ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא חושב שזה באמת מבוסס על ידיעה מוחלטת על רצון שלו. פשוט כתבים שעושים 1+1GreenGirl אמר:מה דעתכם על זה שהוא רוצה להחזיר את סבע?
Shocking4U אמר:מי הפרשן הראשון שיתן את הטייק המטומטם של ״הכל עוד פתוח מכבי חיפה הרסה לעצמה שמינתה את בכר״
Liberman אמר:Shocking4U אמר:מי הפרשן הראשון שיתן את הטייק המטומטם של ״הכל עוד פתוח מכבי חיפה הרסה לעצמה שמינתה את בכר״
חושב שזה הזמן הנכון להוסיף התערבות מה קורה אם דגו בסוף זוכה באליפות..
Hulk אמר:דגו יוחלף בכל מקרה, באיירן החליפו את היינקס בפפ אחרי טראבל
אתה בטוח שזה החלטה של בכר? אני באמת שואל, נראה שהקבוצה קצת כיוונה אותו בכוח לשם.רק מכבי אמר:Hulk אמר:דגו יוחלף בכל מקרה, באיירן החליפו את היינקס בפפ אחרי טראבל
א. לא ניקח אליפות.
ב. גם אם יתרחש אחד הניסים הגדולים, בכר יאמן פה בעונה הבאה.
לגבי העוזר של בכר - אני שמח שברק מחליט לא להמשיך עם צרפתי, וכן לבצע רענון כלשהו בצוות. נוסבאום עשה עבודה לא רעה בכלל בנוער, והייתי משאיר גם את וייזי הקטן בשביל עוד איש כדורגל בצוות.
Nirgreen אמר:למה וטו? מי שואל את יענקלה
אם בכר היה רוצה את צרפתי הוא היה פה
GreenGlory אמר:אתה בטוח שזה החלטה של בכר? אני באמת שואל, נראה שהקבוצה קצת כיוונה אותו בכוח לשם.רק מכבי אמר:Hulk אמר:דגו יוחלף בכל מקרה, באיירן החליפו את היינקס בפפ אחרי טראבל
א. לא ניקח אליפות.
ב. גם אם יתרחש אחד הניסים הגדולים, בכר יאמן פה בעונה הבאה.
לגבי העוזר של בכר - אני שמח שברק מחליט לא להמשיך עם צרפתי, וכן לבצע רענון כלשהו בצוות. נוסבאום עשה עבודה לא רעה בכלל בנוער, והייתי משאיר גם את וייזי הקטן בשביל עוד איש כדורגל בצוות.
אם נוסבאום הוא העוזר של בכר אני שם את וייזי הקטן כמאמן נוער במקומו וזה הפתרום המושלם לדעתי
Liberman אמר:אני לא אוהב את צרפתי
הלוואי וישאר עם עצמו
Hulk אמר:Liberman אמר:אני לא אוהב את צרפתי
הלוואי וישאר עם עצמו
מסכים, הוא הכי לא מכבי חיפה באופי