תראה את המשפט האחרון שלי. לא טענתי שבשבילנומה על הרצפה? יש ארבע קבוצות יותר טובות ממך, אם כבר היא על הרצפה בשביל בית"ר או הפועל
תראה את המשפט האחרון שלי. לא טענתי שבשבילנומה על הרצפה? יש ארבע קבוצות יותר טובות ממך, אם כבר היא על הרצפה בשביל בית"ר או הפועל
עבדת קשה על ההודעה הזאת אה"גם אם היינו מנצחים ונראים טוב צריך להיות מודאג. מרגיש לי שלא היינו מספיק חדים כי בחצי הראשון הגענו לאזורים שרצינו. בחצי השני כמעט ולא הגענו למצבים. צריכים לעבוד עוד".
"אני לא אשב ואנתח כל שחקן. יש הרבה מה לעבוד. יש כאן הרבה שחקנים שעובדים קשה וצריכים להתחבר. היו הרבה מ'צאפים של אחד על אחד, לא רוצה לסכם שחקנים. האווירה במחזור הראשון תהיה אחרת, אין הוקוס פוקוס"
"מרגיש שאני צריך לעבוד יותר קשה. יש פה הרבה עבודה, וכבר בשבת נרצה להשתפר. בסוף ישפטו אותנו לפי התוצאות בליגה. הבנו שיש פה הרבה עבודה לחבר את השחקנים. יש פה לחץ, יש קבוצה שצריכה להבין את הציפיות מהם. חלק הם מבינים, אבל זה ייקח זמן. לא מפחדים מעבודה קשה. צריכים לנצח במשחק הפתיחה של הליגה".
ואז בטאי המשיך אותו
"מאוכזבים. רצינו להראות שאנחנו מוכנים. היו לנו מספיק מצבים אבל הם לא היה מספיק טובים. היינו רכים. אנחנו צריכים להתרכז בשבת ולהראות שאנחנו מוכנים. אנחנו עובדים קשה ונראים טוב באימונים, אבל במשחקים אנחנו צריכים למצוא את מה שחסר לנו".
סך הכל בהקשר של מכבי חיפה השורש עבד נאמר 8 פעמים.
אני חושב שהמסר שהם מנסים להעביר זה שניסו לעבוד על האוהדים אבל על הדשא אי אפשר לזייף עבודה של קיץ שלם.
ברקוביץ אמר שיודע שברק מחכה שיפתרו אותו ובהתחלה אמרתי עוד חארטה של ברקו, אני מתחיל לחשוב שברקו צדק.
לא משנה מה חומר השחקנים שיש לך אי אפשר להעמיד קבוצה ככ גרוע זה נראה כמו קבוצה של מתנס, ברק איבד את יכולת האימון שלו או שמעולם לא הייתה לו אחת. למרות שהוא לא הבעיה העיקרית אפשר להפרד ממנו כבר עכשיו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!