• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני אומר את זה על סמך ראיונות והתרשמות אישית שזה לא אומר הרבה, אבל לי נראה שיותר קורץ לו לאמן בנבחרת ולכבוש עוד פסגה איתה (בהנחה שאלון חזן לא יעשה את זה לפני כן עם התחת שלו) מאשר ללכת לאמן איזה קבוצה ברמה של ברוז' או צ'מפיונשיפ שעל זה הוא יצטרך להתפשר לפחות בהתחלה שלו.
מאוד קשה למאמנים ישראלים לצאת, גם כי כמעט ולא מסתכלים עליהם וגם כי הם לא שחקנים צעירים בלי דאגות ואחריות

חתיכת התפשרות למאמן ישראלי. כמעט כמו לאמן מקום אחרון בהודו.

Jerry אמר:
אני אומר את זה על סמך ראיונות והתרשמות אישית שזה לא אומר הרבה, אבל לי נראה שיותר קורץ לו לאמן בנבחרת ולכבוש עוד פסגה איתה (בהנחה שאלון חזן לא יעשה את זה לפני כן עם התחת שלו) מאשר ללכת לאמן איזה קבוצה ברמה של ברוז' או צ'מפיונשיפ שעל זה הוא יצטרך להתפשר לפחות בהתחלה שלו.
מאוד קשה למאמנים ישראלים לצאת, גם כי כמעט ולא מסתכלים עליהם וגם כי הם לא שחקנים צעירים בלי דאגות ואחריות

שתי סיבות למה לא נבחרת:

99 אחוז שתכשל שם ולא תשיג עליה לאנשהו.

וגם כי בכל הקריירה הנבחרת תמיד תהיה פתוחה בפניו. תראה איזה מאמנים זבל אימנו אותה ותבין שביום שבכר ירצה לאמן את הנבחרת הוא יהיה שם תוך רגע. הסטנדרט נמוך מאוד.

לנבחרת הוא לא ילך לדעתי.
אם כבר הוא יברח מפה זה נטו כי תהיה עזיבה המונית של שחקנים בלי רצון לחזק ובקונסטלציה כזאת הוא יעדיף לעזוב מאשר לסיים פה ברע.

lemmacantor אמר:
Jerry אמר:
איזה מאמן מדהים, לא להאמין מה שהוא בנה כאן, כמה אופי, להיזכר איפה היינו לפני 5 שנים מול אותו דורה באחד הרגעים הכי מגעילים שלי כאוהד מכבי ואיפה אנחנו עכשיו, שלא ייגמר לעולם. חשוב להזכיר דווקא בתקופות הטובות שחייב לתמוך בו לא משנה מה, אסור לחזור על הטעות של באר שבע

לא לחזור על הטעות של ב"ש זה אומר לחדש נכון את הקבוצה. בשנה וחצי האחרונות לבכר כבר לא הייתה את הקבוצה שתשחק את הכדורגל שלו. אז כבר לא הייתה כל כך פואנטה שישאר שם.
יחד עם זאת אני חוזר וטוען המערכת צריכה להיות חזקה בפני עצמה. מניח שבשלב מסוים בכר פשוט יתקדם לחו"ל.

.

אולי זה ישמע מצחיק אבל יש לי תחושה שיש פה גם אישיו עם האנגלית. בחיים לא שמעתי אותו אומר מילה באנגלית, ובכל סרטון אי פעם שהמועדון העלה מאימון או משהו כזה צרפתי/מישהו מתרגם אותו לזרים. הוא מאמן שמתבסס המון על להקרין ביטחון ומוטיבציה לשחקנים ויכול להיות שיש לו חשש לצאת ככה לחו״ל. זה מאמן אדיר וזה הזוי שחוץ מידיעה וחצי לא שמענו על אף קבוצה שמעוניינת בו, גם בקדנציה בבש. מקווה שאנלא פותח פה

לא נראה לי ששפה זה בעיה, כדורגל הוא השפה ובדרך כלל קל מאוד לתקשר ככה.
בלי קשר, מביאים מתורגמן לאנגלית לא ביג דיל.. הביאו לפה מתרגם סרבי למאמן הדביל הקודם של עמלק.

גם אין סיבה שילך, המועדון בהתקדמות מטורפת תחתיו. ומעלה כל שנה את התקרה שלו

אני גם לא אף פעם לא מבין את הדיבור של מיצה פה הכל, כאילו יש גבול לאליפויות שאפשר לקחת, כל אליפות מרגשת מחדש, ולהגיע פעם שנייה לליגת אלופות לא מספק?
אבל אולי אני חושב יותר מידי כמו אוהד

Amit Green אמר:
אני גם לא אף פעם לא מבין את הדיבור של מיצה פה הכל, כאילו יש גבול לאליפויות שאפשר לקחת, כל אליפות מרגשת מחדש, ולהגיע פעם שנייה לליגת אלופות לא מספק?

אם זה היה ככה הוא גם לא היה עוזב את באר שבע.
מאמנים מגיעים למיצוי אחרי כמה שנים בקבוצה אחת.
מקרים כמו פרגוסון שהיה יותר מעשור בקבוצה אחת הם נדירים מאוד.

hezildo אמר:
Amit Green אמר:

אם זה היה ככה הוא גם לא היה עוזב את באר שבע.
מאמנים מגיעים למיצוי אחרי כמה שנים בקבוצה אחת.
מקרים כמו פרגוסון שהיה יותר מעשור בקבוצה אחת הם נדירים מאוד.
הוא עזב את ב''ש כי בעונה האחרונה שלו שם הוא היה במקום רביעי עם 14 פער ממקום ראשון ו8 פער ממקום שלישי במחזור 17 ובעונה לפני הוא סיים 33 נק' מתחת למכבי ת''א ובקושי עשה פלייאוף עליון

אם הוא היה ממשיך להתחרות ולהצליח הוא היה נשאר שם

תתעורר כבר. כמה אפשר להסתמך עם תחת? לא משחקים פה כדורגל כבר יותר מדי זמן

לא יודע מה הוא מנסה לעשות עם ה - 3 בלמים. שיחזור למערך נורמלי לליגה. אם צריך רכש בשביל זה אז שיביאו רכש.

שוב זיו אריה עשה לו בית ספר, משחק מביך ותודה לאלילת המזל, אוי ואבוי אם נעלה ככה בבלומפילד שבוע הבא. יובאנוביץ' זה לא טוגי

זיו אריה הטמבל מקרקס את בכר כל משחק
כשיסכמו את הקריירה של בכר ידברו על המאמן הגדול בהיסטוריה של ישראל עם הכי הרבה תארים והצלחות וכו' ובסוף ירשמו בכוכבית שהוא גם הזונה של זיו אריה

מכבי חיפה לא משחקת כדורגל כבר תקופה ארוכה מאוד אין קשר לזיו אריה.
בכר צריך לשאול את השחקנים מה עובר עליהם ולמה הם משחקים בכזאת שחצנות וחוסר חשק.

״אנחנו לא יכולים להמשיך ביכולת הזאת זה ברור לנו״

חזרה
למעלה