• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני לא מבין את ההייט כלפי צרפתי, זה שהוא לא מתאים כמאמן ראשי לא אומר שהוא לא יופי של עוזר ועובדה שכל השחקנים עפו עליו והחמיאו לכמה שהוא שיפר אותם. בסוף צריך לזכור גם שבכר מאמן של דיסטנס וכן צריך את הבאלאנס וצרפתי נתן את זה

אגב אם אני צריך להמר למה במועדון לא רוצים את צרפתי זה פחות כי הוא צועק על השופטים ויותר בגלל הסרטון הזה:
https://youtu.be/8wzdVekcpcQ?si=PiF3jssEC9nEHJ49

Shocking4U אמר:
אני לא מבין את ההייט כלפי צרפתי, זה שהוא לא מתאים כמאמן ראשי לא אומר שהוא לא יופי של עוזר ועובדה שכל השחקנים עפו עליו והחמיאו לכמה שהוא שיפר אותם. בסוף צריך לזכור גם שבכר מאמן של דיסטנס וכן צריך את הבאלאנס וצרפתי נתן את זה

אגב אם אני צריך להמר למה במועדון לא רוצים את צרפתי זה פחות כי הוא צועק על השופטים ויותר בגלל הסרטון הזה:
https://youtu.be/8wzdVekcpcQ?si=PiF3jssEC9nEHJ49
גם קשה לי להאמין שמי שטעם טעם מאמן ראשי ירצה לחזור להיות עוזר

אני זוכר את גיא צרפתי לובש צהוב עדיין אז זה לא יהיה סוף העולם מבחינתי אם לא יחזור. יחד עם זאת, לדעתי הוא עדה עבודה טובה פה ובתור עוזר של ברק הוא אחלה

במידה והדיווח בספורט5 נכון ואדם דיוויד באמת לא חוזר עם בכר זה פספוס רציני שלנו.

Shocking4U אמר:
במידה והדיווח בספורט5 נכון ואדם דיוויד באמת לא חוזר עם בכר זה פספוס רציני שלנו.

גם גיא צרפתי מכה.

רק אני חושב שבכר הולך לחרבן פה בעונה הבאה?

הכוורת של בכר הולכת ומתגבשת.

קצת על יחסי בכר-נוסבאום:

GMURAtXXsAAyXX5

בעיני מהלך נכון מאוד ההגעה של נוסבאום ע''ח צרפתי.

לגבי אדם דוד - ממה שאני יודע. זה לא סגור עוד שהוא לא יהיה כאן. יש לו הצעה מסוימת, ואם זה לא יסתדר, אז הוא כן יחזור עם ברק.

Smile אמר:
רק אני חושב שבכר הולך לחרבן פה בעונה הבאה?

לא הייתי אומר לחרבן..

זה הולך להיות להיות אתגר רציני בשבילו להחזיר את האליפות הביתה, במיוחד אחרי גל העזיבות הצפוי ומצב הסגל, שכבר ככה לא היה מספיק טוב לסחוב את העונה נוכחית עד הסוף (מבין שיש כאלו שיגידו שדגו זהההבדל אבל לדעתי זה גם וגם).

אני בדרך כלל נגד קאמבקים כאלו, כי הם בדרך כלל לא הולכים, אבל במקרה הזה, באמת שאין אלטרנטיבה עדיפה. וחוץ מזה הוא ירוק בדם, גדל בג׳ וזה, ככה שאנחנו זה הבית האמיתי שלו.

בוא נגיד שכל עוד הוא יצליח לשבת על כולם להביא את החיזוקים הדרושים, וכל עוד היריבה הטבעית הרגילה שלנו וזאת שמתיימרת גם להיות אחת, לא יעשו חיזוקים רציניים גם, יהיה לו סיכוי גבוה מאוד.

יהיה לו אתגר רציני. במיוחד לפי הכתבה שראיתי סק וקורנו רוצים לעזוב.
אבל אם נהיה קצת אופטימים גם באליפות הראשונה שלו כאן לא היה לנו הרכב ענק

אני מאד חושש מקאמבקים כאלה, גם אם יחזירו חלק מהלשעברים (אצילי הוא מאסט, כל השאר לא ממש).
בהתחשב בזה שצריך לפגוע גם בזרים- אתגר ממש לא פשוט

אצילי לא יחזור
נטע לא יחזור
פאני לא יחזור

אתם בונים על דברים שלא יקרו

פיירו עוזב
קורנו עוזב
סק עוזב

מי הזרים שיגיעו במקומם? לדעתי יהיו ברמה פחות טובה.

הקבוצה הולכת אחורה, מביאים את בכר כדי להשתיק אותנו שוב (-:

Smile אמר:
אצילי לא יחזור
נטע לא יחזור
פאני לא יחזור

אתם בונים על דברים שלא יקרו

פיירו עוזב
קורנו עוזב
סק עוזב

מי הזרים שיגיעו במקומם? לדעתי יהיו ברמה פחות טובה.

