אני חושב שאבו פאני וגולדברג בעונות נהדרות אבל להגיד שהם ברמה של אצילי זה מופרך לדעתי. הוא כרגע הישראלי הכי טוב בליגה. אם זה אומר יותר עליו או על הליגה זה כבר משהו אחר אבל הוא יותר טוב מחזיזה גם.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רונן22 אמר:אני בוחן לפי התרומה לקבוצה. איך הקישור שלנו היה נראה בלי פאני, איך ההגנה הייתה נראית בלי גולדברג, ואיך הקבוצה הייתה נראית בלי חזיזה
אני לא חושב שהעדרות ממשוכתארוכה של אצילי הייתה משפיעה לרעה על הקבוצה יותר מהעדרות ממושכת של פאני/חזיזה/גולדברג
בינתיים חזיזה פאני וגולדברג הם שחקני נבחרת. בזמן שאת אצילי גם המאמן החדש לא סופר. לא הבנתי מה כזה מופרך
ירוק זה אני אמר:עונה אדירה שלו.
יש לו כבר 4 אליפויות ברצף, והעונה אופציה לדאבל.
הוא השיג הכול ברמת הליגה בשנים האחרונות.
אני מקווה שהצוות המקצועי והמנטלי מכין לו אתגר חדש שיניע אותו לתת עונה גדולה גם בשנה הבאה, כי אם לא אולי נקבל שחקן שבע
Shocking4U אמר:הבישול שלו למאור לוי זה בישול של פיפ״א. הדביק לו את הכדור לרגל כאילו לחץ R1+ ריבוע
ועוד ברגל ימין החלשה שלו!!Shocking4U אמר:הבישול שלו למאור לוי זה בישול של פיפ״א. הדביק לו את הכדור לרגל כאילו לחץ R1+ ריבוע
benrey אמר:ועוד ברגל ימין החלשה שלו!!Shocking4U אמר:הבישול שלו למאור לוי זה בישול של פיפ״א. הדביק לו את הכדור לרגל כאילו לחץ R1+ ריבוע