אחד המאמנים המצליחים שהיו במועדון בשנים האחרונות, והתרומה שלו להצלחות של מכבי לא מוטלת בספק.
אבל השאלה היא עד כמה הקרדיט הזה צריך להשפיע על ההחלטה לגבי ההווה?

בסופו של דבר, מאמן צריך להימדד גם לפי היכולת שלו להגיב כשהדברים לא עובדים: לשנות שיטה, להוציא יותר מהסגל, לייצר שיפור מקצועי ולמצוא פתרונות תוך כדי תנועה.
כרגע, קשה לראות שזה קורה.

מצד שני, גם פיטורים הם לא פתרון קסם.
  1. מי האלטרנטיבה?
  2. האם הבעיה באמת נמצאת בעיקר בעמדת המאמן?
  3. האם מאמן אחר יכול להוציא משמעותית יותר מהסגל הקיים?

חזרה
למעלה