• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ברוך שובך הביתה מלך

מאחל לך ולנו הרבה בהצלחה

זה הולך להיות אתגר עוד יותר קשה הפעם. יותר ציפיות, רף גובה יותר של הצלחות ויכולת לביא עוד ולהלחם במערכת קשה.

לא יכול לחכות כבר לראות אותך על הקווים!!

GreenGirl אמר:
מה דעתכם על זה שהוא רוצה להחזיר את סבע?
לא חושב שזה באמת מבוסס על ידיעה מוחלטת על רצון שלו. פשוט כתבים שעושים 1+1

מי הפרשן הראשון שיתן את הטייק המטומטם של ״הכל עוד פתוח מכבי חיפה הרסה לעצמה שמינתה את בכר״

Shocking4U אמר:
מי הפרשן הראשון שיתן את הטייק המטומטם של ״הכל עוד פתוח מכבי חיפה הרסה לעצמה שמינתה את בכר״

חושב שזה הזמן הנכון להוסיף התערבות מה קורה אם דגו בסוף זוכה באליפות..

זה לא יקרה. וגם אם איך שהו ביקום מקביל זה קורה זה אך ורק כי זאת עונה הזויה שכולן גרועות
לצערי הוא בחור חביב מאוד והלוואי שישתלב בעתיד אבל הוא לא הוכיח שהוא מבריק כמו שהרבה חשבו

Liberman אמר:
Shocking4U אמר:

חושב שזה הזמן הנכון להוסיף התערבות מה קורה אם דגו בסוף זוכה באליפות..

מקפיץ.

מה לעזאזל קורה במצב כזה?

דגו יוחלף בכל מקרה, באיירן החליפו את היינקס בפפ אחרי טראבל

Hulk אמר:

א. לא ניקח אליפות.
ב. גם אם יתרחש אחד הניסים הגדולים, בכר יאמן פה בעונה הבאה.

לגבי העוזר של בכר - אני שמח שברק מחליט לא להמשיך עם צרפתי, וכן לבצע רענון כלשהו בצוות. נוסבאום עשה עבודה לא רעה בכלל בנוער, והייתי משאיר גם את וייזי הקטן בשביל עוד איש כדורגל בצוות.

נראה לי לקחתם קצת ברצינות את מה שאמרתי
ברור שברק יאמן פה עונה הבאה

סתם זרקתי לדוד רעיון עם ג׳ודוקא לעשות קצת עניין

צנצי אומר ב-5 באוויר שבמכבי הטילו וטו על חזרה של גיא צרפתי רז מוסיף שברק מאוהב בנוסאום.

למה וטו? מי שואל את יענקלה
אם בכר היה רוצה את צרפתי הוא היה פה

רק מכבי אמר:
Hulk אמר:

א. לא ניקח אליפות.

לגבי העוזר של בכר - אני שמח שברק מחליט לא להמשיך עם צרפתי, וכן לבצע רענון כלשהו בצוות. נוסבאום עשה עבודה לא רעה בכלל בנוער, והייתי משאיר גם את וייזי הקטן בשביל עוד איש כדורגל בצוות.
אתה בטוח שזה החלטה של בכר? אני באמת שואל, נראה שהקבוצה קצת כיוונה אותו בכוח לשם.

אם נוסבאום הוא העוזר של בכר אני שם את וייזי הקטן כמאמן נוער במקומו וזה הפתרום המושלם לדעתי

Nirgreen אמר:
למה וטו? מי שואל את יענקלה
אם בכר היה רוצה את צרפתי הוא היה פה

בתחושה שלי- במועדון לא אהבו את ההתנהגות של צרפתי במשחקים- מנופף בידיים, רב עם שופטים ושחקנים- זה לא מצטלם טוב.

GreenGlory אמר:
רק מכבי אמר:
Hulk אמר:

א. לא ניקח אליפות.

אתה בטוח שזה החלטה של בכר? אני באמת שואל, נראה שהקבוצה קצת כיוונה אותו בכוח לשם.

אם נוסבאום הוא העוזר של בכר אני שם את וייזי הקטן כמאמן נוער במקומו וזה הפתרום המושלם לדעתי

החלטה על מי יהיה העוזר היא אך ורק של בכר.
שוב, בכר מכיר את נוסבאום שהיה עוזר שלו בעבר בבאר שבע, והוא גם המליץ למועדון להחתים אותו בקיץ הקודם.
באופן כללי נוסבאום הוא עם אוריינטציה יותר הגנתית, ואחרי העזיבה של מאטוביץ', זה נצרך שיהיה בצוות עוד איש שיתרום לצד ההגנתי יותר.

לגבי צרפתי, ההחלטה שלו ללכת לקריירה עצמאית היא הייתה מלווה בשלל השלכות. וזה נלקח בחשבון מבחינת כל הצדדים.

לגבי שחר וייזי בנוער, זו אופציה לא רעה. אם כי אני מעדיף את הקו שהמועדון הלך איתו לאחרונה שזה מאמנים עם קצת ניסיון שאימנו כבר בוגרים בליגת העל כמו נוסבאום, דגו, לם(ניסיון באימון נוער) ובנאדו שהיו המאמנים האחרונים בנוער.

Hulk אמר:
Liberman אמר:
אני לא אוהב את צרפתי
הלוואי וישאר עם עצמו

מסכים, הוא הכי לא מכבי חיפה באופי

אם אני לא טועה הוא צהוב מלידה גם (בלי קשר ששיחק גם בנתניה)

https://twitter.com/Aviohayon11/status/1780301927462433230?t=WyIcZnsK715L363DuErXLg&s=19

נמחק מהסטורי, אבל אחלה ברק(תקשיבו לדיבורים ברקע). קלאס באפס מאמץ.

מת על צרפתי, עבד ככ קשה כשהיה פה והשחקנים מתו עליו. באמת שנתן הכל פה

חזרה
למעלה