• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עומר אצילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני חושב שאבו פאני וגולדברג בעונות נהדרות אבל להגיד שהם ברמה של אצילי זה מופרך לדעתי. הוא כרגע הישראלי הכי טוב בליגה. אם זה אומר יותר עליו או על הליגה זה כבר משהו אחר אבל הוא יותר טוב מחזיזה גם.

אני בוחן לפי התרומה לקבוצה. איך הקישור שלנו היה נראה בלי פאני, איך ההגנה הייתה נראית בלי גולדברג, ואיך הקבוצה הייתה נראית בלי חזיזה
אני לא חושב שהעדרות ממושכת של אצילי הייתה משפיעה לרעה על הקבוצה יותר מהעדרות ממושכת של פאני/חזיזה/גולדברג

בינתיים חזיזה פאני וגולדברג הם שחקני נבחרת. בזמן שאת אצילי גם המאמן החדש לא סופר. לא הבנתי מה כזה מופרך

רונן22 אמר:
אני בוחן לפי התרומה לקבוצה. איך הקישור שלנו היה נראה בלי פאני, איך ההגנה הייתה נראית בלי גולדברג, ואיך הקבוצה הייתה נראית בלי חזיזה
אני לא חושב שהעדרות ממשוכתארוכה של אצילי הייתה משפיעה לרעה על הקבוצה יותר מהעדרות ממושכת של פאני/חזיזה/גולדברג

בינתיים חזיזה פאני וגולדברג הם שחקני נבחרת. בזמן שאת אצילי גם המאמן החדש לא סופר. לא הבנתי מה כזה מופרך

הנבחרת זה לא מדד. עד עכשיו שיחקו שם עם 2 חלוצים ובלי שחקני קו אז היה די ברור שהוא לא ישחק הרבה. חוץ מזה נבחרת שבה דגני שחקן הרכב זה לא מדד לכלום. אצילי יותר עקבי מחזיזה, כן הוא בחודשיים גרועים (ביחד עם כל הקבוצה) אבל הפיקים שלו הרבה יותר גבוהים מחזיזה. אני מסכים שמזיזה הרבה יותר מחוייב הגנתית אבל זה לא שאצילי שחקן מופקר הגנתית. אם אתה רוצה דוגמא לשחקן שמופקר הגנתית זה צ׳יבוטה למשל

צריך לפתוח לו את החוזה ולהאריך אותו ולתת ההערכה לשחקן אבל לא בסכומים של זהבי ודווקא החודשיים האחרונים משחקים לטובת הקבוצה במקרה הזה.

כמו שהוא אמר בעצמו, אלא אם תבוא הצעה מופרכת (ולטעמי לא) הוא צריך להישאר פה וגם הוא וגם שחקנים אחרים (ג'וש, גולדברג, ג'אבר) ראויים להארכה ולתגמול על העונות שלהם.

מלך השערים והבישולים של הליגה. מאז מלמיליאן זה לא קרה.

עונה אדירה שלו.
יש לו כבר 4 אליפויות ברצף, והעונה אופציה לדאבל.
הוא השיג הכול ברמת הליגה בשנים האחרונות.

אני מקווה שהצוות המקצועי והמנטלי מכין לו אתגר חדש שיניע אותו לתת עונה גדולה גם בשנה הבאה, כי אם לא אולי נקבל שחקן שבע

ירוק זה אני אמר:
עונה אדירה שלו.
יש לו כבר 4 אליפויות ברצף, והעונה אופציה לדאבל.
הוא השיג הכול ברמת הליגה בשנים האחרונות.

אני מקווה שהצוות המקצועי והמנטלי מכין לו אתגר חדש שיניע אותו לתת עונה גדולה גם בשנה הבאה, כי אם לא אולי נקבל שחקן שבע

אולי אני מגזים אבל הייתי שם לו את הנתון של ערן זהבי עם שיא הכיבושים ואומר לו, יש לך הזדמנות על הראש שלו לשבור לו תשיא. שמור על היכולת שלך לאורך כל העונה, תהיה יציב ויש לך את זה ותזכר בתור אחד הגדולים שהיו בישראל.

24 שערים ו-20 בישולים בעונה וחצי כאן בליגה .
פעמיים מלך הבישולים, פעם אחת מלך השערים, זכייה ב-2 אליפויות, אלוף האלופים, גביע הטוטו ובעזרת השם גם גביע המדינה.

הבישול שלו למאור לוי זה בישול של פיפ״א. הדביק לו את הכדור לרגל כאילו לחץ R1+ ריבוע

Shocking4U אמר:
הבישול שלו למאור לוי זה בישול של פיפ״א. הדביק לו את הכדור לרגל כאילו לחץ R1+ ריבוע

יותר בכיוון של הגבהה פעמיים (ריבוע/עיגול x2)

Shocking4U אמר:
ועוד ברגל ימין החלשה שלו!!

אצילי הוא כוכב כדורגל,הוא צריך לעבוד על העניין המנטלי שפתאום הוא נעלם לחודשיים ואז הוא יהיה מפלץ.

https://sports.walla.co.il/item/3496405

לפי דיווח של שלמה וייס (האמין בד"כ) מחודש מרץ יש לאצילי סעיף שחרור של 1.2 מיליון ₪

אם זה נכון זה עניין של זמן עד שהוא בחוץ

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה