• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עומר אצילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בכר צריך ללכת הביתה אם הוא מאבד את האליפות הזאת. וגם אם נזכה בסוף, שחר חייב לקחת אותו לשיחה
להגיד לו שים סוף לשכונה בקבוצה או שתלך הביתה

גם את אצילי ופאני אני משחרר אם אנחנו מפסידים את האליפות הזאת

המשיך היום לשחק נגדנו. הזוי מה שהולך איתו. האיש כבר 4 חודשים פול גז בניוטרל.

לא מדוייק, לא לוחץ, מאבד כדורים בלי סוף, לא ברור מה עובר עליו

מוזר מאוד הירידה הדרסטית ביכולת שלו.
אני מקווה מאוד שבעונה הבאה הוא יחזור לעצמו.

מאז ההפסד לק''ש הוא לגמרי לא אתנו.

כנראה שבכר לא האמין מספיק בשאר הכלים שיש לו כדי לספסל אותו ואת דוד ולנסות לאפס אותם ולהרוויח שחקנים אחרים.

למזלנו זה הספיק, להבא זה כבר לא.

דוראנט, זה נכון לגביי הרבה שחקנים. עלי, בוגדאן, עומר, דין, דולב. מחליפים לא מספיק איכותיים כדיי לתת להפ לנוח בעונה מתישה שכזו.

בירקי אמר:
דוראנט, זה נכון לגביי הרבה שחקנים. עלי, בוגדאן, עומר, דין, דולב. מחליפים לא מספיק איכותיים כדיי לתת להפ לנוח בעונה מתישה שכזו.
אני מסכים. דין עוד שיחק מעט פחות מהשאר, אבל לדעתי הסיבה המרכזית לקריסה (ואנחנו רואים שזה לא מקרה אחד או שניים, זה רוב שחקני ההרכב) זה עומס ועייפות מעונה ארוכה מאוד שלא רגילים אליה ועצימות גבוהה מאוד.

העניין הוא שבעונה הבאה זה יהיה בדיוק אותו דבר ואפילו יותר קשה ויצטרכו לבנות פה סגל בהתאם, אחרת זה לא יספיק.

אני עוד אזכיר לך שבשלב בתים בקונפרנסליג עשינו רוטציות ועלינו עם חצי הרכב כדי שיהיה קצת מנוחה לשחקני מפתח ועוד הם נחו שם.

גם מכבי ת''א בעונה שעברה אגב קרסה במאניטיים בפלייאוף אחרי עונה ארוכה באירופה. (היה להם רצף של 4 משחקי פלייאוף ללא ניצחון)

אני מסכים איתך לגמרי דוראנט. אני מאמין ומקווה שזה דווקא יכול להועיל לברק מול יענקלך…״ אתה רואה את הקריסה בסוף העונה? אם היה סגל מספיק איכותי, זה לא היה קורה״.

לתחושתי אם הוא לא יקבל שדרוג בקיץ הוא עוזב לכסף בסין או אמירויות

Shocking4U אמר:

התראיין סוף סוף ואמר שרוצה להגיע עם מכבי לליגת האלופות

RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:

התראיין סוף סוף ואמר שרוצה להגיע עם מכבי לליגת האלופות
מצד שני כשנשאל אם ישאר ירוק אמר ״כרגע נשאר ירוק״ ו״נראה בקיץ מה יהיה״

טוב עשו במועדון שלא מיהרו לפתוח לו את החוזה ולשדרג אותו. שיציעו לו 300 אלף דולר/יורו ל4-5 שנים. רוצה? אחלה, לא רוצה? תשאר עם החוזה הקיים. אני לא חושב שיש לו מקום יותר טוב ללכת אליו

רונן22 אמר:
טוב עשו במועדון שלא מיהרו לפתוח לו את החוזה ולשדרג אותו. שיציעו לו 300 אלף דולר/יורו ל4-5 שנים. רוצה? אחלה, לא רוצה? תשאר עם החוזה הקיים. אני לא חושב שיש לו מקום יותר טוב ללכת אליו

יש לו סעיף שחרור מגוחך של 200 אלף דולר…. חייבים לשבת איתו על אף שאתה לא ממש מעריך אותו.

רונן22 אמר:
לא מבין אוהדים שמוותרים בכזאת קלות עלל הישראלי הכי טוב בליגה שיש לו עוד כמה שנים טובות לתרום. אין שום ישראלי אחר שאתה יכול להביא שמתקרב לרמה שלו

אז זהו שאני לא מחזיק ממנו הישראלי הטוב בליגה, וגם לא הישראלי הכי טוב בקבוצה. שחקן כנף שמסוגל לשחק רק בצד ימין( זה מגביל את הקבוצה טקטית. הוא דוניו ושהר היחידים בחלק הקדמי שלנו שמוגבלים לעמדה אחת), לא עושה הגנה בחצי שלנו, פקעת עצבים. אז הוא נותן תפוקה בתקופות טובות של הקבוצה, סבבה. הוא כבר 4 חודשים משחק נגדנו, לא מסוגל לעשות פעולה אחת חיובית. אני רואה בו שחקן עם לא מעט חסרונות. שחקן ליגה טוב, לא מעבר.

ללא ספק הוא לא ברמה מעל הליגה כמו שרובנו (כולל אני) חשבנו עליו בתחילת העונה, וכן יש לו כמה חסרונות אבל אסור לוותר על שחקן כזה

Shocking4U אמר:
רונן22 אמר:
לא מבין אוהדים שמוותרים בכזאת קלות עלל הישראלי הכי טוב בליגה שיש לו עוד כמה שנים טובות לתרום. אין שום ישראלי אחר שאתה יכול להביא שמתקרב לרמה שלו

הייתי משדרג לו את החוזה בלי שאלה בכלל, זה לא שהוא נתן פה רק משחק אחד או שניים טובים (יותר משהו כמו 30), וזה לא שאין אמונה בכלל שהוא יכול לחזור לעצמו

רונן22 אמר:
אז זהו שאני לא מחזיק ממנו הישראלי הטוב בליגה, וגם לא הישראלי הכי טוב בקבוצה. שחקן כנף שמסוגל לשחק רק בצד ימין( זה מגביל את הקבוצה טקטית. הוא דוניו ושהר היחידים בחלק הקדמי שלנו שמוגבלים לעמדה אחת), לא עושה הגנה בחצי שלנו, פקעת עצבים. אז הוא נותן תפוקה בתקופות טובות של הקבוצה, סבבה. הוא כבר 4 חודשים משחק נגדנו, לא מסוגל לעשות פעולה אחת חיובית. אני רואה בו שחקן עם לא מעט חסרונות. שחקן ליגה טוב, לא מעבר.
מי לדעתך הישראלי הכי טוב בקבוצה?

אני חושב שפאני, חזיזה וגולדברג תרמו לקבוצה העונה לא פחות מאצילי, ואולי גם יותר
חזיזה הוא שחקן שמשלב יכולות הגנתיות והתקפיות, אין לנו עוד שחקן התקפה כזה בסגל. אצילי לא באמת עושה הגנה. הוא לוחץ את ההגנה של היריבה( גם זה לא תמיד), אבל הוא לא יורד לעשות הגנה בחצי שלנו כמו חזיזה
פאני החזיק לנו את הקישור בהעדרו של לביא. גולדברג החזיק לנו את ההגנה והיה לאורך כל העונה 2 רמות מעל הבלם הזר שלנו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה