lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
הם הרע כרגע. התירוצים לא מעניינים.
מה גם שבכר איבד את חדר ההלבשה. מה הפואנטה ללכת על כישלון מובטח בקיץ?
מה גם שבכר איבד את חדר ההלבשה. מה הפואנטה ללכת על כישלון מובטח בקיץ?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הגישה הזאת של "הרע במיעוטו" זו בדיוק הגישה שמביאה לשנים שחורות ורצופות.HaifaWave אמר:אנחנו בשלב שבו גם בכר וגם אלברמן נשארים כי הם הרע במיעוטו.
לבכר יש חוזה לעונה הבאה, וגם אין מאמן ישראלי פנוי שעדיף עליו, כי היחיד שראוי (ברדה) לא פנוי. מאמן זר שחר מפחד להביא מהסיבות המוכרות.
לגבי אלברמן, אז ברור ששחר עדיין עם הכוויות של מו אלאך והשבדי או הנורבגי ההוא.
ככה נוצר מצב שבו בכר ואלברמן שכנראה לא ראויים להמשיך לעונה נוספת נשארים, פשוט כי זה הרע במיעוטו.
טוב או לא נגלה בהמשך, אבל כבר עכשיו ברור שתנאי מינימילי להצלחה שלהם בעונה הבאה יהיה להשקיע כספים שכנראה טרם נראו פה, גם כדי להיפטר משחקנים וגם כדי להביא חדשים.
אגב אני לא בטוח שאליפות צריכה להיות מוגדרת כהצלחה בעונה הבאה. יש מצב שעדיף להנמיך ציפיות כי להחליף 8 שחקני הרכב בעונה אחת ולפגוע יהיה קשה מאוד.
זה לא שזר לא יכול להצליח פה, פשוט רצו להביא כל הזמן זרים שהם מריונטות של ההנהלהdyarok אמר:הגישה הזאת של "הרע במיעוטו" זו בדיוק הגישה שמביאה לשנים שחורות ורצופות.HaifaWave אמר:אנחנו בשלב שבו גם בכר וגם אלברמן נשארים כי הם הרע במיעוטו.
לבכר יש חוזה לעונה הבאה, וגם אין מאמן ישראלי פנוי שעדיף עליו, כי היחיד שראוי (ברדה) לא פנוי. מאמן זר שחר מפחד להביא מהסיבות המוכרות.
לגבי אלברמן, אז ברור ששחר עדיין עם הכוויות של מו אלאך והשבדי או הנורבגי ההוא.
ככה נוצר מצב שבו בכר ואלברמן שכנראה לא ראויים להמשיך לעונה נוספת נשארים, פשוט כי זה הרע במיעוטו.
טוב או לא נגלה בהמשך, אבל כבר עכשיו ברור שתנאי מינימילי להצלחה שלהם בעונה הבאה יהיה להשקיע כספים שכנראה טרם נראו פה, גם כדי להיפטר משחקנים וגם כדי להביא חדשים.
אגב אני לא בטוח שאליפות צריכה להיות מוגדרת כהצלחה בעונה הבאה. יש מצב שעדיף להנמיך ציפיות כי להחליף 8 שחקני הרכב בעונה אחת ולפגוע יהיה קשה מאוד.
מה שרע השנה יהיה רע גם בשנה הבאה.
בכר לא מגיב, לא קורא משחק- לא ישתנה בשנה הבאה
בניית סגל גרועה ע"י אלברמן לא ישתנה בשנה הבאה
הקבעון על פרות קדושות כמו סק, חזיזה וכיוף לא ישתנה בשנה הבאה
חייבים חריש עמוק.
צייצו באיזשהו מקום על אלמוג כהן כמנהל מקצועי- זו אופציה מעניינת.
מאמן- חייבים דובר אנגלית/גרמנית/ספרדית. ברדה ימשיך בהפועל תא, כך גם קוזוק.
ואחכ כמובן הסגל.
MH13 TILL I DIE אמר:עם מאמן אחר בלי בעלים אחר, אני לא רואה את מכבי חיפה מסוגלת להצליח
חזיזוש אמר:MH13 TILL I DIE אמר:עם מאמן אחר בלי בעלים אחר, אני לא רואה את מכבי חיפה מסוגלת להצליח
בחיאת אפשר הסבר לדבר הזה?
אני מדבר אובייקטיבית נטו, לא מעניין אותי לסנגר.
מה שחר אשם בעונה הזאת?
ההנחתה של כיוף מלמעלה, חוסר היערכות לתסריט שבו אי אפשר להשאיר את רוב הזרים... מלבד ההתנהלות מעבר למקצועי.חזיזוש אמר:MH13 TILL I DIE אמר:עם מאמן אחר בלי בעלים אחר, אני לא רואה את מכבי חיפה מסוגלת להצליח
בחיאת אפשר הסבר לדבר הזה?
אני מדבר אובייקטיבית נטו, לא מעניין אותי לסנגר.
מה שחר אשם בעונה הזאת?
וגם קנגווה פשוט לא רצה לשחק תחת בכר בגלל המשקעים מהכוכבlemmacantor אמר:זו לא הייתה בחירה בין סברינה לאצילי ובכר הראשון שרצה את אצילי כדי שיחפה על הבטלנות שלו.
MH13 TILL I DIE אמר:וגם קנגווה פשוט לא רצה לשחק תחת בכר בגלל המשקעים מהכוכבlemmacantor אמר:זו לא הייתה בחירה בין סברינה לאצילי ובכר הראשון שרצה את אצילי כדי שיחפה על הבטלנות שלו.
זה מה שמצחיק אותי אגב באירוע עם קנגוואה.lemmacantor אמר:MH13 TILL I DIE אמר:וגם קנגווה פשוט לא רצה לשחק תחת בכר בגלל המשקעים מהכוכבlemmacantor אמר:זו לא הייתה בחירה בין סברינה לאצילי ובכר הראשון שרצה את אצילי כדי שיחפה על הבטלנות שלו.
כלל לא חיפשנו זר בעמדה הזו. לא מבין מאיפה כל התיאוריות.
KevinDurant אמר:זה מה שמצחיק אותי אגב באירוע עם קנגוואה.lemmacantor אמר:MH13 TILL I DIE אמר:וגם קנגווה פשוט לא רצה לשחק תחת בכר בגלל המשקעים מהכוכב
כלל לא חיפשנו זר בעמדה הזו. לא מבין מאיפה כל התיאוריות.
כל שחקן טוב שמגיע לליגה נהיה דיבור איך לא הבאנו אותו והבאנו שחקן אחר שבכלל לא חיפשנו.
עכשיו בגלל שקנגוואה טוב אומרים שהיה צריך להביא אותו בכל מקרה ובכל סיטואציה
לא כיוונתי אליך כמובן, אני מדבר בכללי. (בעיקר מהטוויטר). נהיה איזשהו אירוע לנכס כל אירוע שלילי אי פעם במועדון לברק בכר (בגללו ירין לוי לא פה, קאסה לא פה, קנגוואה לא פה, ונטורה לא פה וכו')Ganjot אמר:KevinDurant אמר:זה מה שמצחיק אותי אגב באירוע עם קנגוואה.lemmacantor אמר:כלל לא חיפשנו זר בעמדה הזו. לא מבין מאיפה כל התיאוריות.
כל שחקן טוב שמגיע לליגה נהיה דיבור איך לא הבאנו אותו והבאנו שחקן אחר שבכלל לא חיפשנו.
עכשיו בגלל שקנגוואה טוב אומרים שהיה צריך להביא אותו בכל מקרה ובכל סיטואציה
אם אתה מתכוון אליי, אתה מוזמן לחפש הודעות שלי מלפני שנה ושנתיים שאמרתי שחייבים להביא אותו ויש הזדמנות להביא אותו... במיוחד ששרי עזב באמצע העונה.
ואצילי לא פה נטו בגלל בכר, זו האמת (ואני לא ממעריציו של שחר אבל הפעם זה לא עליו)
חסכתי לך את החיפוש:
![]()
DelPiero אמר:אם נקבל 5, שזה אפשרי לגמרי, יש מצב שהוא יפוטר
lemmacantor אמר:DelPiero אמר:אם נקבל 5, שזה אפשרי לגמרי, יש מצב שהוא יפוטר
אתה יודע זה לא אמור לעבוד לפי כמה יקבל ולא לפי משחק אחד. לאורך חודשים, לאורך עונה רואים הכל טוב במגרש. זה היופי בכדורגל. אי אפשר להסתיר דברים גלובליים.
אפשר לחסום אותי ברשתות. את המציאות איך יחסמו?