• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
shayhagai אמר:
Judokan אמר:
ברק.י אמר:
אכן טרם קרה, אבל חשוב להגיד שזה נתון אנקדוטלי. זה לא שהיינו רחוקים מאליפות בגלל שני המפעלים. הקיזוז זו דוגמת הקיצון כמובן.

ומצחיק אותי דיבור על "הסגל המפלצתי" של הגרמנים, אחרי שה"עומק המפחיד" שלהם סיפק הופעה אימפוטנטית והמחליפים שלנו הכריעו את המשחק

הוא הכניס את המחליפים שלו דקה 80 וגם זה כשהם לא היו ממש כשירים.
כשהוא יכול להעלות מהספסל את גלוך, יונתן כהן ויובאנוביץ.. זה כישרון שגם אם הוא לא מאמן ברמה של בכר, הדברים יכולים לעבוד לטובתו.
הוא יכול לעלות את גלוך כהן ויובאנוביץ' מהספסל כי הוא לא פתח אתם.

זה כמו שנעלה עם צ'יבוטה רוקאביצה ודין דוד ונגיד שיש לנו בספסל את שרי חזיזה אצילי ופיירו

KevinDurant אמר:
shayhagai אמר:
Judokan אמר:
ומצחיק אותי דיבור על "הסגל המפלצתי" של הגרמנים, אחרי שה"עומק המפחיד" שלהם סיפק הופעה אימפוטנטית והמחליפים שלנו הכריעו את המשחק

כשהוא יכול להעלות מהספסל את גלוך, יונתן כהן ויובאנוביץ.. זה כישרון שגם אם הוא לא מאמן ברמה של בכר, הדברים יכולים לעבוד לטובתו.

זה כמו שנעלה עם צ'יבוטה רוקאביצה ודין דוד ונגיד שיש לנו בספסל את שרי חזיזה אצילי ופיירו

לדעתך מתן חוזז וקניקובסקי (והזר ההתקפי שלהם ששכחתי את שמו) שווי ערך לצ'יבוטה רוקאביצה ולוי?

shayhagai אמר:
Judokan אמר:
ברק.י אמר:
אכן טרם קרה, אבל חשוב להגיד שזה נתון אנקדוטלי. זה לא שהיינו רחוקים מאליפות בגלל שני המפעלים. הקיזוז זו דוגמת הקיצון כמובן.

לא מבין את הצורך לעוות את המציאות בטיעונים כאלה. יובאנוביץ' וגויאגון נכנסו במקום זהבי וגלזר בדקה ה66. כביכול חילופים התקפיים שהזיזו אותם הצידה מהמערך ההגנתי של הפתיחה. ויובאנוביץ' עדיין לא עשה כלום בזמן שלו על המגרש.

shayhagai אמר:
KevinDurant אמר:
shayhagai אמר:

לדעתך מתן חוזז וקניקובסקי (והזר ההתקפי שלהם ששכחתי את שמו) שווי ערך לצ'יבוטה רוקאביצה ולוי?
קניקובסקי שחקן הרכב שם כל העונה, גם יובנאוביץ', גלוך וזהבי משחקים שם כל העונה בהרכב ואני מאמין שגם יונתן כהן יהיה שחקן הרכב.

מי זה מתן חוזז? גויאגון אחלה שחקן אגב.

חייב להגיד שזה היה קצת הפקרות היום, יותר מדי שחקנים עלו למעלה ויותר מדי התקפות היה נראה שזה פס לגול עבור יובה

האמת שכן.
זה הרגיש בדקות מסוימות כאילו הוא נתן להם הוראה להבקיע בכל מחיר כאילו אנחנו במשחק ליגת האלופות האחרון ועדיין לא כבשנו שער בטורניר..

לא מכיר עוד מאמן בישראל שבמצב של 3-1 בחוץ בליגת האלופות הולך על להבקיע גם במחיר של לחטוף גול נוסף ולהפסיד 4.

