ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:הראש שלו כבר לא פה לדעתי. פחות איכפת לו מה נעשה בליגה.
רוצה לעשות מה שיכול בליגת האלופות ובכל מקרה עוזב בקיץ.
ברגע שעלינו לליגת האלופות הוא סיים את הצ'ק ליסט.
KevinDurant אמר:לקחת אליפות שלישית ברצף כולל אליפות ראשון בהיסטוריה עם ליגת אלופות כולל אליפות על זהבי ואיביץ וכל הרכש שלהם? לא מספיק חשוב?
Smile אמר:Apoc אמר:הראש שלו כבר לא פה לדעתי. פחות איכפת לו מה נעשה בליגה.
רוצה לעשות מה שיכול בליגת האלופות ובכל מקרה עוזב בקיץ.
ברגע שעלינו לליגת האלופות הוא סיים את הצ'ק ליסט.
אם הוא יעשה פה עונה מחורבנת זה לא בדיוק יעזור לו לג'וב הבא.
אני גם חושב שמבחינתו הוא מיצה ודי בצדק האמת.
5 אליפויות, שמינית באירופית, בתים ב'צמפיונס.
לא חושב שהוא יכול להשיג מעבר לזה עם קבוצה ישראלית.
לא עשה מספיק וכמובן שיענקלה וההנהלה לא מתכוונים להשקיע כסף אם לא דוחקים אותם לפינה. חבל מאוד וזה טעות גדולה שלו, כנראה שהראש שלו כבר חצי בקבוצה הבאה שלו אחרת מתקשה להבין את זה.Shocking4U אמר:מאוד מאוכזב ממנו מזה שהוא לא מתעקש על הרכש ומפעיל לחץ על המועדון כמו שהוא יודע לעשות כשהוא רוצה
הקישור זה החולייה שהביאה לנו את האליפויות האחרונות. וזה גם לאורך זמן החולייה שמביאה אליפויות בליגה (אוגו הובאן ראדי/פרץ גלזר גולסה)ברק.י אמר:יכול להיות שהוא כבר לחץ עליהם קודם עם דברים אחרים והיה צריך לבחור את המלחמות שלו.
אני מניח שלא כולם רצו להמשיך את המו"מ על חלוץ ב-1.6 מיליון שלא מתלהב להגיע לכאן ושלא לכולם היה דחוף לסגור את העסקאות על שני הבלמים כבר בחלון של ליגת האלופות. אני מאמין שאלו המלחמות שהוא בחר לעצמו.
Shocking4U אמר:הקישור זה החולייה שהביאה לנו את האליפויות האחרונות. וזה גם לאורך זמן החולייה שמביאה אליפויות בליגה (אוגו הובאן ראדי/פרץ גלזר גולסה)ברק.י אמר:יכול להיות שהוא כבר לחץ עליהם קודם עם דברים אחרים והיה צריך לבחור את המלחמות שלו.
אני מניח שלא כולם רצו להמשיך את המו"מ על חלוץ ב-1.6 מיליון שלא מתלהב להגיע לכאן ושלא לכולם היה דחוף לסגור את העסקאות על שני הבלמים כבר בחלון של ליגת האלופות. אני מאמין שאלו המלחמות שהוא בחר לעצמו.
Smile אמר:יש לי פנטזיה שהוא יהיה הפרגוסון שלנו
Smile אמר:יש לי פנטזיה שהוא יהיה הפרגוסון שלנו