דווקא בדינימיקה של בכר וצרפתי בכר באופן מובהק היה אחראי יותר על הקטע ההגנתי וצרפתי על החלק ההתקפי. אני גם התכוונתי יותר לעובדה שצרפתי היה דומיננטי ופחות דיסטנס עם השחקנים לעומת בכר שהוא מאמן יותר קר ושחקנים העידו על זה שהוא באימונים היה בעיקר צופה בהם והם היו מאוד מפחדים ממנו. גם נוסבאום נחשב מאמן שמתמחה בהגנה ולכן אמרתי שלדעתי צרפתי היה יותר מאוזן, גם לפי מה ששמעתי מבחינת אישיות נוסבאום פחות הטייפ הזה שקרוב לשחקנים לעומת צרפתי שהיה מאוד קרוב לחזיזה, אצילי, שרי ואחרים. אני חושב שכן חשוב שיהיה את האיש צוות הזה שיתן באלאנס לדיסטנס של ברק ואני לא יודע אם נוסבאום כזה.רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:קח בחשבון שקידמו במכבי חיפה מישהו אחר לפרונט ואולי חלק מהשיקול זה שגם במועדון לא התאבדו על לקחת אנשים שכבר הגיעו למעמד מסויים בתוך המערכת ולשנמך אותם. במיוחד כי חלקם מהצוות של אלברמן. לדעתי אדם דיוויד אבדה גדולה, איש מקצוע מצויין. אני גם חושב שצרפתי מאזן את בכר יותר מנוסבאום וחבל לי שהוא לא חוזר.רק מכבי אמר:הוא אוהב לעבוד עם צעירים זה קודם כל.
דבר שני, יש משמעות אחרת לתפקיד שלו. להיות ראש מערך אנליסטים בכל הנבחרות, זה שונה מלעבוד בקבוצה.
מעבר לכך, לדעתי הוא חיפש לא למחזר את עצמו, וחיפש אתגר אחר.
טבעם של כוורות הוא להתפרק, צרפתי הלך, ואדם דיוויד כעת. זה הגיוני מאוד. וגם בתקופה של בכר בב''ש הייתה כוורת, שלבסוף התחלפה.
לגבי נושא הריענון אני מסכים שהוא משמעותי, ולכן הייתי בעד הגעתו של נוסבאום ע''ח צרפתי, לגבי אדם בעיני זו מכה כי ההיצע בתחום לא גדול, אין מספיק אנליסטים איכותיים.
הפוך בדיוק. צרפתי ובכר הם די אותו ראש, ועם תפיסה דומה בהרבה מובנים, ואין איזון בהצבה שלהם יחד.
נוסבאום הוא שונה מהם, ואם אתה מדבר על איזון אז נוסבאום הרבה יותר מאזן את בכר. מוזמן לשמוע את ברק מדבר על זה אחרי האליפויות של באר שבע בפודים ובראיונות, על הבלאנס שנוסבאום נותן.
בלי קשר, אני חושב שיש מקום גדול לאיש צוות שהוא עם אוריינטציה יותר הגנתית סטייל נוסבאום. ראינו השנה כמה מאטוביץ' היה משמעותי, ובכל העולם מחזיקים איש צוות אחד לפחות שהוא עם אוריינטציה הגנתית יותר, כך שטוב מאמן שנוסבאום צורף.
לגבי אדם, אין קשר כאן לאייל או לאף אחד אחר. הייתה לו האפשרות לחזור יחד עם ברק. הוא בחר שלא לחזור.
בלי קשר אני אקשיב לפרק שאמרת בפודיום. אני גם לא יודע מה אני חושב עד הסוף על ההישארות של וויזי ג׳וניור במערכת. הוא כן נראה לי כאיש מקצוע רציני ומוכשר אבל זה מרגיש קצת כמו החלטה מתוך חוסר נעימות. מאמין שהוא לא יהיה עוזר מאמן אלא יותר אחראי על וידיאו ויעזור לגיא במובן הזה.