ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:לא נכון לעצור ממנו להתקדם. הוא גדול על כל העסק פה. לא נכון לשני הצדדים. בכר צריך לנסות את עצמו במקום מכובד באירופה.
RakMaccabi31 אמר:הוא באמת חושב שהניצחון הזה יותר גדול מהמצ'אפים שלו על אינטר?!
הבחור חולם בירוק
Apoc אמר:וואלה רק שלא נתעורר מחר לכתבות על זה שאולימפיאקוס רוצים את בכר במקום מרטינס וגם את מוחמד ופלאניץ' על הדרך
דיווח: אולימפיאקוס רוצה את ברק בכר כמאמן
השפעת ה-0:4? לפי דיווח בצרפת: היוונים מעוניינים במאמן מכבי חיפה בשנתיים האחרונות כמחליפו של פדרו מרטינש שפוטר אחרי ההשפלה במוקדמות הצ'מפיונס
Apoc אמר:שישאר גם עוד 100 שנה
אני לא רואה תחליף ישראלי ראוי כרגע ואני לא מאמין ביכולת שלנו לפגוע עם מאמנים זרים
Judokan אמר:Apoc אמר:שישאר גם עוד 100 שנה
אני לא רואה תחליף ישראלי ראוי כרגע ואני לא מאמין ביכולת שלנו לפגוע עם מאמנים זרים
אין לך מה לחפש. כשבכר הולך, צרפתי יאמן.
מישהו מהמערכת שיש איתו המשכיות מידית (ולמעשנ כבר ממילא מעביר אימונים ואפילו כבר העביר משחקים)
Liberman אמר:Judokan אמר:Apoc אמר:שישאר גם עוד 100 שנה
מישהו מהמערכת שיש איתו המשכיות מידית (ולמעשנ כבר ממילא מעביר אימונים ואפילו כבר העביר משחקים)
אם בכר ילך הוא יקח את כל הכוורת איתו, מה גורם לך לחשוב שצרפתי מקבל פה את המפתח?
Apoc אמר:שישאר גם עוד 100 שנה
Judokan אמר:Apoc אמר:שישאר גם עוד 100 שנה