• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
המעבר ל532 היה מצוין. אם ניקי חד היינו מפרקים אתמול אחרי החילוף.

לא ברור איך הוא מצליח עם כאלה אחוזי הצלחה בכזאת יכולת לכל כך הרבה זמן, כנראה שהוא יודע משהו

לפני הפגרה ובמהלך שמעתי אותו ואת צרפתי מדברים בלי סוף על זה שהם רוצים לראות יכולת יותר טובה ומאז אנחנו נראים רק יותר גרוע. ניהול משחק מחפיר היום, לא הגיב טוב למשחק בכלל ולא עשה את השינויים המתבקשים.

אני באמת חושב שהוא שלח מסר חד להנהלה אחרי המשחק בראיון.
הוא כאילו אומר להם ככה זה יראה בלי נטע אם לא יביאו לו מחליף ראוי.

Shocking4U אמר:
לפני הפגרה ובמהלך שמעתי אותו ואת צרפתי מדברים בלי סוף על זה שהם רוצים לראות יכולת יותר טובה ומאז אנחנו נראים רק יותר גרוע. ניהול משחק מחפיר היום, לא הגיב טוב למשחק בכלל ולא עשה את השינויים המתבקשים.

וואלה קשה לי לבוא אליו בטענות שהוא משחק בחצי הרכב.
אבל מה שכן הוא מאחר בחילופים.

חייב להחזיר את הקבוצה למסלול מבחינת יכולת. אי אפשר לבלף יותר מדי זמן

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:

וואלה קשה לי לבוא אליו בטענות שהוא משחק בחצי הרכב.
אבל מה שכן הוא מאחר בחילופים.
חצי הרכב לא תירוץ לא להגיב היום ולהוציא את פיירו ולהכניס מהירות

ניהול משחק לא טוב, איחר בחילופים וגם טעה בחלקם.
מערך הוא החליף באיחור. טעה בחילופים עצמם, היה צריך לחזק את האמצע מוקדם יותר. היה צריך להחליף את פיירו ולהכניס את ניקי וציבוטה למתפרצות אחרי שב"ש
עלו עם הרבה שחקנים להתקפה.

מרגיש שהוא לא שולט בקבוצה, חזיזה התנהג מגעיל היום וכל הקבוצה נראית כמו כלום, לא יכול להיות שקבוצה של בכר תראה ככה. חייב רכש בינואר

ברדה עשה לו בית ספר היום בהכנה למשחק. באר שבע פשוט אנסו לנו את האמצע עם היתרון המספרי.
אז בכר בחר בטקטיקה של לא להגיב לכלום ולהשאיר את הבעיה עד הדקה ה78 בערך.

יצא מהמשחק הזה במזל אדיר, הכנה לקויה וניהול משחק נורא ואיום. הרג את ההתקפה שלנו כשבחר להוציא את אצילי במקום שרי שהסריח את הדשא. לא החליף את פיירו למרות שהשופט התיר לויטור לעשות עליו פולסא דנורא והיה ברור שהוא כבר לא יעשה כלום.
הקבוצה ניצחה למרות בכר ולא בזכותו היום.

קפא היום בחילופים. איך רק דקה 90 מאוויס וניקי נכנסים. איך פיירו סוגר ככ הרבה דקות שהוא ככה חלש. ולמה דין ממשיך לשחק באגף. הוא חלש בכל מה שקשור בהנעת כדור. בהבקעת שערים הוא מצטיין. די עם החרטא הזאת של השחקן אגף. שים אותו בשפיץ ושים מאוויס עד שדולב חוזר.

אני מת על ברק אבל באמת שההופעה אתמול ברמת איביץ
חילופים הזויים ובכללי אנחנו נראים ממש לא טוב מאז שחזרה הפגרה, שזה מפתיע כי היה מלא זמן לשחקנים לנוח. אין סיבה שתיהיה ירידה כל כך חדה ביכולת 6 נקודות פער זה נחמד אבל זה לא משקף לאור היכולת האחרונה

היכולת מול סכנין הייתה טובה, מול נתניה בינונית. לא צריך להגזים. נכון אתמול ניצחנו לא בצדק.

