ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כמה שחקנים הוחלפו? בשורה התחתונה מההרכב שפתח מול פסז בסה''כ נכנסו צ'יבוטה, ארד וסאן מנחם.hezildo אמר:הבעיה היא הרוטציות. כשמחליפים כל כך הרבה שחקנים בבת אחת, ובמיוחד שחקנים
שלא בכושר ולא שיחקו אחד עם השני, אין פלא שזה נראה רע.
סך הכל ההימור הצליח.
אני חושב שהסיטואציות שונותRakMaccabi31 אמר:אם הוא לא קפץ לאירופה אחרי ב"ש. אני לא רואה סיבה שיהיה כזה קשה לגרום לו להשאר גם בעונה הבאה
הוא עדיין מאוד צעיר למאמן. והוא ממש לא הגיע למיצוי מבחינת מה שהוא יכול להשיג במכבי.
הכל תלוי בכמה המערכת תתן לו גיבוי בניגוד למה שקרה בב"ש
Shocking4U אמר:אני חושב שהסיטואציות שונותRakMaccabi31 אמר:אם הוא לא קפץ לאירופה אחרי ב"ש. אני לא רואה סיבה שיהיה כזה קשה לגרום לו להשאר גם בעונה הבאה
הוא עדיין מאוד צעיר למאמן. והוא ממש לא הגיע למיצוי מבחינת מה שהוא יכול להשיג במכבי.
הכל תלוי בכמה המערכת תתן לו גיבוי בניגוד למה שקרה בב"ש
1. הוא כבר העפיל לליגת האלופות עם מכבי חיפה מה שאומר שהוא חוץ מגביע זכה עם הקבוצה בכל הישג אפשרי לקבוצה ישראלית
2. מכבי חיפה זה מועדון הרבה יותר גדול מב"ש שנותן גם יותר חשיפה למועדונים בחו"ל במיוחד כשהקבוצה שיחקה בליגת האלופות
3. הוא למד מב"ש שאחרי 3 אליפויות מדהימות ושהוא עשה שם היסטוריה עדיין אחרי שנה וחצי פחות טובות שכללו גם עזיבה של הבעלים וחוסר השקעה שהקהל התהפך עליו והוא סיים שם ברע והוא לא רוצה שזה יקרה לו פה אלא הוא רוצה לעזוב בשיא
Ganjot אמר:היו צריכים לתת לו חוזה שמן לכמה שנים קדימה ולהפוך אותו לפרגוסון הישראלי.
רואה אותנו חוזרים 5 שנים אחורה בלעדיו, לתקופה של לוזון ורוטן.
Judokan אמר:Ganjot אמר:היו צריכים לתת לו חוזה שמן לכמה שנים קדימה ולהפוך אותו לפרגוסון הישראלי.
רואה אותנו חוזרים 5 שנים אחורה בלעדיו, לתקופה של לוזון ורוטן.
יש לו חוזה גם לעונה הבאה. נראה לך שהעובדה הזו תמנע ממנו להתקדם אם הוא יקבל הצעה טובה בקיץ?
אז באותה מידה גם חוזה ל5 שנים לא היה מונע כלום. אולי רק מאפשר לקבל קצת יותר פיצוי.
RakMaccabi31 אמר:לא נמצא באותו קו איתכם שזה בלתי אפשר להשאיר אותו ואת נטע. לטעמי זה באמת תלוי בנו (בטח ביחס לריינג'רס/אולימפיאקוס/כוכב אדום)
בכר הוא לא כמו המאמנים של הצהבת שלוקחים אליפות וכבר חושבים על היעד הבא.
זה היתרון בישראלי הוא לא מסתכל על מכבי כקפיצת מדרגה אלא בדכ זה החלום הכי רחוק
Shocking4U אמר:חייב להפסיק עם קרדיט מוגזם לשחקנים בימים לא טובים. פיירו ודין ביום חלש? תחליף אותם.