• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שיפסיק לתת קרדיט לאפס הזה זה בלתי נסבל כאילו יש לאבא שלו קלטת של ברק

ד"ר בכר ומיסטר ברק.

יש את בכר של אירופה, שמכין את הקבוצה נהדר, ומגיב טוב למשחק.

יש את בכר של הליגה, שמזלזל, שמביא קבוצה שאין לה רעיונות חוץ מהיכולת האישית. ואז שמוסיף מעל זה תהליכי קבלת החלטות הזויים בחילופים (ואל תגידו לי צ'יבוטה, זה היה חילוף גרוע שגרם לנו להיראות רע וקנה גול במזל), לתת לסאן לבעוט כדור חופשי, ולתת למאור לוי לשמור על סיסה.
העיקר הוא האשים את השחקנים אחרי ריינה ואמר שהסיק מסקנות. אם אלה המסקנות, שיחזור לבית ספר

בכר לא זה שמחמיץ מצבים. הקבוצה לא מרוכזת בליגה. הטענות לבכר היום בעיקר על מאור לוי. שיחקנו די נכון.

הטענות לבכר צודקות, הוא לבד חירבן קבוצה איכותית מאוד (שהוא גם בנה).

lemmacantor אמר:
בכר לא זה שמחמיץ מצבים. הקבוצה לא מרוכזת בליגה. הטענות לבכר היום בעיקר על מאור לוי. שיחקנו די נכון.

שיחקנו משחק שבלוני, לא היה שום דבר מבחינת הכנה למשחק בשביל להצליח לפרוץ בונקר.
בכר לא מחמיץ מצבים, אחריותו של בכר שהקבוצה תגיע למצבים, והיו לנו בקושי 3 או 4 כאלה במשחק כולו.

Judokan אמר:
lemmacantor אמר:

בכר לא מחמיץ מצבים, אחריותו של בכר שהקבוצה תגיע למצבים, והיו לנו בקושי 3 או 4 כאלה במשחק כולו.

פרצנו את הבונקר שלהם על ההתחלה. זה החמצות חסרות אחריות וגם לא היה מזל לאצילי. שוב עיקר הטענה שבכר סיבך עם מאור לוי.

lemmacantor אמר:
Judokan אמר:
lemmacantor אמר:

פרצנו את הבונקר שלהם על ההתחלה. זה החמצות חסרות אחריות וגם לא היה מזל לאצילי. שוב עיקר הטענה שבכר סיבך עם מאור לוי.

מחצית ראשונה השחקנים שיחקו לאט להחריד ולא עשו שום תנועה בחלק הקדמי .
למחצית השניה הם כבר עלו אחרת שיחקו מהר יותר עם המון תנועה .
גם אלופת קפריסין באה לפה ושיחקה בונקר אבל זה בכל זאת נגמר ברביעייה בגלל ששיחקנו אחרת .
בכר לא מצליח להביא את מכבי חיפה של אירופה לליגה, יש הבדלים יותר מידי גדולים בגישה ובקצב אני לא מצליח להבין למה.
נראה כאילו לא אכפת להם להפסיד את האליפות העונה העיקר שהם עשו צ'מפיונס העונה ויש להם מה להציג לסקאוטים .
אם הם לא מצליחים לעשות את המעברים מאירופה לליגה אז שלא יקרא לעצמם שחקנים מקצוענים .

תמשיך להכניס את מאור לוי ולתת לו קרדיט ונראה כמה פער יהיה בסוף העונה. די נמאס.

האמת שהחילוף של מאור לוי מובן מאוד. אני ממש לא ממחזיקיו אבל היום היינו עם מרכז שדה של שרי ועלי. נטע ופאני כבר יצאו אז מאור לוי היה ברירת מחדל

מה שאני לא אוהב בראיונות איתו אחרי המשחק שכל הזמן הוא מדבר על העומס.
כאלו הוא מכין אליבי כל הזמן.
הבנו יש עומס זה ברור אבל זה שהוא מדבר על זה כל הזמן מחלחל לשחקנים, מה הוא עושה בזה?

Smurk אמר:
האמת שהחילוף של מאור לוי מובן מאוד. אני ממש לא ממחזיקיו אבל היום היינו עם מרכז שדה של שרי ועלי. נטע ופאני כבר יצאו אז מאור לוי היה ברירת מחדל

חדרה אפילו לא ניסו לשחק התקפה גם כשהיית רק עם מוחמד. אם הוא רצה לחזק את ההגנה הוא היה יכול להכניס את עופרי ארד או רמי גרשון.
מאור לוי לא תורם בכלום לקישור, בטח לא לקישור ההגנתי.

זה היה חילוף דבילי, שיכול לבצע רק מי שעדיין מאמין לשקר שמאור לוי שחקן כדורגל.

NOSFERATU ZODD אמר:
מה שאני לא אוהב בראיונות איתו אחרי המשחק שכל הזמן הוא מדבר על העומס.
כאלו הוא מכין אליבי כל הזמן.
הבנו יש עומס זה ברור אבל זה שהוא מדבר על זה כל הזמן מחלחל לשחקנים, מה הוא עושה בזה?

זה גם לא משהו שנפל משום מקום. עוד בעונה שעברה אישית התרעתי פה שבגלל מונדיאל הולכים לדחוס מלא משחקים בתקופה קצרה. בכל אופן אין קשר בין עומס למאור לוי ואין קשר בין עומס לחוסר ריכוז כזה מול השער.

ניהול משחק כושל. איבוד האמצע בהוצאת פאני ונטע ביחד, הכנסת פאקינג מאור לוי, הבעיטה חופשית 17 מטר מהשער דקה 88 כשעומר ושרי במגרש- פאקינג סאן בועט? מה זו היהירות הזו?

בירקי אמר:
ניהול משחק כושל. איבוד האמצע בהוצאת פאני ונטע ביחד, הכנסת פאקינג מאור לוי, הבעיטה חופשית 17 מטר מהשער דקה 88 כשעומר ושרי במגרש- פאקינג סאן בועט? מה זו היהירות הזו?

החופשית לא קשורה אליו. פאני ונטע היה מהלך חכם ללכת סופר התקפי על כל הקופה. אבל מסכים לגבי מאור לוי. היה צריך להכניס את סק אחרי הגול.

בירקי אמר:
למה הוא סימן לסאן לבעוט? מאמנים לא אחראים על כל נייח ונייח במשחקים. אלה דברים ששחקנים מחלקים ביניהם. מניח שסאן ניגש לשרי/אצילי וביקש לבעוט.

עבר ליהלום. לא 4-2-4 כמו אהרונוביץ' שלא מבין כלום אומר

ניצח לו תמשחק. גם הכין את הקבוצה טוב. הגענו למצבים והיה חסר מזל

אין לי תלונות כלפיו במשחק הזה

הגענו כולה ל4 מצבים ב72 דקות עד הגול נגד פאקינג חדרה-קבוצת-לאומית בבית שלנו. זה לא משהו להחזיק ממנו.

אין לי מושג איזה משחקים אתה רואה אבל הגענו ל14 שכוללים איזה שלושה משקופים

כשאני אומר מצב אני מתכוון למה שהאוהד הממוצע מתכוון אליו, לא למה שאתה מגדיר. בכללי, הגדרות שלך לא רלוונטיות.
אבופאני למשקוף + אצילי למשקוף + שרי ליד הקורה + לביא בנגיחה בקרן שנהדפה. 4 מצבים.

חזרה
למעלה