• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ToniKroos אמר:
אני חושב שהמערכת היום תחת אלברמן היא הרבה יותר בריאה משהייתה בעבר ואנחנו מגיעים בעמדה של מועדון שעשה 3 אליפויות רצופות וקמפיין באלופות. אלברמן נראה לי כמו אחד שיוכל להסתדר עם מאמן זר וזה הרבה הרבה יותר חשוב ומשמעותי כשאין פה ליצנים כמו אלו שלא אזכיר את שמם שהיו פה בעבר בניהול הספורטיבי.

הבעיה זה לא אלברמן אלא שחר וחבורתו שבסוף מקבלים את ההחלטות. כמו למשל ההבאה של סבע שבאופן ברור הגיעה אחרי לחץ משמעותי מצד של הצוות המקצועי לרכש שהתבטא גם בחוסר שביעות רצון בתקשורת בראיונות. כמו גם דברים כמו להביא את ציבוטה שנה שעברה כשהיה נראה שחזיזה נפצע לתקופה ארוכה וכו׳. בכר ידע להוציא את הרכש ולהפעיל את מי שצריך כדי לקבל את מה שהוא רצה.

אם יהיה פה צוות זר ישדכו לו כל מיני ״יהלומים״ מקומיים סטייל אורי הראל, אנטמן וכו׳.

ושוב אני אומר שבשכר שבמכבי חיפה מוכנים לשלם למאמנים אז לא יהיה אף מאמן זר ברמה שיגיע לכאן אלא רק מאמנים כושלים אחרי השיא או כל מיני יצורים שמחפשים הרפתקה אקזוטית במזרח התיכון.

בסוף ההפרש בין זה שבכר כנראה נשאר פה או לא זה הכסף שיצא על גוני נאור סתם כפרספקטיבה.

dyarok אמר:
אנשים פה בטראומה בגלל העשור השחון.
לא הפנימו שלקחנו 3 אליפויות ויש כאן שחקנים טובים.
אין מאמן ישראלי נורמלי זמין (ברדה לא ריאלי, קוזוק צריך לרוץ עוד כמה עונות כדי לראות מה יצא ממנו)

מסכים שהתקשורת החיפאית והסחלה הישראלית יעשו לא מעט כדי לחבל במאמן זר, אבלל מאמין שהמערכת עשתה כמה צעדים קדימה בעקבות האליפויות.

כמו במקרה של שחקנים זרים, לחפש מאמנים מקבוצות צמרת בליגה השנייה בצרפת/ספרד- קבוצות ששולטות במשחקים ומבקיעות הרבה שערים.
לגביי ״ השחקנים טובים״, יש בסיס שכל כך הרבה ממנו עשוי לעזוב בקיץ. פאני, דולב, דיא( נראה כאחד הבטוחים שיקפל את עצמו לדובאי בחינםז), סק? אם על פלאניץ החבר׳ה מדובאי הניחו 2 מיליון יורו, לא יניחו על סק?, קורנו שנראה לי בחצי שנה האחרונה כמי שרגל וחצי בחוץ?גוש כהן שרק אלוהים יודע מה יהיה איתו? ועדיין לא דיברנו על עלי. יש לך פה 6-7 שחקנים שאם 3 עוזבים( הנחה סופר סבירה) אתה בבור גדול מאוד….

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
הבעיה שלך שאתה מכוון למאמן ישראלי מלכתחילה
ולא, התירוץ של "עם זר לא נצליח אז אני מעדיף את בלבול" לא תופס בעיניי
אתה כאילו מראש מוותר על העונה והולך על משהו בינוני כמו מרקו "אף קבוצה חוץ ממכבי חיפה לא תקח אותי בחיים מעניין למה" בלבול
אמרתי מזמן רק מאמן זר.

מהישראלים (שזה לא אופציה) אני מעדיף כבר את בלבול על רב''ש או זיו אריה (שראיתי שאנשים מריצים אותו)

אני מעדיף את קורצקי על מימר
אז מה, למה לציין את זה בכלל?
אסון אם יהיה פה מאמן ישראלי (שהוא לא ברדה שלא ריאלי וישאר בב"ש) בקיץ
מסכים לגבי האסון. גם את ברדה לא יודע אם הייתי מביא. בושה וחרפה אם מביאים את רב''ש.

