• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

בית הדין נגד מכבי חיפה 2023/24- נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מכבי חיפה מקבלת הפחתת נקודות על תנאי של זריקת פירוטכניקה לכר הדשא:
*זיקוק של יום הולדת נזרק לדשא ולא מגיע למגרש*
התנאי יופעל

ת"א מקבלת הפחתת נקודות על תנאי של פריצת אוהדים לכר הדשא:
*עשרות אוהדים פורצים למגרש ומפוצצים את המשחק בדקה 80*
התנאי יופעל רק אם יפרצו מאות אוהדים ויישארו על הדשא למשך 20 דקות לפחות. ייערך משחק חוזר

חשבתי שהם יהיו פחות שקופים.
לדעתי זה נותן את הגושפקנא לכך שלא משנה כמה נקודות נצבור העונה, אליפות לא ניקח כי תמיד יורידו לנו יותר.

לזרוק פיירו לדשא כל משחק עד סוף העונה. אליפות במילא לא תהיה, לפחות נראה כמה הליגה הזאת היא פארסה אחת גדולה.

זה בכלל לא מרגש האמת. אני מקבל את ההחלטה הזו באדישות מוחלטת. חשבתי שזה יפתיע אותי אם ידחו את הערעור, מסתבר שלא.

מה שכן - זה המחיר של האיפוק בתחילת העונה על החלטה לא מוצדקת של בית הדין ששדדה לנו נקודה.

וגם - פער של חמש הוא ריאלי מאוד לסגירה. פער של שש או שבע זה כבר הבדל של שמיים וארץ לעומת חמש.

צריך גם להגיד שכרגיל המועדון מזלזל ושולח את העורך דין הפחות בכיר של המועדון ולא את שוכטוביץ לעומת הצהובים ששולחים את מורן מאירי. פשוט טמטום.

המועדון שלנו מנוהל על ידי חבורה של אנשים לוזרים, שבעים ומדושנים שנותנים לנו פעם אחר פעם לחטוף בראש בשם הכבוד שלהם. עצוב

יענקלה הסמרטוט. שיעלה ויתראיין. שלא יעלו למשחקים עד סוף העונה.

לדעתי זה יום שצריך להגיד לו חד משמעית שמכבי חיפה לא תעלה יותר למשחקי הליגה. ברכות לאוכלים בתחת מתל אביב על אליפות מכורה עם כוכבית שתזכר לעד.

הם עושים הכול כדי לא להשאיר ספק קטן אפילו שקבוצתם האהובה תזכה באליפות.

מדובר פה ב3 מ4 המועדונים הגדולים והחזקים במדינה. אני מצפה מהם להתאחד ולצאת חד משמעית נגד הדבר הזה שהורס את הכדורגל והספורטיביות, ואם צריך גם לנקוט במהלכים חריגים.
לא יכול להיות שענף ספורטיבי יהיה מוכרע על ידי גורמים לא ספורטיבים.

אם ת"א תיקח בלי קשר להפחתת הנקודות אני אבוא בטענות אך ורק לקבוצה שלי..... אבל לא ייתכן ש - 4 קבוצות עם כוכבית ליד השם שלהן בטבלה, זה לא הגיוני וזה תקדים מסוכן במובן הרע של המילה
והתלוננתי עוד בעונה שעברה על כמה שזה מסוכן, עוד כשלא כל כך נפגענו מהתקדים הזה

ירוק זה אני אמר:
הם עושים הכול כדי לא להשאיר ספק קטן אפילו שקבוצתם האהובה תזכה באליפות.

מדובר פה ב3 מ4 המועדונים הגדולים והחזקים במדינה. אני מצפה מהם להתאחד ולצאת חד משמעית נגד הדבר הזה שהורס את הכדורגל והספורטיביות, ואם צריך גם לנקוט במהלכים חריגים.
לא יכול להיות שענף ספורטיבי יהיה מוכרע על ידי גורמים לא ספורטיבים.
הדבר היחיד שאתה יכול לצפות זה למודעה בעיתון מטעם יענקל׳ה וקבוצת מאיר שמברכת את הצהבת על זכייה באליפות

אני בעד שאוהדים שלנו יחרימו את כל המשחקים עד סוף העונה עקב פגיעה בספורטיביות.
יותר מזה, שחר היה צריך להורות לשחקנים שהעונה הסתיימה היום.

GJhfeLyXcAEwHhk

עכשיו הוא נזכר לדבר.
זה האיש שבגללו בכלל התחיל כל עונשי התנאי שלנו שגררנו לתוך העונה הזאת. עוד אידיוט.

מוקדש לכל אותם הנאיבים שבחרו להאמין שיחזירו לנו בוודאות את הנקודה

אני ברצינות חושב שאתם לא מבינים עד כמה זה חסר תקדים מה שקרה היום. הם פשוט באופן הכי שקוף שיש הראו שהם מושחתים והם חתומים על האליפות הכי מלאה בשחיתות שהייתה פה אי פעם לטובת מכבי תל אביב.
איך המועדון עדיין לא יצא בהצהרה שלא עולים יותר לשחק על הדשא, הרי גם ככה זה לא משנה אם עולים לשחק או לא כי ניצחון/תיקו/הפסד לא שווה שום דבר בליגה שלנו אז לפחות משהו שירעיד את הכדורגל פה?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה