• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

בוגדן פלאניץ' - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם הדיווחים נכונים אז לא נראה שיש ממש מו״מ. היוונים רוצים אותו אחרי המשחק ברביעי הבא ולא שמענו על שום התקדמות מול פלאניץ או אפילו ניסיון לשיחות מואצות כדי לסגור את זה

אין גם שום מו״מ או סיכום עם היוונים. זאת המצאה שאתה בחרת להאמין לה.

Kaka אמר:
תראה, לא אומר שזה נכון או לא נכון אבל יש המון דיווחים בחו''ל בנושא, זה לא איזה המצאה של הסלב

KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
תראה, לא אומר שזה נכון או לא נכון אבל יש המון דיווחים בחו''ל בנושא, זה לא איזה המצאה של הסלב

הדיווחים על סיכום עם מכבי חיפה זאת המצאה.

מול פלאניץ אאק מסוכמים, גם השופרות של המועדון תודרכו שהמועדון יהיה מוכן למכור אותו בפחות מהסעיף שחרור אחרי אולימפיאקוס אם הוא לא יסכים להארכת חוזה בסכום שהם מציעים ושהם לא מתכוונים לשדרג לו את החוזה למה שהוא מבקש. הייתה כבר הצעה של מיליון יורו שנדחתה

בקיצור, נשמע שהמועדון מנסה להתכחש לסיטואציה. מוצע לפלאניץ במו״מ סכום שרחוק ממה שפלאניץ׳ רוצה. אם יסכים, יאריך חוזה ואם לא, יישאר עוד תום החוזה.
אם פלאניץ׳ יגיד שהוא רוצה לעזוב, יסכימו להפחית במחיר שלו.
בפועל, אם אכן פלאניץ׳ לא מסכים להצעה של המועדון עליו בגלל שיש לו הצעה גבוה יותר ממועדון אחר, אין סיבה שלא יבקש לעזוב במחיר נמוך מסעיף השחרור. קרי, פלאניץ׳ מסיים את דרכו פה והמועדון צריך לחשוב טוב מאד איך הוא משקיע את ההכנסה בצורה המיטבית כדי שלא תחילת העונה לא תתרסק לנו עכשיו.

Kaka אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:

שיש לא מעט דיווחים שאומרים שאחרי הגומלין מול אולימפיאקוס הוא יחתום לא הייתי אומר שזה המצאות כל הנושא וכו'

בתור צופה מהצד זה נשמע מאוד מאוד רציני ועל סף סגירה

Shocking4U אמר:
מול פלאניץ אאק מסוכמים, גם השופרות של המועדון תודרכו שהמועדון יהיה מוכן למכור אותו בפחות מהסעיף שחרור אחרי אולימפיאקוס אם הוא לא יסכים להארכת חוזה בסכום שהם מציעים ושהם לא מתכוונים לשדרג לו את החוזה למה שהוא מבקש. הייתה כבר הצעה של מיליון יורו שנדחתה

נו אז מה? זה לא אומר שהדיווח שיש סיכום עם חיפה על מכירה שלו הוא נכון.

KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
KevinDurant אמר:

שיש לא מעט דיווחים שאומרים שאחרי הגומלין מול אולימפיאקוס הוא יחתום לא הייתי אומר שזה המצאות כל הנושא וכו'

אז אני אומר לך בתור אחד שיודע טיפה, כרגע אין שום דבר שקרוב לסגירה כי בכלל לא מתנהל איתם מו״מ למכירה.

Kaka אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:

אז אני אומר לך בתור אחד שיודע טיפה, כרגע אין שום דבר שקרוב לסגירה כי בכלל לא מתנהל איתם מו״מ למכירה.
גם לא נראה שמתנהל ממש מו״מ עם פלאניץ

Kaka אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:

תענוג. זו התגובה שגם מסתדרת הכי טוב עם המסרים שיוצאים מהמועדון.
מחזיק אצבעות שאתה צודק

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
KevinDurant אמר:

גם לא נראה שמתנהל ממש מו״מ עם פלאניץ

זה נכון אבל אני כן יודע וגם אמרתי שקבעו להיפגש איתו.

שיקחו את הזמן, מה הלחץ? כולה היה להם את כל שנה שעברה ורוב הקיץ כדי לשבת איתו ולסגור את זה

זה כבר ניהול מטומטם של יענקלה וחבריו. בכל מקרה תיהיה פגישה. פלאניץ׳ מכבד אותם מאוד, הוא לא ירוץ ויסגור חוזה בקבוצה אחרת וידרוש שחרור עד שהוא לא ישמע מה מכבי מציעה.

העניין הזה עם הארכות החוזים זה אחד הפאקים הגדולים של המועדון בדרך לריצה בצמרת לטווח ארוך. אם אין רצון לרענן או לשפר עמדות מסוימות, אין סיבה לחכות הארכות החוזים של השחקנים הנוכחיים. חייבים להיות תמיד עם היד על הדופק.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2136360/dioikisi-makampi-se-opadoys-o-planits-tha-fygei-gia-tin-aek-mono-me-ti

נטען פה שלכאורה נאמר לאוהדים שלנו על ידי גורמים בהנהלה אחרי המשחק שפלאניץ לא ימכר בפחות מהסעיף שלו. קחו את זה בערבון מוגבל

Shocking4U אמר:
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2136360/dioikisi-makampi-se-opadoys-o-planits-tha-fygei-gia-tin-aek-mono-me-ti

נטען פה שלכאורה נאמר לאוהדים שלנו על ידי גורמים בהנהלה אחרי המשחק שפלאניץ לא ימכר בפחות מהסעיף שלו. קחו את זה בערבון מוגבל

חחחח זה נשמע כמו אלירן סלב היווני.
מאיפה עיתונאי יווני ישמע על הדברים שנאמרו לאוהדים על ידי ההנהלה?

Kaka אמר:
זה כבר ניהול מטומטם של יענקלה וחבריו. בכל מקרה תיהיה פגישה. פלאניץ׳ מכבד אותם מאוד, הוא לא ירוץ ויסגור חוזה בקבוצה אחרת וידרוש שחרור עד שהוא לא ישמע מה מכבי מציעה.
ומה מכבי מציעה?
500?

https://m.one.co.il/mobile/article/21-22/1,22,4,64291/415240.html?ref=hp

בוגדן לא יזוז ממכבי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה