נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
המאמן הכי טוב והכי גרוע שהיה פה ב15 שנה האחרונות. כן זה הופעות סבוטאז׳ של ימי לוזון ויותר גרוע.
ברמה הפרסונלית הוא האיש היחיד במועדון שאני מאמין בו כאיש מקצוע. אבל כרגע צריך להיות ישרים ולהגיד שאם המועדון והמעטפת מממשים אולי 20 אחוז מהפוטנציאל של המועדון, הוא לוקח את ה20 האלה ומחריב אותם ל0.

כבר שנה שהוא מאמן, עם 2 חלונות העברות ועדיין רואים קבוצה רכה, לא מאומנת ומופקרת ואחרי כל ראיון הוא ידבר על רכות וחדות.

אין לו שום השפעה על המשחק, הקבוצה לא יודעת מה היא רוצה מעצמה.

זה שהוא היה לפני 3 שנים המאמן הכי גדול שאימן בישראל לא סותר את זה שהיום הוא אחד מהכושלים שאימנו פה.
אי אפשר להמשיך להגן עליו בגלל זה

"גם אם היינו מנצחים ונראים טוב צריך להיות מודאג. מרגיש לי שלא היינו מספיק חדים כי בחצי הראשון הגענו לאזורים שרצינו. בחצי השני כמעט ולא הגענו למצבים. צריכים לעבוד עוד".
"אני לא אשב ואנתח כל שחקן. יש הרבה מה לעבוד. יש כאן הרבה שחקנים שעובדים קשה וצריכים להתחבר. היו הרבה מ'צאפים של אחד על אחד, לא רוצה לסכם שחקנים. האווירה במחזור הראשון תהיה אחרת, אין הוקוס פוקוס"
"מרגיש שאני צריך לעבוד יותר קשה. יש פה הרבה עבודה, וכבר בשבת נרצה להשתפר. בסוף ישפטו אותנו לפי התוצאות בליגה. הבנו שיש פה הרבה עבודה לחבר את השחקנים. יש פה לחץ, יש קבוצה שצריכה להבין את הציפיות מהם. חלק הם מבינים, אבל זה ייקח זמן. לא מפחדים מעבודה קשה. צריכים לנצח במשחק הפתיחה של הליגה".

ואז בטאי המשיך אותו
"מאוכזבים. רצינו להראות שאנחנו מוכנים. היו לנו מספיק מצבים אבל הם לא היה מספיק טובים. היינו רכים. אנחנו צריכים להתרכז בשבת ולהראות שאנחנו מוכנים. אנחנו עובדים קשה ונראים טוב באימונים, אבל במשחקים אנחנו צריכים למצוא את מה שחסר לנו".

סך הכל בהקשר של מכבי חיפה השורש עבד נאמר 8 פעמים.
אני חושב שהמסר שהם מנסים להעביר זה שניסו לעבוד על האוהדים אבל על הדשא אי אפשר לזייף עבודה של קיץ שלם.

תודה על התמלול. אלוהים ישמור, איזה קשקוש מילים מוחלט.

באמת מצחיק השימוש בשורש עבד, אני מניח שהם בעיקר עובדים על עצמם שמשהו עובד או יכול לעבוד

כל קבוצה בעולם מפטרת מאמן שמציג רמת אימון כזו, כשאני אומר שלא צריך להמציא את הכדורגל אני בעיקר מתכוון לדברים כאלה שרק פה מחזיקים מאמן שנכשל כל כך הרבה בתפקיד.
לא חושב שנהיה מועמדים לכתר ברגע שנפטר אותו זה כן.

לא ברור אם מגבילים אותו או שהוא פשוט חושב ככה
זה מאוד ברור. לא מגבילים אותו ולא נעליים, ראינו אותו גם בקדנציה הקודמת שהוא חזר ואף אחד לא הגביל אותו עושה את אותם שטויות עם סברינה ונהואל על הקווים ב3 בלמים

כל קבוצה בעולם מפטרת מאמן שמציג רמת אימון כזו, כשאני אומר שלא צריך להמציא את הכדורגל אני בעיקר מתכוון לדברים כאלה שרק פה מחזיקים מאמן שנכשל כל כך הרבה בתפקיד.
לא חושב שנהיה מועמדים לכתר ברגע שנפטר אותו זה כן.
אני מאוד מופתע שהוא שרד את הריצה שם של ה8 משחקים בלי ניצחון שאכלנו השפלות ושלישיות ורביעיות וכו'

לא חשבתי שהוא ישרוד את החמישייה המבישה והמביכה שהייתה שם מול הפועל

חבל שיתחיל את העונה בכלל, אני תמיד בעד להיות סבלני ולתת הזדמנות, אבל במקרה הזה אני לא רואה איך מכבי חיפה מתרוממת איתו. אם הוא לא מפוטר השבוע, הוא יפוטר עוד חודש. שוב כולם רואים את זה חוץ מהמועדון הכושל הזה.
ד"א אני לא בטוח שהוא אשם, אבל אני כן בטוח שעם הסגל הקיים הוא לא מסוגל לעשות כלום.

חזרה
למעלה