ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
SaTla אמר:כאילו מפסיקים לשחק אחרי 10 דקות טובות כל העונה והוא לא עושה עם זה כלום
lemmacantor אמר:לא יודע מה הוא מנסה לעשות עם ה - 3 בלמים. שיחזור למערך נורמלי לליגה. אם צריך רכש בשביל זה אז שיביאו רכש.
hezildo אמר:lemmacantor אמר:לא יודע מה הוא מנסה לעשות עם ה - 3 בלמים. שיחזור למערך נורמלי לליגה. אם צריך רכש בשביל זה אז שיביאו רכש.
זה לא המערך, גם במשחקים קודמים במערך הרגיל שיחקנו חרא.
הבעיה היא בעיקר מנטלית, אנחנו נותנים גול ומפסיקים לשחק.
Shocking4U אמר:אני גם חושב שצריך לחזור לקו 4. חזיזה בשמאל, אצילי בימין ודין בחוד. השלושה בלמים לא מחמיא לקבוצה כרגע.
Shocking4U אמר:אני גם חושב שצריך לחזור לקו 4. חזיזה בשמאל, אצילי בימין ודין בחוד. השלושה בלמים לא מחמיא לקבוצה כרגע.
כשמאמן אומר בראיון ״נטע הולך כי יענקל’ה נתן לו את ברכת הדרך אם זה היה תלוי בי הייתי מושך אותו ושומר עליו״ זה אומר הרבה
Green991 אמר:Shocking4U אמר:אני גם חושב שצריך לחזור לקו 4. חזיזה בשמאל, אצילי בימין ודין בחוד. השלושה בלמים לא מחמיא לקבוצה כרגע.
השלושה בלמים זה מה שמונע מקבוצות פה לתת יותר מגול למשחק מולנו.
הקישור פשוט לא קיים ולא מצליח לזכות במאבקים, וזה לא מעכשיו זה כבר מאמצע העונה שעברה.
gargy אמר:Green991 אמר:Shocking4U אמר:אני גם חושב שצריך לחזור לקו 4. חזיזה בשמאל, אצילי בימין ודין בחוד. השלושה בלמים לא מחמיא לקבוצה כרגע.
השלושה בלמים זה מה שמונע מקבוצות פה לתת יותר מגול למשחק מולנו.
הקישור פשוט לא קיים ולא מצליח לזכות במאבקים, וזה לא מעכשיו זה כבר מאמצע העונה שעברה.
יום ענק של משפתי, זה מה שמנע היום מירושלים לכבוש 4. לא השלושה בלמים.
אין תרחיש שבו אחד מאצילי או שרי לא צריכים להיות על המגרש בכל רגע נתון אלא אם כן הם פצועים.Ganjot אמר:מאז הפגרה ניהול המשחק שלו מזעזע.
אני לא מצליח להבין את ההוצאה של אצילי ומוחמד כל פעם, אלא אם כן יש משהו שרואים תוך כדי משחק מבחינת סכנה לפציעות.
בלי אצילי אנחנו לא נותנים גול 10 משחקים כנראה. אותו אתה מוציא בדקות שסביר מאוד שישוו לך?
Judokan אמר:שנתיים וחצי שבכר פה, והוא עדיין לא הצליח לפענח מה עושים מול קבוצה לוחצת.
זה לא קשור לזיו אריה בכלל, זו בעיה רחבה יותר שיש לבכר שהוא פשוט לא מצליח למצוא לה שום פתרון.
בכר אומר שהקבוצה עשתה "הכנה מצוינת". בפועל - שיטת המשחק הייתה הנעת כדור שבלונית בין הבלמים למשפתי עד להעפת כדור קדימה. 0 מעורבות של הקישור בבניית משחק.
זה רק ממשיך כמה הוא לא בקבוצות מול יריבות כאלה.
Smile אמר:Judokan אמר:שנתיים וחצי שבכר פה, והוא עדיין לא הצליח לפענח מה עושים מול קבוצה לוחצת.
זה לא קשור לזיו אריה בכלל, זו בעיה רחבה יותר שיש לבכר שהוא פשוט לא מצליח למצוא לה שום פתרון.
בכר אומר שהקבוצה עשתה "הכנה מצוינת". בפועל - שיטת המשחק הייתה הנעת כדור שבלונית בין הבלמים למשפתי עד להעפת כדור קדימה. 0 מעורבות של הקישור בבניית משחק.
זה רק ממשיך כמה הוא לא בקבוצות מול יריבות כאלה.
בכר לא המציא את הכדורגל.
מול לחץ יש 2 שיטות, או טכניקה ברמה גבוהה כדי להשתחרר מלחץ עם יכולת אישית או כדורים לאיש מטרה שזה בד"כ שחקן כמו פיירו עם משחק פיזי.
במחצית הראשונה זה עבד, שלטנו בערך ב70% מהזמן בכדור ולמעט הפנדל המומצא הפועל ירושלים לא הגיעו להזדמנות מול השער.
את מה שקרה במחצית השניה אני לא יודע להסביר ולפי איך שבכר נראה בסיום המשחק הוא גם לא יודע להסביר.