• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
hezildo אמר:
צריך להביא רכש לקישור, וברור שזה היה מוריד מהעומס, אבל בגישה כמו של היום גם שחקנים רעננים לא היו עוזרים.
זה היה משחק שלא הולך בו כלום והשחקנים באו לזרוק זין.

לאו דווקא זין. הם נראו מאוד סחוטים. שוב טעות לפתוח עם אותו הרכב אחרי משחק בו הושקע כזה מאמץ. סגל רחב צריך בדיוק בשביל הרוטציות שהרמה לא תרד יותר מדי.
אם המחליף של שרי זה מאור לוי או אם המחליף של ז'וטא זה אלמושנינו, אתה בבעיה.
צריך לזכור שגם שהכדורגל של בכר דורש יותר מאמץ. אצל אלישע עמדנו עם קו עמוק אחורה. אצל בכר אנחנו משחקים בצורה אקטיבית מול כל יריבה בצ'מפיונס.
תראה את ליברפול העונה איך היא מתקשה בלי אינטנסיביות.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
אני חושב שאם יביאו שחקן שניים יהיה אפשר לתת מנוחה לשחקנים כמו נטע, פאני ושרי ולצמצמם למינימום תצוגות נפל כמו היום. אתה כרגע במצב שנטע חייב לשחק כל משחק כי אין לך מחליף

מה זה לצמצם למינימום?
הקבוצה כולה עלתה כמו חרא.
אתה חושב ששינוי אחד בהרכב היה עושה את ההבדל מ3-0 מביך ומשפיל למשהו סבבה?

עצם זה שאתה מתחמק מלתת תשובה מראה לך שאתה טועה בגישה.
אני לא מתחמק מלתת תשובה. אני חושב שאם היה לך עוד 2 קשרים נורמליים ברוטציה אז אתה לא מפסיד פה היום. הפסדת כל כדור שני, כל מאבק בכדור וזה הוביל גם להתבזות. ברור שכל השחקנים הגיעו בגישה חרא ובלי חשק אבל מספיק שיש לך 2 שחקנים רעננים שבאים ונותנים מעצמם ואתה לא מתפרק ככה

lemmacantor אמר:
hezildo אמר:
צריך להביא רכש לקישור, וברור שזה היה מוריד מהעומס, אבל בגישה כמו של היום גם שחקנים רעננים לא היו עוזרים.

לאו דווקא זין. הם נראו מאוד סחוטים. שוב טעות לפתוח עם אותו הרכב אחרי משחק בו הושקע כזה מאמץ. סגל רחב צריך בדיוק בשביל הרוטציות שהרמה לא תרד יותר מדי.
צריך לזכור שגם שהכדורגל של בכר דורש יותר מאמץ. אצל אלישע עמדנו עם קו עמוק אחורה. אצל בכר אנחנו משחקים בצורה אקטיבית מול כל יריבה בצ'מפיונס.

אתה צודק חלקית. אם היו שחקנים עייפים מדי אולי לא היה צריך לפתוח איתם, אבל הם נראו יותר סחוטים מנטלית מאשר פיזית.
ושוב פעם, אני לא אומר שלא צריך רכש, פשוט במשחק הזה בגישה כזו כשהכל הולך הפוך זה לא היה עוזר.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
אני חושב שאם יביאו שחקן שניים יהיה אפשר לתת מנוחה לשחקנים כמו נטע, פאני ושרי ולצמצמם למינימום תצוגות נפל כמו היום. אתה כרגע במצב שנטע חייב לשחק כל משחק כי אין לך מחליף

מה זה לצמצם למינימום?
הקבוצה כולה עלתה כמו חרא.
אתה חושב ששינוי אחד בהרכב היה עושה את ההבדל מ3-0 מביך ומשפיל למשהו סבבה?

