• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה לא באופי שלו התנהגות כזאתי…
זו התננגות שמתאימה לרוני לוי, לוזון וכאלו

Apoc אמר:
הראש שלו כבר לא פה לדעתי. פחות איכפת לו מה נעשה בליגה.
רוצה לעשות מה שיכול בליגת האלופות ובכל מקרה עוזב בקיץ.
ברגע שעלינו לליגת האלופות הוא סיים את הצ'ק ליסט.

אם הוא יעשה פה עונה מחורבנת זה לא בדיוק יעזור לו לג'וב הבא.
אני גם חושב שמבחינתו הוא מיצה ודי בצדק האמת.
5 אליפויות, שמינית באירופית, בתים ב'צמפיונס.
לא חושב שהוא יכול להשיג מעבר לזה עם קבוצה ישראלית.

לקחת אליפות שלישית ברצף כולל אליפות ראשון בהיסטוריה עם ליגת אלופות כולל אליפות על זהבי ואיביץ וכל הרכש שלהם? לא מספיק חשוב?

KevinDurant אמר:
לקחת אליפות שלישית ברצף כולל אליפות ראשון בהיסטוריה עם ליגת אלופות כולל אליפות על זהבי ואיביץ וכל הרכש שלהם? לא מספיק חשוב?

זה אמור להיות לו הכי חשוב שיראה שהוא מסוגל איפה שמרקו כשל שאיביץ אצל הצהבת ולא מאמנים זוטרים שעברו אצלם מאז

Smile אמר:
Apoc אמר:
הראש שלו כבר לא פה לדעתי. פחות איכפת לו מה נעשה בליגה.
רוצה לעשות מה שיכול בליגת האלופות ובכל מקרה עוזב בקיץ.
ברגע שעלינו לליגת האלופות הוא סיים את הצ'ק ליסט.

אם הוא יעשה פה עונה מחורבנת זה לא בדיוק יעזור לו לג'וב הבא.
אני גם חושב שמבחינתו הוא מיצה ודי בצדק האמת.
5 אליפויות, שמינית באירופית, בתים ב'צמפיונס.
לא חושב שהוא יכול להשיג מעבר לזה עם קבוצה ישראלית.

המשפט הראשון שלך לא נכון, עונה מחורבנת אחרי כל כך הרבה הצלחות, עונה גם שבה עולים לליגת האלופות, זה לא ימנע ממנו להתקדם ולקבל הצעות טובות.

קבוצות באירופה לא עושות את ההסתכלות הזאת של העונה האחרונה. הן גם מבינות שהוא מיצה.
יורגן קלופ לצורך העניין עבר לליברפול אחרי שסיים מקום 7 עם דורטמונד.
ככה זה עובד. ככה מועדונים חושבים ופועלים.

מאוד מאוכזב ממנו מזה שהוא לא מתעקש על הרכש ומפעיל לחץ על המועדון כמו שהוא יודע לעשות כשהוא רוצה

יום הולדת שמח ומזל טוב ברק. מקווה שתקבל מתנת יום הולדת מאוחרת רכש

מזל טוב ימלך.. אתה ההתגלמות הגדולה של מכבי
אל תעזוב אותנו לעולם

מזל טוב! מאחל לו בריאות והגשמת כל החלומות ושיגיע במקצוע שלו הכי גבוה שיש.

מזל טוב לאיש שהחזיר לנו את הצבע ללחיים. מגיע לו להגיע הכי רחוק שאפשר מקווה שעכשיו אחרי שהוא מבין שעוקבים אחריו הוא לא יתן לרזומה שלו להיראות כמו נגד הפועל ירושלים.
מלך

Shocking4U אמר:
מאוד מאוכזב ממנו מזה שהוא לא מתעקש על הרכש ומפעיל לחץ על המועדון כמו שהוא יודע לעשות כשהוא רוצה
לא עשה מספיק וכמובן שיענקלה וההנהלה לא מתכוונים להשקיע כסף אם לא דוחקים אותם לפינה. חבל מאוד וזה טעות גדולה שלו, כנראה שהראש שלו כבר חצי בקבוצה הבאה שלו אחרת מתקשה להבין את זה.

יכול להיות שהוא כבר לחץ עליהם קודם עם דברים אחרים והיה צריך לבחור את המלחמות שלו.
אני מניח שלא כולם רצו להמשיך את המו"מ על חלוץ ב-1.6 מיליון שלא מתלהב להגיע לכאן ושלא לכולם היה דחוף לסגור את העסקאות על שני הבלמים כבר בחלון של ליגת האלופות. אני מאמין שאלו המלחמות שהוא בחר לעצמו.

ברק.י אמר:
יכול להיות שהוא כבר לחץ עליהם קודם עם דברים אחרים והיה צריך לבחור את המלחמות שלו.
אני מניח שלא כולם רצו להמשיך את המו"מ על חלוץ ב-1.6 מיליון שלא מתלהב להגיע לכאן ושלא לכולם היה דחוף לסגור את העסקאות על שני הבלמים כבר בחלון של ליגת האלופות. אני מאמין שאלו המלחמות שהוא בחר לעצמו.
הקישור זה החולייה שהביאה לנו את האליפויות האחרונות. וזה גם לאורך זמן החולייה שמביאה אליפויות בליגה (אוגו הובאן ראדי/פרץ גלזר גולסה)

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
הקישור זה החולייה שהביאה לנו את האליפויות האחרונות. וזה גם לאורך זמן החולייה שמביאה אליפויות בליגה (אוגו הובאן ראדי/פרץ גלזר גולסה)

לא חולק עלייך שמדובר במחדל.
הטענה היא שיש גבול לדרישות שאתה יכול להציג לבוס שלך והוא כנראה נלחם על דברים אחרים בשלבים מוקדמים יותר של החלון.
לכן, אני נוטה להאמין שהמחדל הוא על ההנהלה ולא עליו.

אין לי טענות אליו.
הוא אמר לתקשורת מפורשות שהוא רוצה שחקן, מכאן זה גלברמן ושחר.

כמה חבל שזה העונה האחרונה שלו פה. לא רואה מי ימלא את החלל הריק שיהיה אחריו.

יש לי פנטזיה שהוא יהיה הפרגוסון שלנו

Smile אמר:

לדעתי זה לא רחוק משם, אני לא חושב כמו הרוב שאירופה קורצת לו יותר מידי

Smile אמר:

בשביל זה המועדון יצטרך לרכוש המון שולחנות. זה עלויות גבוהות מדי.

חזרה
למעלה