lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
https://twitter.com/SkySportsNews/status/1594632925798051841
:roll:
:roll:
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:מעניין לראות אם הם יביאו מרקו בלבול סקוטי לסתום את החור עד סיום העונה או שילכו על מאמן עם רזומה
Shocking4U אמר:שיתאבד על רכש. מרגיש שלא אכפת לו כי הוא יודע שהוא בסוף העונה עוזב אז דברים לטווח הארוך לא משנים לו. אל תתן להנהלה למכור אותך
lemmacantor אמר:Shocking4U אמר:שיתאבד על רכש. מרגיש שלא אכפת לו כי הוא יודע שהוא בסוף העונה עוזב אז דברים לטווח הארוך לא משנים לו. אל תתן להנהלה למכור אותך
תסלח לי , מה מבדיל אותך מרונן 22 בימים אלה? שחרר בן אדם.
אלכס, אפשר לנהל ויכוחים וחילוקי דעת בלי לרדת לפסים אישיים. אתה יכול ומוזמן לא להסכים איתי, אני בהחלט בן אדם פסימי מטבעי אבל תתייחס לגופה של טענה ולא לגופו של אדם.lemmacantor אמר:Shocking4U אמר:שיתאבד על רכש. מרגיש שלא אכפת לו כי הוא יודע שהוא בסוף העונה עוזב אז דברים לטווח הארוך לא משנים לו. אל תתן להנהלה למכור אותך
Shocking4U אמר:אלכס, אפשר לנהל ויכוחים וחילוקי דעת בלי לרדת לפסים אישיים. אתה יכול ומוזמן לא להסכים איתי, אני בהחלט בן אדם פסימי מטבעי אבל תתייחס לגופה של טענה ולא לגופו של אדם.lemmacantor אמר:Shocking4U אמר:שיתאבד על רכש. מרגיש שלא אכפת לו כי הוא יודע שהוא בסוף העונה עוזב אז דברים לטווח הארוך לא משנים לו. אל תתן להנהלה למכור אותך
אני יודע שנטע זה אולי השחקן שבכר הכי העריך בחיפה בתקופתו חוץ מפלאניץ ואני יכול רק להניח שלאבד אותו באמצע העונה זה לא משהו שהוא מקבל בשקט. שנינו מכירים את הנטייה של המועדון להחליף שחקני מפתח בפתרונות זולים ולא מספקים, אני מקווה שבכר מבין את גודל השעה וישתמש בכל ההשפעה וכוח השכנוע שלו כדי להביא לכאן רכש משמעותי וברמה מספקת.lemmacantor אמר:Shocking4U אמר:אלכס, אפשר לנהל ויכוחים וחילוקי דעת בלי לרדת לפסים אישיים. אתה יכול ומוזמן לא להסכים איתי, אני בהחלט בן אדם פסימי מטבעי אבל תתייחס לגופה של טענה ולא לגופו של אדם.lemmacantor אמר:תסלח לי , מה מבדיל אותך מרונן 22 בימים אלה? שחרר בן אדם.
עדיין מצפה לקצת אובייקטיביות ולא סתם זריעת פאניקה על כלום. אתה לא מגלה לאף אחד את טיבו של שחר. יחד עם זאת תן קרדיט לבכר ואלברמן ונראה מה יהיה. אי אפשר לנפח כל ידיעה לרמת הלך עלינו. זה די פוגע בחווית הגלישה. מילא תקופה שחורה.
איזה רכש משמעותי אתה רוצה עכשיו?Shocking4U אמר:אני מקווה שבכר מבין את גודל השעה וישתמש בכל ההשפעה וכוח השכנוע שלו כדי להביא לכאן רכש משמעותי וברמה מספקת.lemmacantor אמר:Shocking4U אמר:אלכס, אפשר לנהל ויכוחים וחילוקי דעת בלי לרדת לפסים אישיים. אתה יכול ומוזמן לא להסכים איתי, אני בהחלט בן אדם פסימי מטבעי אבל תתייחס לגופה של טענה ולא לגופו של אדם.
עדיין מצפה לקצת אובייקטיביות ולא סתם זריעת פאניקה על כלום. אתה לא מגלה לאף אחד את טיבו של שחר. יחד עם זאת תן קרדיט לבכר ואלברמן ונראה מה יהיה. אי אפשר לנפח כל ידיעה לרמת הלך עלינו. זה די פוגע בחווית הגלישה. מילא תקופה שחורה.