Greenfromluxembourg
משחק בשביל הסמל
hezildo אמר:נגד פריז שיחקנו בבית, כאן בכר בחוץ.
יאללה בסדר.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
hezildo אמר:נגד פריז שיחקנו בבית, כאן בכר בחוץ.
ToniKroos אמר:נקווה שישחררו אותו ויענקלה יביא לו חוזה מיליון יורו
אליאור אמר:נראה לי עדיין רחוק שבכר יעזוב את הכוכב. הוא יושב שם על חוזה של מיליון יורו בעונה לשלוש שנים, ככה שקשה לי להאמין שיפטרו אותו בכזו קלות.
אבל בהחלט נקווה שימשיך ככה ויחזור לפה.
Hulk אמר:בכר במצב לא טוב, היה חייב לנצח היום כדי לסיים שלישי.
אגב תאוריית היאנג בויז קבוצה בינונית התנפצה היום להרבה משתמשים כאן וזה אחרי שמכרו את רידר ולא באמת הביאו תחליף.
מסכים, אבל הנרטיב בפורום היה שאם בכר מאמן אנחנו עוברים אותם והנה עם סגל איכותי יותר בכוכב הוא מתקשה נגדם.אליאור אמר:Hulk אמר:בכר במצב לא טוב, היה חייב לנצח היום כדי לסיים שלישי.
אגב תאוריית היאנג בויז קבוצה בינונית התנפצה היום להרבה משתמשים כאן וזה אחרי שמכרו את רידר ולא באמת הביאו תחליף.
או שגם הכוכב בינונית.
Smile אמר:בינתיים הוא עם 1/6 באירופה ו2 הפסדי ליגה
אם הוא לא מגיע לפחות למקום 3 הוא לא ימשיך שם לעונה נוספת. ואם גם בליגה יהיו נפילות נוספות יש מצב שלא יסיים בכלל את העונה.
לחזור לכאן? לא חושב שיקרה, הוא ינסה יעד אחר באירופה
הצהבתירוק זה אני אמר:Smile אמר:בינתיים הוא עם 1/6 באירופה ו2 הפסדי ליגה
אם הוא לא מגיע לפחות למקום 3 הוא לא ימשיך שם לעונה נוספת. ואם גם בליגה יהיו נפילות נוספות יש מצב שלא יסיים בכלל את העונה.
לחזור לכאן? לא חושב שיקרה, הוא ינסה יעד אחר באירופה
אם הוא לא יצליח שם לא יהיו לו הצעות טובות משלנו
Hulk אמר:בכר במצב לא טוב, היה חייב לנצח היום כדי לסיים שלישי.
כובע קש אמר:Hulk אמר:בכר במצב לא טוב, היה חייב לנצח היום כדי לסיים שלישי.
יאנג בויז קבוצה אפורה אבל סופר מאומנת, לא הופתעתי שהכוכב התקשו מולם אתמול