מישהו הכריח אותו לפתוח עם קאני חלוץ וקני באגף? אפשר לעשות דברים אחרים מאשר ה3 בלמים הזה שרק מקשה עליהם יותר ומבליט את החסרונות שלהם.
גם בעונה שעברה הוא עשה עבודה רעה ומתבזה ומושפל. זה ששלישיית ההתקפה שלו לא מורכבת מכוכבי על לא אומר שצריך כל משחק לקבל שלישיות ולהיות חלשים ורכים הגנתית
אז עם מי תפתח? אני מבין שמלמד פצוע עכשיו והחלוץ החדש ממש גרוע שהוא בכלל מתבייש לתת לו לשחק.
בכל הדקות המעטות שראיתי ממנו עד כה, לא ראיתי ממנו כלום.
שום ניצוץ, שום פעולה שגרמה לי לחשוב וואלה אולי יש בו משהו.
כל החלק האחורי שלך חדש, אז נניח פדראו והבלם החדש לא ישחקו, אז ישחקו שטייפמן וגולדברג.
אתה חושב שגולדברג של היום ראוי לפתוח בהרכב של מכבי חיפה? מדובר בשחקן גמור. שטייפמן בסך הכל מסכן כי לבד הוא לא יוכל הוא צריך לשחק ליד בלם זר ברמה גבוהה. אי אפשר להפיל הכל על הילדים האלה הם צריכים לצמוח ליד שחקנים טובים.
מגנים שמאליים היו לך 2 ברמה טובה ושניהם לא רלוונטיים כרגע, אז את מי תציב שם? קני סייף זו הרמה? או צונאמי?
הלאה - הגענו לקישור:
עלי מוחמד זה השחקן היחיד שאני לא מבין למה בכר לא פתח איתו אתמול, אבל יחד עם זאת צריך לציין שמדובר בשחקן מאוד פציע. אם יצליח לשחק 3 משחקים רצופים זה כנראה יהיה בגדר נס והוא מנסה לשמור עליו, אבל בכל מקרה מסכים שהוא היה צריך לפתוח אתמול וזו טעות של ברק אבל עדיין איך זה היה עוזר לנו להבקיע?
אזולאי זה גם לא שחקן להרכב של מכבי חיפה, הוא לא מספיק איכותי ובזמנים אחרים וטובים הוא שחקן מחליף שעולה בדקה 60 לא מעבר או פותח במשחקים שמישהו חסר. ירין לוי לא היה צריך לחזור עוד שחקן חלש.
היה מקום אתמול לתת לרטנר ומוחמד את המקום בקישור, מקווה שבמשחק הבא הוא יעשה את זה.
למרות שגם על רטנר אני מרחם שהוא נאלץ לשחק פה דווקא בתקופה כזאת עם שחקנים ברמה כל כך נמוכה.
ובנוגע לכנפיים:
אולי מרדכי על חורה.
חלאיילי גם שחקן חלש ובכלל לא קרוב לרמה של אח שלו, הוא לא שחקן למכבי חיפה.
עד כמה אתה חושב שהשינויים האלה של מרדכי,רטנר ומוחמד ישנו את הקבוצה?
כי אלו השחקנים היחידים שיושבים על הספסל ואולי שווים משהו.
וגם מרדכי צריך לקחת בעירבון מוגבל לא ראיתי אותו מספיק וכנראה שלא מדובר באיזה כוכב.