lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
ברור שכן, זה התחיל משם.
לפני פגרת מונדיאל היו איזה 6 חסרים, אחרי איזה 8.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:ברור שכן, זה התחיל משם.
ברק.י אמר:מאד אוהב ומעריך אותו והקבוצה נראית הרבה יותר טוב תחתיו.
ועדיין, ברמת התוצאות אין שיפור משמעותי. איפה שפלורס הביאו שני נצחונות ושני תיקו הוא הביאו שלושה נצחונות והפסד. אחרי נתניה נהיה יותר חכמים בנוגע לכיוון שאליו העונה הזו הולכת.
אני חושב שהעונה הוא חזר ליסודות ולדברים הבסיסיים אחרי שהוא קיבל כאפה רצינית בשנה שעברה.רק מכבי אמר:עושה רושם שהוא עשה חושבים עם עצמו בתקופה שלא היה כאן(וגם השתלמויות רבות שעשה).
אני רואה הרבה דברים שהוא שינה בתפיסת הכדורגל.
ייצב את הקבוצה הלא איכותית הזאת שמרגישה הרבה ותר מאוזנת ויודעת מה היא רוצה מעצמה.
greenguy אמר:ברק.י אמר:מאד אוהב ומעריך אותו והקבוצה נראית הרבה יותר טוב תחתיו.
ועדיין, ברמת התוצאות אין שיפור משמעותי. איפה שפלורס הביאו שני נצחונות ושני תיקו הוא הביאו שלושה נצחונות והפסד. אחרי נתניה נהיה יותר חכמים בנוגע לכיוון שאליו העונה הזו הולכת.
העונה הזאת לא הולכת לשום מקום. כמה טוב שניהיה אנחנו לא איכותיים מספיק בשביל להיות מעל מקום 4 תקרת זכוכית זה 3 וזה במזל
ברק.י אמר:מאד אוהב ומעריך אותו והקבוצה נראית הרבה יותר טוב תחתיו.
Adi81 אמר:ברק.י אמר:מאד אוהב ומעריך אותו והקבוצה נראית הרבה יותר טוב תחתיו.
לא רק התוצאות
אצל פלורס כבשנו אולי שתי שערי שדה וכל השאר חופשיות
hezildo אמר:תצוגת אימון מול ב"ש.
מי אמר שהוא מאמן גמור?
כובע קש אמר:כשפלורס היה פה היו כאלה שסיפרו לי שהוא מוציא את המקסימום מהסגל, בכר מוכיח שהסגל אמנם מוגבל אבל אפשר לראות כדורגל גם עם הכלים שיש