GKagelmacher
מכונת תארים
המעבר ל532 היה מצוין. אם ניקי חד היינו מפרקים אתמול אחרי החילוף.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:לפני הפגרה ובמהלך שמעתי אותו ואת צרפתי מדברים בלי סוף על זה שהם רוצים לראות יכולת יותר טובה ומאז אנחנו נראים רק יותר גרוע. ניהול משחק מחפיר היום, לא הגיב טוב למשחק בכלל ולא עשה את השינויים המתבקשים.
חצי הרכב לא תירוץ לא להגיב היום ולהוציא את פיירו ולהכניס מהירותDaniel123 אמר:Shocking4U אמר:לפני הפגרה ובמהלך שמעתי אותו ואת צרפתי מדברים בלי סוף על זה שהם רוצים לראות יכולת יותר טובה ומאז אנחנו נראים רק יותר גרוע. ניהול משחק מחפיר היום, לא הגיב טוב למשחק בכלל ולא עשה את השינויים המתבקשים.
וואלה קשה לי לבוא אליו בטענות שהוא משחק בחצי הרכב.
אבל מה שכן הוא מאחר בחילופים.
Jerry אמר:איזה מאמן מדהים, לא להאמין מה שהוא בנה כאן, כמה אופי, להיזכר איפה היינו לפני 5 שנים מול אותו דורה באחד הרגעים הכי מגעילים שלי כאוהד מכבי ואיפה אנחנו עכשיו, שלא ייגמר לעולם. חשוב להזכיר דווקא בתקופות הטובות שחייב לתמוך בו לא משנה מה, אסור לחזור על הטעות של באר שבע
לא חושב, לא מאמין שבכר ממהר לעזוב, טוב לו כאן. לא כולם מחפשים להתקדם וקריירה אירופית למאמן שונה לגמרי מקריירה של שחקן. מאמין שהתחנה הבאה שלו תהיה נבחרתlemmacantor אמר:Jerry אמר:איזה מאמן מדהים, לא להאמין מה שהוא בנה כאן, כמה אופי, להיזכר איפה היינו לפני 5 שנים מול אותו דורה באחד הרגעים הכי מגעילים שלי כאוהד מכבי ואיפה אנחנו עכשיו, שלא ייגמר לעולם. חשוב להזכיר דווקא בתקופות הטובות שחייב לתמוך בו לא משנה מה, אסור לחזור על הטעות של באר שבע
לא לחזור על הטעות של ב"ש זה אומר לחדש נכון את הקבוצה. יחד עם זאת אני חוזר וטוען המערכת צריכה להיות חזקה בפני עצמה. מניח שבשלב מסוים בכר פשוט יתקדם לחו"ל.