עצם זה שאתה מתחמק מלתת תשובה מראה לך שאתה טועה בגישה.
אני לא מתחמק מלתת תשובה. אני חושב שאם היה לך עוד 2 קשרים נורמליים ברוטציה אז אתה לא מפסיד פה היום. הפסדת כל כדור שני, כל מאבק בכדור וזה הוביל גם להתבזות. ברור שכל השחקנים הגיעו בגישה חרא ובלי חשק אבל מספיק שיש לך 2 שחקנים רעננים שבאים ונותנים מעצמם ואתה לא מתפרק ככה

ההבדל בין 3-0 משפיל ללא להפסיד זה לא 2 קשרים נורמלים ברוטציה. זה מטורף להגיד אחרת.
תוצאת הסיום היא תוצאה ישירה של הגישה של השחקנים והקבוצה כולה למשחק כקבוצה, לא כי לא היה לך עוד שני קשרים נורמלים ברוטציה.
בכדורגל יש בעיות שנוצרות בעקבות חוסרים בסגל ויש בעיות שנוצרות עקב אימון לא נכון.
במקרה של היום הבעיה היא במאמן.
זה לא מוריד מהעובדה שחייבים להתחזק בקישור ושזה שיש רק 2 קשרים בריאים זה בלתי נתפס.

כתבתי את זה ואכתוב שוב.
אני לא מבין למה זה אצלו מכבי חיפה א׳ ומכבי חיפה ב׳.
למה אי אפשר לפתוח עם שלושה מחליפים, ואחרי 60 דקות אם הקבוצה בדרך לניצחון קל - להוציא עוד 3 שחקני ספסל, ואם הולך קשה - להחזיר את ה3 שנחו.

עזוב רק בקישור. בפועל אתה רואה שבכר לא מאמין בחילופים ההתקפיים שלו. הוא לא מאמין בצ׳יבוטה, לא מאמין בניקיטה וקצת מאמין בדין דוד. אין לך כלום להעלות מהספסל בהתקפה.

hezildo אמר:
lemmacantor אמר:
hezildo אמר:

אתה צודק חלקית. אם היו שחקנים עייפים מדי אולי לא היה צריך לפתוח איתם, אבל הם נראו יותר סחוטים מנטלית מאשר פיזית.
ושוב פעם, אני לא אומר שלא צריך רכש, פשוט במשחק הזה בגישה כזו כשהכל הולך הפוך זה לא היה עוזר.

סחוטים פיזית. לא ניצחו אף מאבק ולא יצרו אף קצב גבוה אפילו חצי שעה. היה עדיף שהכוכבים יעלו כמחליפים, אולי היינו עדיין מפסידים, אבל לדעתי הייתה פה יותר תועלת.

כן אבל שוב אמרתי מלכתחילה - לא היו מחליפים פה את כל הספסל עכשיו ומעיפים את מנחם צ'יבוטה אליהו לוי רוקאביצה וכו' ומביאים 6-7 שחקנים.
זה הספסל שיש לו. הוא יכול לחזק אותו בעוד קשר או גג שניים.

ולדעתי הרבה מאיך שהספסל נראה (בעיקר ההתקפה - צ'יבוטה, דוד ורוקאביצה) זה עליו בכל מקרה שלא ידע לשחק בשיטה שתתאים לשחקנים האלה ולהכניס אותם ככה לעונה.

Apoc אמר:
כן אבל שוב אמרתי מלכתחילה - לא היו מחליפים פה את כל הספסל עכשיו ומעיפים את מנחם צ'יבוטה אליהו לוי רוקאביצה וכו' ומביאים 6-7 שחקנים.

ולדעתי הרבה מאיך שהספסל נראה (בעיקר ההתקפה - צ'יבוטה, דוד ורוקאביצה) זה עליו בכל מקרה שלא ידע לשחק בשיטה שתתאים לשחקנים האלה ולהכניס אותם ככה לעונה.

אם איך שזה נראה כרגע הייתי מביא את נאור וכנעאן. סוגר לך קשר אחורי וגם את ה10 והכנף שמאל.

בפועל אם נאור יגיע זה יהיה הישג. הנהלה של קמצנים

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

אם איך שזה נראה כרגע הייתי מביא את נאור וכנעאן. סוגר לך קשר אחורי וגם את ה10 והכנף שמאל.

נאור
כנעאן
ואולי גם זלטאנוביץ? אני שואל את עצמי באיזה מחזור אנשים פה יתייאשו מפיירו טוטאלית. הלוואי שאתבדה.

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

נאור
כנעאן
ואולי גם זלטאנוביץ? אני שואל את עצמי באיזה מחזור אנשים פה יתייאשו מפיירו טוטאלית. הלוואי שאתבדה.
אין מקום לזרים.

לדעתי חייב להגיע עוד קשר התקפי שיכול לשחק גם בכנף ועוד קשר 6/8

Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

נאור
כנעאן
אין מקום לזרים.

