• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ברור שכן, זה התחיל משם.
לפני פגרת מונדיאל היו איזה 6 חסרים, אחרי איזה 8.

lemmacantor אמר:
ברור שכן, זה התחיל משם.
לפני פגרת מונדיאל היו איזה 6 חסרים, אחרי איזה 8.

על מה אתה מדבר? פדראו נפצע בעונה שעברה, עשה ניתוח, החלים ממנו העונה
והתחיל להתאמן, זמן קצר אחרי זה נפצע עוד פעם ועבר עוד ניתוח. איך זה אשמת בכר??
זה לחלוטין אשמת הצוות הרפואי.

הוא נפצע פעמיים בעונה שעברה. הפעם השנייה החמורה יותר בגלל חזרה מוקדמת מדי.

אני לא בטוח בכלל שזה היה באשמת בכר, אבל בכל מקרה זה היה בעונה שעברה. אין לבכר שום אשמה בפציעה שלו עכשיו.

עושה רושם שהוא עשה חושבים עם עצמו בתקופה שלא היה כאן(וגם השתלמויות רבות שעשה).
אני רואה הרבה דברים שהוא שינה בתפיסת הכדורגל.

ייצב את הקבוצה הלא איכותית הזאת שמרגישה הרבה ותר מאוזנת ויודעת מה היא רוצה מעצמה.

מאד אוהב ומעריך אותו והקבוצה נראית הרבה יותר טוב תחתיו.
ועדיין, ברמת התוצאות אין שיפור משמעותי. איפה שפלורס הביאו שני נצחונות ושני תיקו הוא הביאו שלושה נצחונות והפסד. אחרי נתניה נהיה יותר חכמים בנוגע לכיוון שאליו העונה הזו הולכת.

ברק.י אמר:
ועדיין, ברמת התוצאות אין שיפור משמעותי. איפה שפלורס הביאו שני נצחונות ושני תיקו הוא הביאו שלושה נצחונות והפסד. אחרי נתניה נהיה יותר חכמים בנוגע לכיוון שאליו העונה הזו הולכת.

העונה הזאת לא הולכת לשום מקום. כמה טוב שניהיה אנחנו לא איכותיים מספיק בשביל להיות מעל מקום 4 תקרת זכוכית זה 3 וזה במזל

רק מכבי אמר:
עושה רושם שהוא עשה חושבים עם עצמו בתקופה שלא היה כאן(וגם השתלמויות רבות שעשה).
אני רואה הרבה דברים שהוא שינה בתפיסת הכדורגל.

ייצב את הקבוצה הלא איכותית הזאת שמרגישה הרבה ותר מאוזנת ויודעת מה היא רוצה מעצמה.
אני חושב שהעונה הוא חזר ליסודות ולדברים הבסיסיים אחרי שהוא קיבל כאפה רצינית בשנה שעברה.

הוא התמכר יותר מדי לאלתורים ולהסתמך על כוכבים והמצאות (נהואל וסברינה בכנפיים) והיה המון בלאגן בקבוצה.

אני חושב שהפעם שהוא בא בצורה נקייה וראה מבחוץ מה היה ובאיזה סיטואציה הגענו הוא הגיע בצורה הרבה יותר אחראית ובסיסית ורואים על המגרש עבודה טובה.

הרבה פחות הפקרות, יותר מאומנים, יותר תבניות (גם מעונה שעברה אגב, לא רק מתחילת העונה)

greenguy אמר:
ברק.י אמר:

העונה הזאת לא הולכת לשום מקום. כמה טוב שניהיה אנחנו לא איכותיים מספיק בשביל להיות מעל מקום 4 תקרת זכוכית זה 3 וזה במזל

היא יכולה ללכת לגביע ותחרות על אירופה, להתייצבות של הקבוצה ובניית בסיס לעונה הבאה בעזרת רכש נכון בינואר והיא יכולה ללכת גם לפלייאוף תחתון, לפיטורים של בכר או להחלטות קפריזיות בנוגע לבניית הסגל להמשך. הרבה מזה תלוי, בעיני, בתוצאות שיהיו במחזורים הקרובים.
המועדון והקהל לא יוכלו להתרפק על האסתטיקה של משחק שלנו לאורך זמן אם זה לא יביא תוצאות.
מעט הקרדיט שהמועדון מקבל בהדרגה מהקהל יכול להישחק מאד בקלות אם נראה פה הפסדים או אובדן נקודות שוב ושוב בדקות האחרונות של המשחקים.

ברק.י אמר:

לא רק התוצאות
אצל פלורס כבשנו אולי שתי שערי שדה וכל השאר חופשיות

Adi81 אמר:
ברק.י אמר:

לא רק התוצאות
אצל פלורס כבשנו אולי שתי שערי שדה וכל השאר חופשיות

אתה כותב את זה בגנותו?
כתבתי שיש שיפור מקצועי והתוצאות הן הבעיה שעלולה להיות, למקרה שלא כתבתי מספיק ברור.

כשפלורס היה פה היו כאלה שסיפרו לי שהוא מוציא את המקסימום מהסגל, בכר מוכיח שהסגל אמנם מוגבל אבל אפשר לראות כדורגל גם עם הכלים שיש

שאפו ענק על כל התקופה האחרונה

התגעגענו

יש שבוע קשה עכשיו רק שימשיך עם החדות

כובע קש אמר:
כשפלורס היה פה היו כאלה שסיפרו לי שהוא מוציא את המקסימום מהסגל, בכר מוכיח שהסגל אמנם מוגבל אבל אפשר לראות כדורגל גם עם הכלים שיש

אתה צודק, הקבוצה עומדת יותר טוב ונראת יותר מאומנת.
אבל, שים לב שההתקפה אותה התקפה. אין איכות.
אלה השחקנים.

חזרה
למעלה