הקבוצה הולכת אחורה, מביאים את בכר כדי להשתיק אותנו שוב (-:

אם קורנו אכן עוזב זו המכה הכי משמעותית לדעתי גם יותר מהעזיבה של חלאילי, אבל אני חשבתי שהוא יעזוב כבר קיץ שעבר אז העונה הזאת זה אקסטרה מבחינתי.

רק מכבי אמר:
לגבי אדם דוד - ממה שאני יודע. זה לא סגור עוד שהוא לא יהיה כאן. יש לו הצעה מסוימת, ואם זה לא יסתדר, אז הוא כן יחזור עם ברק.

בהמשך למה שכתבתי:
דיויד סגר כמנהל תחום האנליסטים בנבחרות ישראל.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=285&docID=469664

הוא באמת מעדיף את הנבחרת בשקל הזו ממכבי חיפה?

Liberman אמר:
כנראה שהתפקיד שם יותר בכיר ואולי גם ביותר כסף, אי אפשר לדעת

כמובן שאדם דייויד הוא איש מקצוע מהטופ של הטופ אבל אני חושב שזה טוב שבכר לא חוזר עם כל הצוות שהיה פה שלוש שנים, ריענון זה דבר חשוב

Liberman אמר:

הוא אוהב לעבוד עם צעירים זה קודם כל.
דבר שני, יש משמעות אחרת לתפקיד שלו. להיות ראש מערך אנליסטים בכל הנבחרות, זה שונה מלעבוד בקבוצה.
מעבר לכך, לדעתי הוא חיפש לא למחזר את עצמו, וחיפש אתגר אחר.
טבעם של כוורות הוא להתפרק, צרפתי הלך, ואדם דיוויד כעת. זה הגיוני מאוד. וגם בתקופה של בכר בב''ש הייתה כוורת, שלבסוף התחלפה.

לגבי נושא הריענון אני מסכים שהוא משמעותי, ולכן הייתי בעד הגעתו של נוסבאום ע''ח צרפתי, לגבי אדם בעיני זו מכה כי ההיצע בתחום לא גדול, אין מספיק אנליסטים איכותיים.

רק מכבי אמר:
Liberman אמר:

דבר שני, יש משמעות אחרת לתפקיד שלו. להיות ראש מערך אנליסטים בכל הנבחרות, זה שונה מלעבוד בקבוצה.
טבעם של כוורות הוא להתפרק, צרפתי הלך, ואדם דיוויד כעת. זה הגיוני מאוד. וגם בתקופה של בכר בב''ש הייתה כוורת, שלבסוף התחלפה.

לגבי נושא הריענון אני מסכים שהוא משמעותי, ולכן הייתי בעד הגעתו של נוסבאום ע''ח צרפתי, לגבי אדם בעיני זו מכה כי ההיצע בתחום לא גדול, אין מספיק אנליסטים איכותיים.
קח בחשבון שקידמו במכבי חיפה מישהו אחר לפרונט ואולי חלק מהשיקול זה שגם במועדון לא התאבדו על לקחת אנשים שכבר הגיעו למעמד מסויים בתוך המערכת ולשנמך אותם. במיוחד כי חלקם מהצוות של אלברמן. לדעתי אדם דיוויד אבדה גדולה, איש מקצוע מצויין. אני גם חושב שצרפתי מאזן את בכר יותר מנוסבאום וחבל לי שהוא לא חוזר.

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
Liberman אמר:

קח בחשבון שקידמו במכבי חיפה מישהו אחר לפרונט ואולי חלק מהשיקול זה שגם במועדון לא התאבדו על לקחת אנשים שכבר הגיעו למעמד מסויים בתוך המערכת ולשנמך אותם. במיוחד כי חלקם מהצוות של אלברמן. לדעתי אדם דיוויד אבדה גדולה, איש מקצוע מצויין. אני גם חושב שצרפתי מאזן את בכר יותר מנוסבאום וחבל לי שהוא לא חוזר.

הפוך בדיוק. צרפתי ובכר הם די אותו ראש, ועם תפיסה דומה בהרבה מובנים, ואין איזון בהצבה שלהם יחד.
נוסבאום הוא שונה מהם, ואם אתה מדבר על איזון אז נוסבאום הרבה יותר מאזן את בכר. מוזמן לשמוע את ברק מדבר על זה אחרי האליפויות של באר שבע בפודים ובראיונות, על הבלאנס שנוסבאום נותן.
בלי קשר, אני חושב שיש מקום גדול לאיש צוות שהוא עם אוריינטציה יותר הגנתית סטייל נוסבאום. ראינו השנה כמה מאטוביץ' היה משמעותי, ובכל העולם מחזיקים איש צוות אחד לפחות שהוא עם אוריינטציה הגנתית יותר, כך שטוב מאמן שנוסבאום צורף.

לגבי אדם, אין קשר כאן לאייל או לאף אחד אחר. הייתה לו האפשרות לחזור יחד עם ברק. הוא בחר שלא לחזור.

חזרה
למעלה