ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Adi81 אמר:מה לדעתכם הסיבות לכישלון שלו באלופות?
silvas אמר:תכלס, מכבי חיפה של שנה שעברה בבית של הכוכב לוקחת 6-7 נקודות.
סיטי עלו למשחק השישי בבית של הכוכב האדום עם הרכב שלישי, לא שני אפילו.DelPiero אמר:silvas אמר:תכלס, מכבי חיפה של שנה שעברה בבית של הכוכב לוקחת 6-7 נקודות.
לא נראה לי
יאנג בויז קבוצה טובה ממש והמאמן שלהם לא פרייאר.
היינו אולי מנצחים אותם בבית, אבל נגד סיטי ולייפציג קשה לי להאמין שהיינו מוציאים נקודות.
רק מכבי אמר:הבוס שב אל הבית.
מרגש מאוד.
מקווה מאוד שזו תהיה חזרה מוצלחת בעז"ה.
על אפם וחמתם של המלעיזים דוגלי קונספציית "קאמבקים לא עובדים בכדורגל הישראלי".
האיש שאוהב לשבור שיאים ולנפץ סטיגמות, בא לנתץ גם את האתגר הזה.
אני כן אשמח שהוא ייעשה רענון בצוות, בשביל בכל זאת להזרים דם חדש ולאתגר את תחושת המיצוי.
עוזר חדש במקום צרפתי, ואולי השארת איש צוות נוסף סטייל וייזי הקטן (הייתי מעדיף את מאטוביץ כמאמן הגנה, אבל הוא איש של דגו, ודי ברור שהוא ימשיך איתו הלאה).
אם אני נוגע על קצה המזלג בקטע המקצועי ומסתכל על הסגל הקיים, כמה שחקנים שיכולים להיות מאוד מושפעים מהגעתו של ברק.
1) קינדה. בעיני דגו לא ידע להשתמש בו מאז שהגיע, ולא ניצל מספיק את האיכויות שלו. אם יש מאמן שאוהב לקחת שחקן כמו קינדה ולהפוך אותו לאיש של מספרים ותרומה זה ברק. עיין ערך חנן ממן. יהיה מאוד מעניין לראות את קינדה תחת בכר, ואיזה מקום הוא יקבל.
2) שימיץ'. בכר אוהב בלמים מהירים שיודעים ללחוץ גבוה. פלאניץ. דילן. סק (אפשר להוסיף גם את ויטור שבכר הביא לבש. שבזמן של ברק ויטור עוד היה יחסית מהיר, היום כמובן הוא צב).
שימיץ הוא לא הטייפ בלמים שבכר אוהב ומכיר. יהיה מעניין לראות אם הוא ישאיר אותו, ואיך ישתמש בו.
3) רפאלוב. דגו היה חבר טוב של ליאור. והעונה ליאור לקח חלק מאוד מרכזי בקבוצה. אם אני מוציא את פתיחת שבה דגו די ייבש אותו.
אצל ברק זה לא יהיה אותו דבר. ליאור יהיה שחקן ספסל מן הסתם, ויהיה מעניין לראות אותו הופך לסופר סאב אמיתי שמביא שינוי מהספסל. אני סומך על ליאור שיידע ויבין את תפקידו החדש.
4) שוראנוב. גם לגבי שוראנוב היה נראה שהצוות לא יודע בדיוק איך למקם אותו. חלוץ בודד, חלוץ כחלק משני חלוצים, מתחת לחלוץ, או שחקן קו שמאל כמו ששיחק במשחקים לפני הפציעה. בעיני הוא כישרון גדול, ובכר לדעתי יכול להוציא ממנו את כל האיכויות שיש בו, אולי אפילו להפוך אותו לסוג של רוקאביצה משודרג.
צורת המשחק של ברק הרבה יותר מתאימה לשחקן כמו שוראנוב מאשר לחלוץ כמו פיירו. בניגוד אגב לדגו שהמשחק שלו התאים הרבה יותר לפיירו, ולכן גם פיירו כבש ונראה טוב יותר העונה, מעבר לעובדה שזרים לרוב טובים יותר בעונה השנייה.
הרבה עבודה לברק גם עם הבנייה שלא תהיה פשוטה לאור מספר עזיבות, ושוק ישראלים מוגבל.
ב-ה-צ-ל-ח-ה