ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא ברור. כל פעם אומרים שזה בגלל משהו אחר. בכל מקרה זה מצב מסריחlemmacantor אמר:כמה כבר עולה לפתור את הבעיה? למה זה נמרח?
lemmacantor אמר:לא חושב. הוא הגיע לפסגת הקריירה שלו כאן. הוא אהוב ואהוד. כרגיל במועדון יוצאת הנשמה עד שמוכנים להוציא כסף. אני מאשים רק את ההנהלה.
omribenjamin אמר:יש לי תחושה שהוא מת לעוף מפה לאמירויות או כל ליגת שקר אחרת שיש בה כסף
Judokan אמר:omribenjamin אמר:יש לי תחושה שהוא מת לעוף מפה לאמירויות או כל ליגת שקר אחרת שיש בה כסף
דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו - הוא מאוד רוצה, פשוט לא מצליח ולא הולך לו. זה לא שחקן שהולך על הדשא ועל הזין שלו
וזאת הבעיה הגדולה, שהתקופה חופפת.The real Tsepo אמר:לו ולשרי יש תמיד תקופה חלשה במהלך עונה, הבעיה שנראה שהעונה התקופה הזו חופפת. בטוח שיחזור לעצמו
Shocking4U אמר:קצב התראיין ב5 באוויר ואמר שהוא מעכב את החתימה של אצילי על חוזה חדש בגלל ״סיבות כאלה ואחרות״ וגם אם הוא לא יחתום אז יש לו חוזה לעוד עונה וחצי בכל מקרה.
מתי מישהו ידבר על הפיל בחדר לגבי שני האחים הארורים האלה? מי שרוצה מוזמן גם לשמוע את גלעד קצב אתמול אצל קטן מספר בקול של תשעה באב על זה שדיא סבע בחר במכבי חיפה ולא בתל אביב. נשמע באבל.
Shocking4U אמר:חייבים לפתור את הסוגייה עם החוזה שלו. זה כבר מעיב סתם על המועדון. הוא גם נראה הרבה פחות מחוייב ובעניינים לאחרונה
אולי קצב לא לחוץ לחתום. השאלה מה אצילי רוצהSmurk אמר:Shocking4U אמר:חייבים לפתור את הסוגייה עם החוזה שלו. זה כבר מעיב סתם על המועדון. הוא גם נראה הרבה פחות מחוייב ובעניינים לאחרונה
לפי מה שקצב אמר היום הם לא לחוצים לחתום