• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
פפ המקורי נשאל על פפ בכר
אמר שראה את מכבי חיפה שנה שעברה והתרשם מזה ששיחק התקפי נגד קבוצות כמו פסז'

ירוק זה אני אמר:
Hulk אמר:
נתנו לבכר לבנות סגל מה חשבו שיצא קולה? כאילו לא עשו שיעורים על התקופה שלו בבש

בול.
בכל מה שקשור לאימון בכר מאמן מעולה, אבל כשזה מגיע לבניית קבוצה הוא עושה עבודה גרועה מאוד.
הוא לא טוב גם בבניית הסגל ואיזון, הביא המון שחקני התקפה יקרים, אבל קישור והגנה בעייתיים, וגם בכל מה שנוגע לסקאוטינג הוא לא הוכיח את עצמו עד עכשיו.

לכן, אני עומד על הטענה שלי, שההצלחה שלנו בשנים האחרונות היא 55% אלברמן ו-45% בכר.
אין סיכוי שזאת הודעה אמיתית
אין סיכוי שגם אף אחד פה לא הגיב לשטות הזאת שכתבת בסוף.

Rmc אמר:
ירוק זה אני אמר:
Hulk אמר:

בול.
בכל מה שקשור לאימון בכר מאמן מעולה, אבל כשזה מגיע לבניית קבוצה הוא עושה עבודה גרועה מאוד.
הוא לא טוב גם בבניית הסגל ואיזון, הביא המון שחקני התקפה יקרים, אבל קישור והגנה בעייתיים, וגם בכל מה שנוגע לסקאוטינג הוא לא הוכיח את עצמו עד עכשיו.

לכן, אני עומד על הטענה שלי, שההצלחה שלנו בשנים האחרונות היא 55% אלברמן ו-45% בכר.

יש לא מעט אוהדים שלנו שחושבים ככה. אפילו ראיתי בקיץ לא מעט אוהדים שאמרו שאם הם צריכים לבחור בין אלברמן לבכר הם מעדיפים את אלברמן.

האמת היא פשוטה - סביר שברק לא היה עושה את אותן הצלחות בלי אלברמן וסביר שאלברמן לא היה מגיע להצלחות אם בכר לא היה עומד על הקווים עוד לפני המינוי למנהל מקצועי.

לקבוע מי היה עדיף שישאר לעונה נוספת בנחרצות זה לשחק בנדמה לי וזה לעשות בהכרח עוול לאחד מהם. ראינו את העונה הרביעית של בכר בב״ש ואת מכבי חיפה עם שחר ובלי מנהל מקצועי, ואנחנו רואים היום את מכבי חיפה בלי בכר ועם דגו על הקווים כשיש מעליו את אלברמן. לשתי האופציות סיכויי הצלחה נמוכים משמעותית משל השניים ביחד, שמאד תרמו האחד לשני.

ברק.י אמר:
האמת היא פשוטה - סביר שברק לא היה עושה את אותן הצלחות בלי אלברמן וסביר שאלברמן לא היה מגיע להצלחות אם בכר לא היה עומד על הקווים עוד לפני המינוי למנהל מקצועי.

לקבוע מי היה עדיף שישאר לעונה נוספת בנחרצות זה לשחק בנדמה לי וזה לעשות בהכרח עוול לאחד מהם. ראינו את העונה הרביעית של בכר בב״ש ואת מכבי חיפה עם שחר ובלי מנהל מקצועי, ואנחנו רואים היום את מכבי חיפה בלי בכר ועם דגו על הקווים כשיש מעליו את אלברמן. לשתי האופציות סיכויי הצלחה נמוכים משמעותית משל השניים ביחד, שמאד תרמו האחד לשני.

Rmc אמר:
ירוק זה אני אמר:
Hulk אמר:

בול.

למה זה שטות, כי זה מה שאתה חושב?
תתעסק בדעות שלך, ותשתדל לכתוב תגובות עם תוכן.