לדעתי חייב להגיע עוד קשר התקפי שיכול לשחק גם בכנף ועוד קשר 6/8

ידוע. אני מדבר על סיטואציה שבה סונדגרן מקבל אזרחות.

בגלל שלהעלות עם הרכב ב לא הלך כמו שציפו בפעמים הקודמות אז ניסו לתת לכל ההרכב הראשון לפתוח, כשהאיזון היה צריך להיות איפה שהוא באמצע

ובמצב כזה חיזוק של שחקן שניים היה יכול לשנות דברים היום

אז כשאומרים פה סגל רחב מתכוונים לזה שמחליפים לא טובים. הסגל רחב, פשוט לא איכותי

וכן, מסכים שהגישה הייתה לא טובה אבל אפשר להבין את השחקנים. הם היו שחוקים ונתנו מאמץ אדיר ובכל משחק עד עכשיו העונה. להגיד שזרקו זיין זה קיצוני לדעתי. לא הלך וזה קורה ועדיף שקרה עכשיו שיתן להם סטירה להמשך. זה היה מגיע מתישהוא בטוח..

אפוק צודק שלהחליף חמישה שחקנים לא היו עושים ושההכנה של הייתה טובה אבל בתכלס לא ממש היה מתי להכין אותם מרביעי האחרון מנטלית וטקטית.

הפועל ירושלים באו רעבים אגרסיבים והם התכוננו שבוע שלם למשחק. הם היו יעילים מאוד בהתקפה ולנו לא הלך כלום

אז אני אסלח להם על זה הפעם אם נראה משהו אחר נגד מכבי תל אביב וכן מצפה מהצוות שימצאו פתרון לבעיית המחליפים בהמשך

DelPiero אמר:
בגלל שלהעלות עם הרכב ב לא הלך כמו שציפו בפעמים הקודמות אז ניסו לתת לכל ההרכב הראשון לפתוח, כשהאיזון היה צריך להיות איפה שהוא באמצע

ובמצב כזה חיזוק של שחקן שניים היה יכול לשנות דברים היום

אז כשאומרים פה סגל רחב מתכוונים לזה שמחליפים לא טובים. הסגל רחב, פשוט לא איכותי

וכן, מסכים שהגישה הייתה לא טובה אבל אפשר להבין את השחקנים. הם היו שחוקים ונתנו מאמץ אדיר ובכל משחק עד עכשיו העונה. להגיד שזרקו זיין זה קיצוני לדעתי. לא הלך וזה קורה ועדיף שקרה עכשיו שיתן להם סטירה להמשך. זה היה מגיע מתישהוא בטוח..

אפוק צודק שלהחליף חמישה שחקנים לא היו עושים ושההכנה של הייתה טובה אבל בתכלס לא ממש היה מתי להכין אותם מרביעי האחרון מנטלית וטקטית.

הפועל ירושלים באו רעבים אגרסיבים והם התכוננו שבוע שלם למשחק. הם היו יעילים מאוד בהתקפה ולנו לא הלך כלום

אז אני אסלח להם על זה הפעם אם נראה משהו אחר נגד מכבי תל אביב וכן מצפה מהצוות שימצאו פתרון לבעיית המחליפים בהמשך

הסגל רחב בעמדות מסויימות אבל בלי איכות. יש הרבה בלמים אבל כנראה 2 מהם טובים באמת והשלישי עוד לא מוכח. בקישור אין לך עומק בכלל וגם בכנפיים אין לך עומק או איכות

זה היה כואב ומשפיל מאוד אבל אולי עדיף ככה.

סומך עליו ועל השחקנים שידעו להתרומם מהסיטואציה וילמדו ממנה

הראש שלו כבר לא פה לדעתי. פחות איכפת לו מה נעשה בליגה.
רוצה לעשות מה שיכול בליגת האלופות ובכל מקרה עוזב בקיץ.
ברגע שעלינו לליגת האלופות הוא סיים את הצ'ק ליסט.

Apoc אמר:
הראש שלו כבר לא פה לדעתי. פחות איכפת לו מה נעשה בליגה.
רוצה לעשות מה שיכול בליגת האלופות ובכל מקרה עוזב בקיץ.
ברגע שעלינו לליגת האלופות הוא סיים את הצ'ק ליסט.

גם לי מרגיש ככה. ונראלי שאין לו סיי גם בנוגע לרכש כי קוראים את המפה שהוא לא ימשיך אז כביכול אין לו מה ״לאיים״.

חזרה
למעלה