כל ההבדל ביכולת לטעמי זה החסרון של נטע. הוא לא רק הורס התקפות, אלא הוא גם משתחרר מלחץ ודוחף קדימה התקפות שלנו מה שפאני ובמיוחד עלי ממעטים לעשות כמוהו. זה כל ההבדל ביכולת וזה משפיע על כל הקבוצה. אם תשימו לב המון התקופות שלנו שהסתיימו בגולים התחילו מחילוץ גבוה של נטע / השתחררות מהירה שלו, שבירת לחץ ודחיפה קדימה

הבעיה המרכזית היא שעלי ופאני הם שחקנים עם רצפה מאוד נמוכה והרבה עליות וירידות. שהם בשיא זה צ'מפיונס ליג ושהם ביכולת הרעה שלהם זה זוועה.

נטע שחקן מאוד אחראי עם רצפה מאוד גבוהה ונדיר לראות משחקים רעים מאוד שלו. אולי התקרה שלו פחות נמוכה, אבל הרצפה הרבה יותר גבוהה.

בגלל זה לדעתי צריך להביא גם לקישור שחקן יותר אחראי ויותר "מנהיג" באופי הזה.

איזה מאמן מדהים, לא להאמין מה שהוא בנה כאן, כמה אופי, להיזכר איפה היינו לפני 5 שנים מול אותו דורה באחד הרגעים הכי מגעילים שלי כאוהד מכבי ואיפה אנחנו עכשיו, שלא ייגמר לעולם. חשוב להזכיר דווקא בתקופות הטובות שחייב לתמוך בו לא משנה מה, אסור לחזור על הטעות של באר שבע

Jerry אמר:
איזה מאמן מדהים, לא להאמין מה שהוא בנה כאן, כמה אופי, להיזכר איפה היינו לפני 5 שנים מול אותו דורה באחד הרגעים הכי מגעילים שלי כאוהד מכבי ואיפה אנחנו עכשיו, שלא ייגמר לעולם. חשוב להזכיר דווקא בתקופות הטובות שחייב לתמוך בו לא משנה מה, אסור לחזור על הטעות של באר שבע

לא לחזור על הטעות של ב"ש זה אומר לחדש נכון את הקבוצה. בשנה וחצי האחרונות לבכר כבר לא הייתה את הקבוצה שתשחק את הכדורגל שלו. אז כבר לא הייתה כל כך פואנטה שישאר שם.
יחד עם זאת אני חוזר וטוען המערכת צריכה להיות חזקה בפני עצמה. מניח שבשלב מסוים בכר פשוט יתקדם לחו"ל.

lemmacantor אמר:
Jerry אמר:

לא לחזור על הטעות של ב"ש זה אומר לחדש נכון את הקבוצה. יחד עם זאת אני חוזר וטוען המערכת צריכה להיות חזקה בפני עצמה. מניח שבשלב מסוים בכר פשוט יתקדם לחו"ל.
לא חושב, לא מאמין שבכר ממהר לעזוב, טוב לו כאן. לא כולם מחפשים להתקדם וקריירה אירופית למאמן שונה לגמרי מקריירה של שחקן. מאמין שהתחנה הבאה שלו תהיה נבחרת
ומסכים לגבי עניין חידוש הקבוצה, עשו יופי של רכש בקיץ בחלק מהעמדות, צריך להמשיך באותה מגמה ולתת לו כל מה שהוא מבקש בלי משחקים. זה מאמן שמחזיר כל שקל ואפילו משאיר עודף, שנתיים רצוף בתים באירופה, הכנסות שיא ממנויים כרטיסים ומרצ'נדייז, בסופו של דבר הכל מתחיל ממנו

מה הוא איבד בנבחרת? ועזוב רגע את עניין השירות הצבאי.

הכל שאלה של כמה שחקנים ישחררו לו. אם נטע זה הסנונית הראשונה ובקיץ שחקן שבכר מאוהב בו כמו חזיזה יעזוב והוא ירגיש שלא נותנים לו את הכלים כדי להביא מחליפים אז הוא לא ישאר.

חזרה
למעלה