נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אתה טוען שמאמן אחר יוציא יותר מהסגל הזה, לא?
אז בוא נראה אם אתה צודק.
יש הבדל בין שחקנים למאמן אל תשווה בכלל.
המאמן לא משחק, לשחקנים טובים יש משקל רב יותר מאשר למאמן.
אתה יכול להביא שחקנים טובים ומאמן גרוע ועדיין תיקח אליפות כי פשוט יש לך שחקנים טובים.
אני לא יודע איזה מאמן הם יביאו, אבל מאמן נורמלי יוציא 100% יותר מהסגל הזה.

אם היו קוראים לו דייגו פלורס ולא ברק בכר מזמן כולם פה היו על הגדרות לפטר אותו והוא כבר היה מפוטר בעונה קודמת.

מאמן שמקבל שלישיות ומעלה ביותר מ20% מהמשחקים, מתבזה, חרא של כדורגל, אף שחקן לא מתקדם, מה יש להשאיר אותו?

אם היו קוראים לו דייגו פלורס ולא ברק בכר מזמן כולם פה היו על הגדרות לפטר אותו והוא כבר היה מפוטר בעונה קודמת.

מאמן שמקבל שלישיות ומעלה ביותר מ20% מהמשחקים, מתבזה, חרא של כדורגל, אף שחקן לא מתקדם, מה יש להשאיר אותו?
כי מה יש לפטר מאמן כמו ברק בכר שההתנהלות כל כך גרועה וממשיכים להביא לפה שחקנים שלא מתאימים?
מה זה באמת ישנה? מה אתה חושב שתצליח לסיים בשלושת המקומות הראשונים עם קאני,סייף וחורה בחוד?
מה אתם רוצים אני לא מבין למה אתם מצפים משחקנים כאלה.
הם לא יהפכו להיות שחקנים טובים יותר, זו הרמה שלהם.
וזה לא רק הם, זה 80% מהסגל הזה.
לא חשבתי גם שפלורס היה אשם, גם אז הפנתי אצבע מאשימה לרפאלוב ושחר כי העמידו לו סגל שחקנים עלוב.
כל מאמן שיגיע לפה יהיה שק החבטות של הנשיא ושל התקשורת שפוחדת לבקר אותו.
אני מצטער אני לא מאמין שמאמן אחר יצליח לשנות פה משהו.

כי מה יש לפטר מאמן כמו ברק בכר שההתנהלות כל כך גרועה וממשיכים להביא לפה שחקנים שלא מתאימים?
מה זה באמת ישנה? מה אתה חושב שתצליח לסיים בשלושת המקומות הראשונים עם קאני,סייף וחורה בחוד?
מה אתם רוצים אני לא מבין למה אתם מצפים משחקנים כאלה.
הם לא יהפכו להיות שחקנים טובים יותר, זו הרמה שלהם.
וזה לא רק הם, זה 80% מהסגל הזה.
לא חשבתי גם שפלורס היה אשם, גם אז הפנתי אצבע מאשימה לרפאלוב ושחר כי העמידו לו סגל שחקנים עלוב.
כל מאמן שיגיע לפה יהיה שק החבטות של הנשיא ושל התקשורת שפוחדת לבקר אותו.
אני מצטער אני לא מאמין שמאמן אחר יצליח לשנות פה משהו.
מישהו הכריח אותו לפתוח עם קאני חלוץ וקני באגף? אפשר לעשות דברים אחרים מאשר ה3 בלמים הזה שרק מקשה עליהם יותר ומבליט את החסרונות שלהם.

גם בעונה שעברה הוא עשה עבודה רעה ומתבזה ומושפל. זה ששלישיית ההתקפה שלו לא מורכבת מכוכבי על לא אומר שצריך כל משחק לקבל שלישיות ולהיות חלשים ורכים הגנתית

זה כמו שתגיד שאין טעם לשחרר את נהואל או אגבה כי הם יביאו משהו אחר פחות טוב במקום אז בוא פשוט נשאר אתם.