לטוב ולרע אלה הביצים המטורפות של בכר שמקרינות לכל יתר הקבוצה

יש אגדה אורבנית כזו שהוא כביכול יודע לנהל סגל, אבל וואלה העונה הוא פשוט מחריב אותנו ברוטציות המוגזמות שלו.

הוא מפגין 0 היכרות עם הסגל שלו כשהוא מעלה הרכבים מטומטמים כאלה שאין להם שום סיכוי לעשות כלום.

על הפנים בניהול סגל, על הפנים בהכנה למשחקים לא גדולים, על הפנים בכללי העונה בליגה.

הוא כבר ראה בכמה משחקים שההרכב השני רחוק מאוד ביכולת מההרכב הראשון.
אז בסדר, תעשה רוטציות, אבל למה כל כל הרבה שינויים?

ירוק זה אני אמר:

חזיזה היה אמור לפתוח ונפצע גם שרי, אז בזה אני לא מאשים אותו.
הרי אם היו משחקים אני בטוח שהיינו פה כבר ביתרון .
זה שהוא לא התעקש על חיזוק זה כבר משהו אחר .

וואלה, ההפסד להפועל ירושלים וההפסד המסתמן במשחק הזה זה רק עליו.
ראית כבר כמה פעמים שהמשחקים בהרכב פוגעים משמעותית בקבוצה, אז בשביל מה להמשיך עם זה?

Daniel123 אמר:
ירוק זה אני אמר:

מאור לוי, אליהו וסאן ביחד זה יותר מדי

יענקל'ה צריך להחליט שאת המשחקים אחרי הצ'מפיונס בכל פעם ינהל גיא צרפתי.
בכר לא מסוגל לחזור למציאות.

dsgreen4 אמר:
וואלה, ההפסד להפועל ירושלים וההפסד המסתמן במשחק הזה זה רק עליו.
ראית כבר כמה פעמים שהמשחקים בהרכב פוגעים משמעותית בקבוצה, אז בשביל מה להמשיך עם זה?

נגד הפועל ירושלים עלה עם הרכב ראשון.
זה הוא הבעיה.

ירוק זה אני אמר:
Daniel123 אמר:
ירוק זה אני אמר:

מאור לוי, אליהו וסאן ביחד זה יותר מדי

גם קורנו פצוע לפי מה שהבנתי .

נגיד שהוא לא יכול לעלות היום עם שרי, קורנו וחזיזה.

אז למה להוסיף על מה שחייבים ולהכניס מגן ימני חלש ותלוש מהמציאות, שוער מחליף וחלוץ שלא פוגע בכלום חוץ מאשר בשטף ההתקפי?
ולמה להמשיך לתת למאור לוי דקות למרות שהוא מוכיח פעם אחרי פעם שהוא שחקן פחות על המגרש?

זה בדיוק ההבדל בין רוטציה חכמה של 4-5 שחקנים לרוטציה דבילית של 8-9 שחקנים שרוצחת את הקבוצה.

ציון 0 על המשחק היום.
כל טעות שאפשר לבצע, הוא ביצע. בהכנה, בהרכב, בהכנסה של רוקאביצה במקום חזיזה, בחילופים.
מסתבר שמכולם, דווקא המאמן לא יודע לעשות את הסוויץ' מצ'מפיונס לליגה.

אם היה אפשר היה צריך לקנוס את המאמן על משחק כזה.

גם בתור עונש לא הייתי נותן לו לעמוד על הקווים נגד יובנטוס בשלישי.

הופעה של מאמן ליגה ג' שמצטרפת להופעה של מאמן ליגה ג' נגד הפועל ירושלים.
יענקל'ה חייב להוריד החלטה שאחרי משחקים באלופות מי שעומד על הקווים ומכין את המשחק זה צרפתי.

אם אחרי 2 משחקי נפל בחזרה מליגת האלופות, הוא לא ידע להעביר לשחקנים שהליגה יותר חשובה, כל ההעפלה לליגת האלופות לא שווה כלום

חזרה
למעלה