ברק.י אמר:

בגדול זה נכון, תמיד עדיף שיהיו כמה שיותר אנשי מקצוע טובים, ואין ספק שבכר עולה על דגו בכל פרמטר.
ועדיין אם מסתכלים על זה בצורה יותר רחבה, יש יותר סיכוי למאמן בינוני להצליח עם סגל טוב, מאשר למאמן טוב להצליח עם סגל בינוני.

ירוק זה אני אמר:
Rmc אמר:
ירוק זה אני אמר:
בול.

זה שטות, כי פשוט זרקת מספרים, אבל העיקר שכתבת את זה באחוזים, נשמע שממש עשית מחקר ובדקת כמה אחוז כל אחד תרם לאליפות. תעדכן אותנו רק כמה אחוזים אתה נותן לבכר על האליפות הראשונה, שאלברמן עוד לא היה מנהל מקצועי.
סלח לי אבל לכתוב דבר כזה זה ניתוק מהמציאות.

ואני מודה לך מאוד על הביקורת על התגובות שלי, אבל אשמח שתדרג באחוזים בפעם הבאה כמה תוכן אני מספק בהודעות שלי, מסתמן שאתה מתמחה בזה.

ירוק זה אני אמר:
ברק.י אמר:

בגדול זה נכון, תמיד עדיף שיהיו כמה שיותר אנשי מקצוע טובים, ואין ספק שבכר עולה על דגו בכל פרמטר.
ועדיין אם מסתכלים על זה בצורה יותר רחבה, יש יותר סיכוי למאמן בינוני להצליח עם סגל טוב, מאשר למאמן טוב להצליח עם סגל בינוני.

נוטה להסכים איתך שעדיף למועדון x שיהיה לו מנהל מקצועי טוב שרואה את הדברים לטווח הרחוק ממאמן טוב שצריך להתמודד עם מועדון שמנוהל רע.

כשיורדים למקרים ספציפיים ובמיוחד בהקשר של המועדון שלנו, קשה לי יותר להביע עמדה. זה באמת כל כך סובייקטיבי שחוץ מלהגיד שההשפעה של שניהם מהותית כנראה שאוהדים לא יגיעו לאף הסכמה בנושא (וגם לגבי זה יש כאלו שמטילים ספק).

Rmc אמר:
ירוק זה אני אמר:
Rmc אמר:

זה שטות, כי פשוט זרקת מספרים, אבל העיקר שכתבת את זה באחוזים, נשמע שממש עשית מחקר ובדקת כמה אחוז כל אחד תרם לאליפות. תעדכן אותנו רק כמה אחוזים אתה נותן לבכר על האליפות הראשונה, שאלברמן עוד לא היה מנהל מקצועי.
סלח לי אבל לכתוב דבר כזה זה ניתוק מהמציאות.

ואני מודה לך מאוד על הביקורת על התגובות שלי, אבל אשמח שתדרג באחוזים בפעם הבאה כמה תוכן אני מספק בהודעות שלי, מסתמן שאתה מתמחה בזה.
נשמה, תנשום עמוק ותקרא את התגובה שוב והפעם לאט.
לא זרקתי שום מספרים ולא בדקתי שום דבר. כתבתי את טענתי ודעתי, לא בא לך להסכים? שיהיה לך בכיף, מפה ועד לכתוב שטות? לא זוכר שביקשתי ממך ציונים.

אגב ההומור שניסית לזרוק פה לא ממש מצחיק- באחוזים זה אולי 5% מצחיק, ואני מפרגן.

הבן אדם יורד ביתרון 1-0 במחצית על סיטי באתיחאד

לא היה כדבר הזה

איזה הבדל בין בכר לדגו.
בכר בא עם 100% הכנה למשחק, יודע מול מי הוא מתמודד ואיך הכי טוב לשחק מול זה.

מצד שני, דגו זורק הרכבים ומערכים בלי להבין איך הקבוצה מולו משחקת.

לא יודע אם אני שמח או לא. מצד אחד שמח בשביל בכר, מצד שני זה מרחיק את החלום שהוא יחזור.

חזרה
למעלה