בכר מאמן גרוע והיה צריך ללכת מזמן, זה לא משנה מי יבוא במקום
זה בול מה שהוא טוען.
הוא פשוט אוהב את נהואל וקשה לו להשלים עם זה שנהואל זה כישלון, אז הוא טוען טיעונים כאלה. (נהואל זה בכר כאילו)
הבן אדם לא אובייקטיבי.

מה אתה חושב שאתה יכול להוציא מסילבה קאני? מקני סייף? מאזולאי? בכלל חוץ מברונינו מה אתה חושב שהשחקנים האלה באמת יכולים להפוך לטובים פתאום?
אין פה עם מה לעבוד. זו קבוצה לאמצע טבלה ומטה לא הספיק לכם מה שראיתם בגביע הטוטו עם השלישיות מק"ש והסרדינים? בקושי ניצחנו את הפועל ר"ג.
אתם מתכחשים למציאות.
מצפה ממאמן אחר קודם כל להשתמש בשחקנים בעמדות שלהם וזה קני סייף מגן שמאלי וסילבה קאני מציל בים
מבחינת סגל כמה מכבי נתניה יותר טובים ממך אני לא יודע

אם אזולאי בבש או בביתר או במכבי תא היו אומרים איך הוא לא פה ומהללים אותו כי היו משתמשים בו נכון באמצע.

סילבה קאני מעולם לא שיחק כחלוץ, במקסימום נכנס מחליף בדקות האחרונות למתפרצות ושטחים ואצלנו הוא פותח חלוץ. קני סייף משחק חצי כנף חצי 10, במקום לחזור ליסודות ולדברים פשוטים, הכל מסובך, הכל מבולגן, רק מקשים על שחקנים.

שבכר הגיע לפה בהתחלה הוא הזיז את שרי ימינה, שיחק עם שלישיית אמצע חזקה, בנה יסודות, קבוצה קשה עם הגנה טובה למרות שהיו בה חסרונות (מאבוקה, חבשי, סאן מנחם, טאלב ומחליפים כמו אלשיך ונחמני), איפה זה ואיפה מה שרואים היום

מישהו הכריח אותו לפתוח עם קאני חלוץ וקני באגף? אפשר לעשות דברים אחרים מאשר ה3 בלמים הזה שרק מקשה עליהם יותר ומבליט את החסרונות שלהם.

גם בעונה שעברה הוא עשה עבודה רעה ומתבזה ומושפל. זה ששלישיית ההתקפה שלו לא מורכבת מכוכבי על לא אומר שצריך כל משחק לקבל שלישיות ולהיות חלשים ורכים הגנתית
אז עם מי תפתח? אני מבין שמלמד פצוע עכשיו והחלוץ החדש ממש גרוע שהוא בכלל מתבייש לתת לו לשחק.
בכל הדקות המעטות שראיתי ממנו עד כה, לא ראיתי ממנו כלום.
שום ניצוץ, שום פעולה שגרמה לי לחשוב וואלה אולי יש בו משהו.
כל החלק האחורי שלך חדש, אז נניח פדראו והבלם החדש לא ישחקו, אז ישחקו שטייפמן וגולדברג.
אתה חושב שגולדברג של היום ראוי לפתוח בהרכב של מכבי חיפה? מדובר בשחקן גמור. שטייפמן בסך הכל מסכן כי לבד הוא לא יוכל הוא צריך לשחק ליד בלם זר ברמה גבוהה. אי אפשר להפיל הכל על הילדים האלה הם צריכים לצמוח ליד שחקנים טובים.
מגנים שמאליים היו לך 2 ברמה טובה ושניהם לא רלוונטיים כרגע, אז את מי תציב שם? קני סייף זו הרמה? או צונאמי?
הלאה - הגענו לקישור:
עלי מוחמד זה השחקן היחיד שאני לא מבין למה בכר לא פתח איתו אתמול, אבל יחד עם זאת צריך לציין שמדובר בשחקן מאוד פציע. אם יצליח לשחק 3 משחקים רצופים זה כנראה יהיה בגדר נס והוא מנסה לשמור עליו, אבל בכל מקרה מסכים שהוא היה צריך לפתוח אתמול וזו טעות של ברק אבל עדיין איך זה היה עוזר לנו להבקיע?
אזולאי זה גם לא שחקן להרכב של מכבי חיפה, הוא לא מספיק איכותי ובזמנים אחרים וטובים הוא שחקן מחליף שעולה בדקה 60 לא מעבר או פותח במשחקים שמישהו חסר. ירין לוי לא היה צריך לחזור עוד שחקן חלש.
היה מקום אתמול לתת לרטנר ומוחמד את המקום בקישור, מקווה שבמשחק הבא הוא יעשה את זה.
למרות שגם על רטנר אני מרחם שהוא נאלץ לשחק פה דווקא בתקופה כזאת עם שחקנים ברמה כל כך נמוכה.
ובנוגע לכנפיים:
אולי מרדכי על חורה.
חלאיילי גם שחקן חלש ובכלל לא קרוב לרמה של אח שלו, הוא לא שחקן למכבי חיפה.
עד כמה אתה חושב שהשינויים האלה של מרדכי,רטנר ומוחמד ישנו את הקבוצה?
כי אלו השחקנים היחידים שיושבים על הספסל ואולי שווים משהו.
וגם מרדכי צריך לקחת בעירבון מוגבל לא ראיתי אותו מספיק וכנראה שלא מדובר באיזה כוכב.

אז עם מי תפתח? אני מבין שמלמד פצוע עכשיו והחלוץ החדש ממש גרוע שהוא בכלל מתבייש לתת לו לשחק.
בכל הדקות המעטות שראיתי ממנו עד כה, לא ראיתי ממנו כלום.
שום ניצוץ, שום פעולה שגרמה לי לחשוב וואלה אולי יש בו משהו.
כל החלק האחורי שלך חדש, אז נניח פדראו והבלם החדש לא ישחקו, אז ישחקו שטייפמן וגולדברג.
אתה חושב שגולדברג של היום ראוי לפתוח בהרכב של מכבי חיפה? מדובר בשחקן גמור. שטייפמן בסך הכל מסכן כי לבד הוא לא יוכל הוא צריך לשחק ליד בלם זר ברמה גבוהה. אי אפשר להפיל הכל על הילדים האלה הם צריכים לצמוח ליד שחקנים טובים.
מגנים שמאליים היו לך 2 ברמה טובה ושניהם לא רלוונטיים כרגע, אז את מי תציב שם? קני סייף זו הרמה? או צונאמי?
הלאה - הגענו לקישור:
עלי מוחמד זה השחקן היחיד שאני לא מבין למה בכר לא פתח איתו אתמול, אבל יחד עם זאת צריך לציין שמדובר בשחקן מאוד פציע. אם יצליח לשחק 3 משחקים רצופים זה כנראה יהיה בגדר נס והוא מנסה לשמור עליו, אבל בכל מקרה מסכים שהוא היה צריך לפתוח אתמול וזו טעות של ברק אבל עדיין איך זה היה עוזר לנו להבקיע?
אזולאי זה גם לא שחקן להרכב של מכבי חיפה, הוא לא מספיק איכותי ובזמנים אחרים וטובים הוא שחקן מחליף שעולה בדקה 60 לא מעבר או פותח במשחקים שמישהו חסר. ירין לוי לא היה צריך לחזור עוד שחקן חלש.
היה מקום אתמול לתת לרטנר ומוחמד את המקום בקישור, מקווה שבמשחק הבא הוא יעשה את זה.
למרות שגם על רטנר אני מרחם שהוא נאלץ לשחק פה דווקא בתקופה כזאת עם שחקנים ברמה כל כך נמוכה.
ובנוגע לכנפיים:
אולי מרדכי על חורה.
חלאיילי גם שחקן חלש ובכלל לא קרוב לרמה של אח שלו, הוא לא שחקן למכבי חיפה.
עד כמה אתה חושב שהשינויים האלה של מרדכי,רטנר ומוחמד ישנו את הקבוצה?
כי אלו השחקנים היחידים שיושבים על הספסל ואולי שווים משהו.
וגם מרדכי צריך לקחת בעירבון מוגבל לא ראיתי אותו מספיק וכנראה שלא מדובר באיזה כוכב.
מלמד גם לפני לא שיחק. הייתי נותן לגרימברג, מספיק להמציא את הכדורגל. כמובן שהייתי נותן לנובאקוביץ לפני.

הקבוצה מופקרת, מגיעים בלי הפסקה למצבים קלים מול ההגנה שלך. יש לך שחקני הגנה חלשים לטענתך, במקום להחביא אותם ולעזור להם ולייצר יתרון מספרי בהגנה ולהקל עליהם, אתה רק מבליט אותם ויוצר בכוח מאבקי אחד על אחד עם לחץ מזויף וגרוע. זה עבודת אימון רעה. קיבלנו שלישיות מהם בלי הפסקה גם עם שחקנים יותר טובים כי זו השיטה של המאמן והיא לא מתאימה. במקום לצופף ולהקשות עליהם אתה נותן להם שטחים, נותן להם מעברים, הכל קל, בלי להתאמץ בכלל

מלמד גם לפני לא שיחק. הייתי נותן לגרימברג, מספיק להמציא את הכדורגל. כמובן שהייתי נותן לנובאקוביץ לפני.

הקבוצה מופקרת, מגיעים בלי הפסקה למצבים קלים מול ההגנה שלך. יש לך שחקני הגנה חלשים לטענתך, במקום להחביא אותם ולעזור להם ולייצר יתרון מספרי בהגנה ולהקל עליהם, אתה רק מבליט אותם ויוצר בכוח מאבקי אחד על אחד עם לחץ מזויף וגרוע. זה עבודת אימון רעה. קיבלנו שלישיות מהם בלי הפסקה גם עם שחקנים יותר טובים כי זו השיטה של המאמן והיא לא מתאימה. במקום לצופף ולהקשות עליהם אתה נותן להם שטחים, נותן להם מעברים, הכל קל, בלי להתאמץ בכלל
כן גרימברג יציל לך את המולדת נו באמת.
הוא גם מאוד בוסרי עדיין הוא לא בשל.
אני דבק בעמדתי שהשחקנים חלשים ואי אפשר להוציא יותר.
אני מסכים איתך שיש דברים שבכר יכול וצריך לעשות יותר טוב מבחינה טקטית, ובטח שאפשר להתווכח על ההחלטות שלו במשחק כזה או אחר. אבל אני חושב שאתה קצת מתעלם מהנקודה המרכזית שלי גם כדי להעמיד שחקנים נכון על המגרש, לצופף, לייצר יתרון מספרי ולגרום להם לבצע הוראות טקטיות כמו שצריך, אתה צריך שחקנים טובים שיכולים לבצע את מה שאתה מבקש מהם.
אי אפשר להסתכל רק על הלוח ולהגיד "תצופף", "תלחץ", "תשמור על יתרון מספרי" וזהו. בסוף השחקנים צריכים להבין, להגיב מהר, לזכות במאבקים, לצאת נכון ללחץ, לכסות שטחים ולבצע את ההוראות לאורך 90 דקות. וכשחלק גדול מהסגל שלך מוגבל מקצועית או חסר ניסיון, הדברים האלה נראים הרבה יותר גרוע.
זה כמו שתדרוש מההרכב של הפועל חיפה/נתניה לעמוד טקטית בבלומפילד בצורה נכונה ולצפות לא לספוג ואז לדרוש לפטר את המאמן כי הוא לא הצליח להוציא שם נקודות. זו הרמה של השחקנים שלנו כרגע.
וזו בדיוק הסיבה שאני אומר שאני לא בטוח שמאמן אחר היה מוציא יותר מהסגל הזה. זה לא אומר שבכר חסין מביקורת או שאין לו טעויות, אבל בעיניי צריך להפריד בין "יש למאמן מה לשפר" לבין "הסגל הזה מסוגל להיראות משמעותית יותר טוב עם מאמן אחר". אני פשוט לא משוכנע בזה.

כן גרימברג יציל לך את המולדת נו באמת.
הוא גם מאוד בוסרי עדיין הוא לא בשל.
אני דבק בעמדתי שהשחקנים חלשים ואי אפשר להוציא יותר.
אני מסכים איתך שיש דברים שבכר יכול וצריך לעשות יותר טוב מבחינה טקטית, ובטח שאפשר להתווכח על ההחלטות שלו במשחק כזה או אחר. אבל אני חושב שאתה קצת מתעלם מהנקודה המרכזית שלי גם כדי להעמיד שחקנים נכון על המגרש, לצופף, לייצר יתרון מספרי ולגרום להם לבצע הוראות טקטיות כמו שצריך, אתה צריך שחקנים טובים שיכולים לבצע את מה שאתה מבקש מהם.
אי אפשר להסתכל רק על הלוח ולהגיד "תצופף", "תלחץ", "תשמור על יתרון מספרי" וזהו. בסוף השחקנים צריכים להבין, להגיב מהר, לזכות במאבקים, לצאת נכון ללחץ, לכסות שטחים ולבצע את ההוראות לאורך 90 דקות. וכשחלק גדול מהסגל שלך מוגבל מקצועית או חסר ניסיון, הדברים האלה נראים הרבה יותר גרוע.
זה כמו שתדרוש מההרכב של הפועל חיפה/נתניה לעמוד טקטית בבלומפילד בצורה נכונה ולצפות לא לספוג ואז לדרוש לפטר את המאמן כי הוא לא הצליח להוציא שם נקודות. זו הרמה של השחקנים שלנו כרגע.
וזו בדיוק הסיבה שאני אומר שאני לא בטוח שמאמן אחר היה מוציא יותר מהסגל הזה. זה לא אומר שבכר חסין מביקורת או שאין לו טעויות, אבל בעיניי צריך להפריד בין "יש למאמן מה לשפר" לבין "הסגל הזה מסוגל להיראות משמעותית יותר טוב עם מאמן אחר". אני פשוט לא משוכנע בזה.
מסכים איתך.
בכר צריך לעזוב לדעתי כי הוא נכשל פה כמה פעמים, ויש לו יד בכל מה שקשור לבניית הקבוצה בשנים האחרונות.
יחד עם זאת החלפה של שחקן כזה או אחר בהרכב לא תשנה משמעותית את הרמה של הקבוצה. זה הסגל. אלה השחקנים.

מאמן צריך לעסוק פרופר באימון. כמובן צריכים לשתף אותו ברכש. במכבי חיפה לא אומרים למאמן איקס תשחק במערך ויי ואת מי להרכיב.

כמו במקרה פלורס, הכי קל לנחש שבכר לא יחזיק מעמד זמן רב. אז צנצי ירשום פרסמתי ראשון.
בטח בוא תמצא לי מי בקיץ שבכר צריך לקחת צעד אחורה ולא להתערב ברכש. תכלס זה לא מעניין מה הוא עושה או לא עושה כי בכל מקרה הוא יוצא רע. 6 אליפויות שלקח 3 אצלנו ורפאלוב שהיה שחקן אצלו קובע לו רכש ומערך? אז בשביל מה צריך אותו?
בשביל זה הוא חזר?
זה לא מה ששמעתי כל הקיץ מכל הבנדורים והקניאסים

אני חושב שמאמן אחר לא יביא תוצאות אחרות.
מה שהיה הוא שיהיה.
עד שמכבי חיפה לא תעבור לבעלות חדשה זה מה שנראה.
הכל התהפך מאז שמיץ' גולדהאר רכש את מכבי ת"א.
זאת עובדה.
אבי נמני ויוסי מזרחי עשו מהפך?
שום עובדה אין פה. לא מה שיקרה בלי ברק בכר ולא מה שיקרה אם נעבור לבעלות אחרת. גולדהאר העלה את התקציב של מכבי ת"א, זה נכון. הלך לו עם קרוייף, אצילי וזהבי. מי ששיחקו מולנו בבלומפילד זה סגל שלא בטוח שעושה פליאוף עליון וגם האוהדים שלהם חשבו ככה.
יעקב שחר לא השאיר את מוחמד על הספסל, מייבש את מלמד לחלוטין ועולה עם שלישיה קדמית שיש טובים ממנה בנוער. שבכר יעשה את המקסימום עם מה שיש, לראשונה בקריירה שלו, בלי צרפתי, בלי מימר, בלי וייזינגר ולא יודע מי עוד- ואז נדבר

מה יש לדבר בכלל. כל שם אחר וניסן קניאס עושה סנפלינג מהגג לחלון של יענקלה במסגר.
רק בגלל שזה ברק בכר הכל פה התהפך. הבעלים אשם, המנהל המקצועי, המנכל..
רק שכל סוף העטנה שעברה אמרו שאם בכר ממשיך אז זה בכר "האמיתי", זה שלכאורה היה הופך שולחנות אצל יענקלה במשרד והביא את כל הרכש שלקח אליפויות.
בפועל, הוא שלח את שימיץ ושואו, מייבש את מלמד, לא יקדם צעיר כשרוני גם אם החיים שלו יהיו תלויים בזה ולא זיהה את קנגואה, שהיה אצלו ביד בכוכב האדום ופה הוא שחקן על.
זה הניסן קניאסיזם, האיש שאמר אתמול שאין טעם להחליף מאמן כי ממילא לא ניקח אליפות. את המשרד של ליאור ניסן היה מפנה בעצמו

אבי נמני ויוסי מזרחי עשו מהפך?
שום עובדה אין פה. לא מה שיקרה בלי ברק בכר ולא מה שיקרה אם נעבור לבעלות אחרת. גולדהאר העלה את התקציב של מכבי ת"א, זה נכון. הלך לו עם קרוייף, אצילי וזהבי. מי ששיחקו מולנו בבלומפילד זה סגל שלא בטוח שעושה פליאוף עליון וגם האוהדים שלהם חשבו ככה.
יעקב שחר לא השאיר את מוחמד על הספסל, מייבש את מלמד לחלוטין ועולה עם שלישיה קדמית שיש טובים ממנה בנוער. שבכר יעשה את המקסימום עם מה שיש, לראשונה בקריירה שלו, בלי צרפתי, בלי מימר, בלי וייזינגר ולא יודע מי עוד- ואז נדבר
חחחחח מה זה "הלך" לו? כל הישראלים הבכירים אצלם מאז שגולדהר הגיע.
הם מנוהלים בצורה טובה, תמדי חזק למעלה, תמיד מתמודדים על אליפות וגם אם אין אליפות אז מביאים גביע.
שלא נדבר על אירופה שכל עונה כמעט עושים שלב בתים.
מה אתה משווה בכלל תגיד לי?
תסתכל מה קרה למכבי חיפה מאז שמיץ' הגיע, התרסקות מוחלטת.
שחר לקח צעד אחורה הוא לא רצה להתמודד מולו.
מינה אנשי מקצוע לא טובים ועונה אחר עונה התרסקנו ועדיין מתרסקים בגלל ההחלטות ההזויות שלו.
הסגל של מכבי ת"א כרגע סגל טוב והם יכולים להתמודד על האליפות בלי בעיה, הם גם יתמודדו ויהיו שם עד הסוף כמו בכל עונה.
אין לנו שחקן כמו וארלה, אין לנו ישראלי כמו דור פרץ באמצע,אסאנטה, רביבו עד אתמול...
וואלה לא מבין מה אתה משווה בכלל.
וזה עוד לפני החיזוק שהם מביאים.
יש להם אחלה סגל.
יש אפילו כמה עמדות במגרש שהם יותר טובים מב"ש ובית"ר.

מה יש לדבר בכלל. כל שם אחר וניסן קניאס עושה סנפלינג מהגג לחלון של יענקלה במסגר.
רק בגלל שזה ברק בכר הכל פה התהפך. הבעלים אשם, המנהל המקצועי, המנכל..
רק שכל סוף העטנה שעברה אמרו שאם בכר ממשיך אז זה בכר "האמיתי", זה שלכאורה היה הופך שולחנות אצל יענקלה במשרד והביא את כל הרכש שלקח אליפויות.
בפועל, הוא שלח את שימיץ ושואו, מייבש את מלמד, לא יקדם צעיר כשרוני גם אם החיים שלו יהיו תלויים בזה ולא זיהה את קנגואה, שהיה אצלו ביד בכוכב האדום ופה הוא שחקן על.
זה הניסן קניאסיזם, האיש שאמר אתמול שאין טעם להחליף מאמן כי ממילא לא ניקח אליפות. את המשרד של ליאור ניסן היה מפנה בעצמו
קשה מאוד לקרוא הודעות שלך.
אתה לא מחובר למציאות.
גולדהאר עושה בית ספר ליענקל׳ה. אין שנה שהוא לא מתמודד על התואר או לא נמצא באירופה או שהוא לא מתחרה על ההישראלים הבכירים בשוק.
אתה מביך את עצמך עם התגובות האלה.
שחר אף פעם לא היה טוב עם תחרות. לא משנה איזה
תחרות מול בעלים אחר או תחרות במפעלים אירופיים.
הוא אף פעם לא עזר לקבוצה הרבה פעמים הוא דווקא הכשיל.
זה לא בעלים למועדון כמו מכבי חיפה.
כן יש לו קרדיט על השם שניהיה למועדון מבחינת הגודל שלו בגלל ההצלחה בשנות ה2000 שגרמה לדור חדש של אוהדים להגיע,אבל מאז שנכנס גאידמק(תחרות) הוא לא איתנו והוא לא מתקדם עם המקצוע שנקרא כדורגל. הוא מעסיק חובבנים וזה ניכר בכל אספקט של המועדון.
מספיק להגן עליו אני חושב שכולם מבינים שהוא מיצה ואני מתפלל שתיהיה מחאה נורמלית כדי שהוא יעוף

הבן אדם גרם לנו לאכול תבוסות, שלישיות רביעיות וחמישיות מאז שחזר, הייתי שמח לראות אותו גם מגיע לקהל ומתנצל. אבל האמת היא שכל כך התרגלנו להיות מושפלים שאפילו בראיונות הוא בקושי מדבר על זה.

שימו לב למאמן של אנדרלכט שאומר לאוהדים - זה עליי ומבקש סליחה(אמנם עם מעט קרינג' ועדיין):

הבן אדם גרם לנו לאכול תבוסות, שלישיות רביעיות וחמישיות מאז שחזר, הייתי שמח לראות אותו גם מגיע לקהל ומתנצל. אבל האמת היא שכל כך התרגלנו להיות מושפלים שאפילו בראיונות הוא בקושי מדבר על זה.

שימו לב למאמן של אנדרלכט שאומר לאוהדים - זה עליי ומבקש סליחה(אמנם עם מעט קרינג' ועדיין):

סטנוייביץ כבר עשה את זה אצלנו

חזרה
למעלה