כותרת בוואן שמכבי חיפה תכריע בין התאבדות המונית (רב"ש) למאמן זר

לא יודע מה יותר
להביא את אבוקסיס אחרי בכר או רב"ש אחרי בכר
ביזיון אם נכון. ויותר מהכל זאת תהיה יריית פתיחה רעה לקדנציה של אלברמן בלי בכר

רבש עובד חזק מאחורי הקלעים, אין לי ספק שכל הכותרות האלה מגיעות ממנו

יביאו את רב״ש. יענקל’ה מפחד ממאמנים זרים וכל התקשורת החיפאית דוחפת למנות את חבר שלהם

לא הבנתי מה ההתלהבות מרב''ש? מעבר לזה שהוא כבר עשה לנו קטע בעבר וכבר היה סגור פה וביטל ברגע האחרון (אולי זה מה שיימנע הבאה שלו בסופו של יום), הוא סתם מאמן ליגה גנרי.

לא מבין מה הסלידה ממאמנים זרים.

מביאים כדוגמה את המאמנים שהצהבת הביאו שהם כל פעם מביאים מאמן זר בינואר באמצע העונה בתהליך די חפוז ולא מסודר.

מה גם שמסתלבטים על המאמנים הזרים שהם הביאו כאילו כל הישראלים פה בליגה זה פפ וקלופ.

הם הרבה פעמים עשו שכונה שהורידו לקווים את ואן לוון, קרויף, יצחקי אבל המאמנים שבדר''כ מסתלבטים עליהם כמו וידיגאל באו באמצע העונה בצורה לא מסודרת ואני מניח שרוב הנפילה היא משם

אף אחד לא מתלהב מרבש, להפך, לא מכיר אוהד אחד שלנו שרוצה שהוא יגיע. רק בתקשורת מעלים את השם שלו כי הוא מנסה לדחוף את עצמו לפה.

מסכים עם אפוק, לא רואה שום מצב שהוא מאמן פה עונה הבאה.

כובע קש אמר:
אף אחד לא מתלהב מרבש, להפך, לא מכיר אוהד אחד שלנו שרוצה שהוא יגיע. רק בתקשורת מעלים את השם שלו כי הוא מנסה לדחוף את עצמו לפה.

מסכים עם אפוק, לא רואה שום מצב שהוא מאמן פה עונה הבאה.
בתקשורת דוחפים אותו, לא מחזיק ממנו בכלל.

אם עובדים מסודר ועוקבים אחרי צוות מקצועי ומנחיתים אותו מוקדם, יש עם מה לעבוד.

לא מבין את הקביעה שמאמן זר יהיה כישלון. כאילו לכל המאמנים הזרים יש את אותן התכונות. הקבוצה כרגע בריאה, יש מנהל שעושה עבודה טובה, אף אחד לא מבטיח שתהיה הצלחה אבל ללא ספק אם היה זמן בהיסטוריה של מכבי חיפה שיש בו בסיס טוב להביא מאמן זר זה עכשיו. להביא מאמן ישראלי שאף אחד לא חושב שמתאים בגלל הפחד מכישלון ממאמן זר זו גישה לוזרית ברמות.

כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:
הראיונות אחרי משחק של רבש יבואו לי בסיוטים

גנב דעת ברמת הרוני לוי
עדיין חרוט לי במוח שהוא הפסיד לנו כמאמן מכבי פת כשהיינו באיזה 10/9 שחקנים והוא אמר שיותר קשה לשחק ביתרון מספרי כי הם לא עבדו על זה באימונים

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:
הראיונות אחרי משחק של רבש יבואו לי בסיוטים

גנב דעת ברמת הרוני לוי
עדיין חרוט לי במוח שהוא הפסיד לנו כמאמן מכבי פת כשהיינו באיזה 10/9 שחקנים והוא אמר שיותר קשה לשחק ביתרון מספרי כי הם לא עבדו על זה באימונים

זה היה 1-1 וכן היינו ב9 שחקנים אחרי הרחקות של ואליינטה וקריאף.

גם אני שמעתי את זה
אכזבה ענקית, האשמדאי יהיה אשמדאי, מי שמאכזב כאן זה אלברמן שמראה שהוא עוד ישראלי בינוני שרכב על הגב של בכר. אם הריבאונד שלו למאמן הגדול בהיסטוריה של ליגת העל אז כנראה שאין לו מושג ושמצפה לנו עונה קשה

חזרה
למעלה