• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עומר אצילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כולם שוחטים את שרי אבל מה עם עומר? זוועה בתקופה האחרונה.

עזבו את היכולת. זה שהבן אדם כבר שלושה חודשים לא חותם על חוזה מסוכם זה לדעתי די הזוי ומראה על בעיה שקיימת

lemmacantor אמר:
כמה כבר עולה לפתור את הבעיה? למה זה נמרח?
לא ברור. כל פעם אומרים שזה בגלל משהו אחר. בכל מקרה זה מצב מסריח

יש לי תחושה שהוא מת לעוף מפה לאמירויות או כל ליגת שקר אחרת שיש בה כסף

לא חושב. הוא הגיע לפסגת הקריירה שלו כאן. הוא אהוב ואהוד. כרגיל במועדון יוצאת הנשמה עד שמוכנים להוציא כסף. אני מאשים רק את ההנהלה.

lemmacantor אמר:
לא חושב. הוא הגיע לפסגת הקריירה שלו כאן. הוא אהוב ואהוד. כרגיל במועדון יוצאת הנשמה עד שמוכנים להוציא כסף. אני מאשים רק את ההנהלה.

omribenjamin אמר:

דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו - הוא מאוד רוצה, פשוט לא מצליח ולא הולך לו. זה לא שחקן שהולך על הדשא ועל הזין שלו

Judokan אמר:
omribenjamin אמר:

דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו - הוא מאוד רוצה, פשוט לא מצליח ולא הולך לו. זה לא שחקן שהולך על הדשא ועל הזין שלו

נותן תמיד את הדם במגרש. היום נתן ספירנט עד לרחבה במתפרצת בריינה.

לו ולשרי יש תמיד תקופה חלשה במהלך עונה, הבעיה שנראה שהעונה התקופה הזו חופפת. בטוח שיחזור לעצמו

The real Tsepo אמר:
לו ולשרי יש תמיד תקופה חלשה במהלך עונה, הבעיה שנראה שהעונה התקופה הזו חופפת. בטוח שיחזור לעצמו
וזאת הבעיה הגדולה, שהתקופה חופפת.

היה לו אתמול כמה מצבים שבדר''כ הוא יודע להבקיע מהם כשהוא בזון וגם אם לא שטפנו את הדשא, להיות ביתרון 1-0 במשחק כזה יכול גם להספיק ובמקרה הטוב יותר לפתוח את הסכר.

גם לשרי היה אתמול איזה מצב נייח וכמה חצאי-מצבים וחבל שלא ידענו לנצל אותם לקחת נקודות

הסוכן שלו התראיין ל-"5 באוויר" ואמר שהקבוצה רוצה שיחתום על חוזה לכמה שנים והוא (הסוכן) מעכב את זה בגלל כל מיני סעיפים שהם דורשים להכניס בחוזה.
אמר שסה''כ טוב לעומר בקבוצה ואין סיבה שלא יחתום בסוף.

קצב התראיין ב5 באוויר ואמר שהוא מעכב את החתימה של אצילי על חוזה חדש בגלל ״סיבות כאלה ואחרות״ וגם אם הוא לא יחתום אז יש לו חוזה לעוד עונה וחצי בכל מקרה.

מתי מישהו ידבר על הפיל בחדר לגבי שני האחים הארורים האלה? מי שרוצה מוזמן גם לשמוע את גלעד קצב אתמול אצל קטן מספר בקול של תשעה באב על זה שדיא סבע בחר במכבי חיפה ולא בתל אביב. נשמע באבל.

Shocking4U אמר:
קצב התראיין ב5 באוויר ואמר שהוא מעכב את החתימה של אצילי על חוזה חדש בגלל ״סיבות כאלה ואחרות״ וגם אם הוא לא יחתום אז יש לו חוזה לעוד עונה וחצי בכל מקרה.

מתי מישהו ידבר על הפיל בחדר לגבי שני האחים הארורים האלה? מי שרוצה מוזמן גם לשמוע את גלעד קצב אתמול אצל קטן מספר בקול של תשעה באב על זה שדיא סבע בחר במכבי חיפה ולא בתל אביב. נשמע באבל.

אתה בכנות הבנאדם היחיד שרואה לנכון לעשות מזה עניין.

חייבים לפתור את הסוגייה עם החוזה שלו. זה כבר מעיב סתם על המועדון. הוא גם נראה הרבה פחות מחוייב ובעניינים לאחרונה

Shocking4U אמר:
חייבים לפתור את הסוגייה עם החוזה שלו. זה כבר מעיב סתם על המועדון. הוא גם נראה הרבה פחות מחוייב ובעניינים לאחרונה

לפי מה שקצב אמר היום הם לא לחוצים לחתום

Smurk אמר:
Shocking4U אמר:

לפי מה שקצב אמר היום הם לא לחוצים לחתום
אולי קצב לא לחוץ לחתום. השאלה מה אצילי רוצה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה