• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן בוגדן פלאניץ'

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
אני וכל משתמש אחר בפורום יכולים לרשום את דעתם על איזה נושא שהם רוצים בלי לקבל את האישור שלך.

אני לא מתיימר בניגוד לאנשים אחרים להיות עם מקורות במועדון (בין אם באמת יש להם כאלה או לא) ולא זורק דברים לאוויר סתם בשביל תשומת לב.

אתה לא הצנזורה הצבאית של מכבי חיפה אז אל תגיד לאף אחד פה מה ואיך להגיד.

מתנצל כמובן לא לזה התכוונתי.
💚

בלי טיפת ציניות, שתי התגובות האחרונות חשובות לפורום. היו ויהיו פה חיכוכים בין משתמשים והיכולת להתנצל או להרגיע את הדיון חשובה לאווירה בפורום, לזה שאנשים ירצו לכתוב פה ולזה שאחרים ירצו להצטרף. שאפו לשניכם, באמת.

יש כל כך הרבה בלמים חופשיים עכשיו מ-5 הליגות הגדולות שיכולים לחתום אצלם בכיף תמורת מיליון יורו לעונה.
יאללה שישחררו מבוגדן

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
מתנצל כמובן לא לזה התכוונתי.
💚

בלי טיפת ציניות, שתי התגובות האחרונות חשובות לפורום. היו ויהיו פה חיכוכים בין משתמשים והיכולת להתנצל או להרגיע את הדיון חשובה לאווירה בפורום, לזה שאנשים ירצו לכתוב פה ולזה שאחרים ירצו להצטרף. שאפו לשניכם, באמת.

מצטרף סמאוהב

שמעתי היום בפלייאוף עם קניאס אהרונוביץ' ונחמני.
אלא אם הוא משקר במצח נחושה אהרונוביץ' טוען שהוא דיבר עם ברק והוא יודע שפלאניץ עוזב והמחליף הוא סבטקוביץ'.
נחמני רומז שיש משהו מסריח בחלק מהשערים שאשדוד סופגים בגלל סבטקוביץ , אוי לנו מה שנקרא.

אני לא מאמין לאהרונוביץ. הוא חרטטן. קניאס עוד יחסית אמין בעיניי והוא אמר שזה 50/50.

NOSFERATU ZODD אמר:
שמעתי היום בפלייאוף עם קניאס אהרונוביץ' ונחמני.
אלא אם הוא משקר במצח נחושה אהרונוביץ' טוען שהוא דיבר עם ברק והוא יודע שפלאניץ עוזב והמחליף הוא סבטקוביץ'.
נחמני רומז שיש משהו מסריח בחלק מהשערים שאשדוד סופגים בגלל סבטקוביץ , אוי לנו מה שנקרא.

שמענו על אהרונוביץ'. הבן אדם יותר גרוע מפרימו. כל 20 דקות יש לו דעה חדשה, מחרטט כאילו אין מחר

תנו לו מה שהוא רוצה כבר וסיימו את הסאגה הזאת.

ראיתי את המפלצת של אולימפיאקוס היום שדיברו עליו שהוא הולך להיות שווה כמה מיליונים טובים. חסר טכניקה לחלוטין.

לוקח את פלאניץ עליו קל.

אם הם נוגעים בו אני לא חושב שהקהל שלנו יתן להם לישון בלילות מרוב המחאות שיהיו להם מתחת לבית

ברק עכשיו במסיבת העיתונאים "אם זה תלוי בי פלאניץ נשאר, הוא מאוד מחובר למועדון ולקהל. בהנהלה עושים את המקסימום כדי להשאיר אותו ולא יוותרו עליו כל כך מהר. אבל, בכדורגל הכל יכול לקרות."

כל השופרות של המועדון אמרו שאם עוברים את אולימפיאקוס הוא בטוח נשאר בטח כי חשבו שנעוף.

אם הם ישחררו את פלאניץ עכשיו זה באמת הביזיון הספורטיבי הגדול שהיה פה בשנים האחרונות.

שימו לב למה שברק אמר ברק עכשיו במסיבת העיתונאים "אם זה תלוי בי פלאניץ נשאר, הוא מאוד מחובר למועדון ולקהל. בהנהלה עושים את המקסימום כדי להשאיר אותו"

הזיה אם יעזוב עכשיו בשביל כסף. מבין את הכסף ולא מזלזל, אבל יש לו פה הזדמנות ריאלית לליגת האלופות ולחוויה גדולה.

אריק זה אמר:
הזיה אם יעזוב עכשיו בשביל כסף. מבין את הכסף ולא מזלזל, אבל יש לו פה הזדמנות ריאלית לליגת האלופות ולחוויה גדולה.
ההזייה זה אם ימכרו אותו. גם אם היוונים ממשים את הסעיף עם הכסף שהבטחת עכשיו אתה צריך לשדרג אותו ולהשאיר

Shocking4U אמר:
אריק זה אמר:
ההזייה זה אם ימכרו אותו. גם אם היוונים ממשים את הסעיף עם הכסף שהבטחת עכשיו אתה צריך לשדרג אותו ולהשאיר

אי אפשר להשאיר שחקן בכוח. לא משנה חוזה או סעיף או שדרוג. אני מקווה שהוא ירצה להישאר.

בכר אמר שהמועדון עושה הכל בשביל להשאיר אותו והוא מאמין ומקווה שהוא יישאר בסוף.

לשחרר שחקן כמוהו בעיצומו של קמפיין ליגת אלופות זו הזיה מוחלטת וקשה לי להאמין שגם הוא וגם המועדון ילכו בכלל על כיוון כזה, מה גם שאאק בכלל לא משחקים באירופה.

אם עוברים את לימסול בשלב הקרוב זה שווה לבד 5 מיליון יורו(!!!)

אריק זה אמר:
Shocking4U אמר:
אריק זה אמר:

אי אפשר להשאיר שחקן בכוח. לא משנה חוזה או סעיף או שדרוג. אני מקווה שהוא ירצה להישאר.
לא שמענו בשום מקום שהוא רוצה לעזוב אלא שהוא רוצה בצדק שיתקרבו או ישוו את ההצעה שיש לו מיוון. עכשיו כשהבטחת שלב בתים כלשהו הכנסת הרבה כסף למועדון וצריך להשתמש בכסף כדי להשאיר אותו פה

Shut-up-and-take-my-money.jpg

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה