ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני מסכים. דין עוד שיחק מעט פחות מהשאר, אבל לדעתי הסיבה המרכזית לקריסה (ואנחנו רואים שזה לא מקרה אחד או שניים, זה רוב שחקני ההרכב) זה עומס ועייפות מעונה ארוכה מאוד שלא רגילים אליה ועצימות גבוהה מאוד.בירקי אמר:דוראנט, זה נכון לגביי הרבה שחקנים. עלי, בוגדאן, עומר, דין, דולב. מחליפים לא מספיק איכותיים כדיי לתת להפ לנוח בעונה מתישה שכזו.
Shocking4U אמר:לתחושתי אם הוא לא יקבל שדרוג בקיץ הוא עוזב לכסף בסין או אמירויות
מצד שני כשנשאל אם ישאר ירוק אמר ״כרגע נשאר ירוק״ ו״נראה בקיץ מה יהיה״RakMaccabi31 אמר:Shocking4U אמר:לתחושתי אם הוא לא יקבל שדרוג בקיץ הוא עוזב לכסף בסין או אמירויות
התראיין סוף סוף ואמר שרוצה להגיע עם מכבי לליגת האלופות
רונן22 אמר:טוב עשו במועדון שלא מיהרו לפתוח לו את החוזה ולשדרג אותו. שיציעו לו 300 אלף דולר/יורו ל4-5 שנים. רוצה? אחלה, לא רוצה? תשאר עם החוזה הקיים. אני לא חושב שיש לו מקום יותר טוב ללכת אליו
לא מבין אוהדים שמוותרים בכזאת קלות עלל הישראלי הכי טוב בליגה שיש לו עוד כמה שנים טובות לתרום. אין שום ישראלי אחר שאתה יכול להביא שמתקרב לרמה שלורונן22 אמר:טוב עשו במועדון שלא מיהרו לפתוח לו את החוזה ולשדרג אותו. שיציעו לו 300 אלף דולר/יורו ל4-5 שנים. רוצה? אחלה, לא רוצה? תשאר עם החוזה הקיים. אני לא חושב שיש לו מקום יותר טוב ללכת אליו
Shocking4U אמר:לא מבין אוהדים שמוותרים בכזאת קלות עלל הישראלי הכי טוב בליגה שיש לו עוד כמה שנים טובות לתרום. אין שום ישראלי אחר שאתה יכול להביא שמתקרב לרמה שלורונן22 אמר:טוב עשו במועדון שלא מיהרו לפתוח לו את החוזה ולשדרג אותו. שיציעו לו 300 אלף דולר/יורו ל4-5 שנים. רוצה? אחלה, לא רוצה? תשאר עם החוזה הקיים. אני לא חושב שיש לו מקום יותר טוב ללכת אליו
מי לדעתך הישראלי הכי טוב בקבוצה?רונן22 אמר:אז זהו שאני לא מחזיק ממנו הישראלי הטוב בליגה, וגם לא הישראלי הכי טוב בקבוצה. שחקן כנף שמסוגל לשחק רק בצד ימין( זה מגביל את הקבוצה טקטית. הוא דוניו ושהר היחידים בחלק הקדמי שלנו שמוגבלים לעמדה אחת), לא עושה הגנה בחצי שלנו, פקעת עצבים. אז הוא נותן תפוקה בתקופות טובות של הקבוצה, סבבה. הוא כבר 4 חודשים משחק נגדנו, לא מסוגל לעשות פעולה אחת חיובית. אני רואה בו שחקן עם לא מעט חסרונות. שחקן ליגה טוב, לא מעבר.